Beskyttelse af dit Smartwatch

Du bruger dine hænder og fingre meget, sikkert også mere end du tænker over. Dit smartwatch følger enhver armbevægelse i tykt og tyndt, men sidder fra sin position ved håndleddet måske et lidt udsat sted. Selvom dit ur er designet til under fysisk aktivitet og er modstandsdygtigt overfor al slags vejr, så er chancen for skader altid til stede. Du har betalt mange penge for dit ur, som er topfyldt med den nyeste teknologi, derfor skal du naturligvis også vide gerne hvordan du beskytter det. I dette indlæg, vil vi komme ind på den bedste beskyttelse af dit Smartwatch, så det holder så længe som muligt.

Smartwatch PanserGlas

Der findes flere måder at beskytte sit smartwatch. En af de mest populære er ved at investere i panserglas (også kaldet beskyttelsesglas og skærmbeskyttelse). Har du et Apple Watch? Så kan du erhverve et 3D Panserglas i 42 mm i tykkelse, som beskyttelse. Det varierer hvor tykt hvert PanserGlas og afhænger af urets størrelse. Dog er det er hævet over enhver tvivl at PanserGlas er ultra tyndt. Det særlige ved 3D PanserGlas er at det er lavet af Selicate Glas, som er op mod 200 % stærkere end almindeligt PanserGlas.

Du får med 3D PanserGlas en fuldkommen skærmbeskyttelse, som i modsætning til andre former for beskyttelse dækker hele din skærm. Din skærm bliver med denne beskyttelse modstandsdygtig overfor skarpe og slagkraftige genstande. Samtidig vil skærmen blive ved med at have stor trykfølsomhed, sådan at du upåvirket kan gøre brug af ikke af touchskærmen.

Panserglas er diskret, idet at det er transparent og dermed slet ikke til at se. Vil du gerne bevare dit smartwatchs moderne udtryk? PanserGlas er løsningen. Eftersom at du slet ikke vil bemærke, at der er lagt PanserGlas ovenover din r skærm, så vil du ikke opleve en ændring i lystransmission. Med dit PanserGlas følger et rensekit, så du kan få bugt med fedt, støv og andet snavs fra din skærm inden du monterer din skærmbeskyttelse.

Beskyttelsesfilm

Søger man efter ”beskyttelsesfilm” på sin webbrovser bliver man ofte mødt af resultater omhandlende PanserGlas. Af samme årsag er der forståeligt mange, som fejlagtigt tror at disse former for beskyttelse er ens på trods af deres store forskelle! Beskyttelsesfilm er lavet af blødt plast i modsætning til glas. Og det er en elastisk film, som beskytter din skærm.

Nogle steder beskrives beskyttelsesfilm som ”selvhelende”, da det elastiske materiale langsomt vil lukke sig om enhver revne det udsættes for. På den måde vil det udadtil se ud som om, at det er selvhelende, idet at revnen mindskes. Beskyttelsesfilm har de fordele, at den ikke splintrer og desuden fungerer til enheder med buede skærmoverflader.

Det er meget let at installere beskyttelsesfilm og du behøver ikke at frygte for luftbobler under monteringen, ligesom at det er let at rengøre da filmen er fedtafvisende hvilket minimerer tydelige fingeraftryk mm. Problemet med beskyttelsesfilm er, at det ikke dækker hele urets overflade og er sårbart overfor hårde slag. Ydermere kan det forskyde sig efter først at være sat på.

Smartwatch PanserGlas for ultimativ beskyttelse 

Vil du have mest muligt ud af dit smartwatch? Så er beskyttelse praktisk talt en nødvendighed. At investere i beskyttelse til sit ur er måske ikke verdens mest sexede køb, men en fornuftig og velovervejet beslutning, som på sigt kan spare dig mange penge. Vi har listet tre forskellige måder du kan beskytte dit smartwatch og fastholde dit urs funktionalitet.

Vi anbefaler PanserGlas som beskyttelse af dit smartwatch. PanserGlas er hærdet glas, og ekstrem robust overfor hårde slag. hverdagens slid og skader. Skal du sikre dig mod den type uheld, som sædvanligvis ville ødelægge din skærm? Så er det nødvendigt med kvalitetsbeskyttelse og her vil det være materialet PanserGlas som stiller dig bedst.

Glasset er krystalklart og holder længe. Skulle du beskadige det, så frygt ikke at hele dit glas splintrer, som mest glas gør. PanserGlas er sammensat af flere lag for at minimere dine skader.

Få fat på dit Apple Watch PanserGlas så det holder længere!

beskyttelse af dit smartwatch

Apple watch cover

En sidste mulighed er at beskytte dit smartwatch med et cover. Du kan få covers i forskellige størrelser, de fleste er produceret i TPU plastik som minder om silikone. Et cover er en enestående mulighed for en mere synlig beskyttelse med større personligt præg.

De fleste covers er konstrueret ud fra samme princip, som dem til smartphones og dækker næsten hele dit smarte ur. Udfordringen med flere covers er bare, at de ikke beskytter dit smartwatchs skærm. Det vil sige, at de blot delvist beskytter din enhed imod skader, hvorfor at ridser og ødelagte skærme stadig må forventes at kunne forekomme.

Skal dit cover være stilet og moderne? Der findes mange kreative løsninger i forskellige farvenuancer når det kommer til coversdesigns, og du kan uden tvivl finde et som passer til dit behov.