Billigere pris på Nothing Phone

Den innovative nye telefon Nothing Phone kan snart fås til en endnu lavere pris end hidtil. En Lite model er i kortene til mulig lancering.

Samme type som standarden

Den rygtede Nothing Phone Lite vil have samme funktioner som standard-udgaven, men bagsiden bagsiden vil være med en almindelig glasbagside og ikke det imponerende LED Glyph Interface på bagsiden og ej heller med trådløs opladning. Så kan man leve uden dette, er Lite værd at kigge på.

Mulige specifikation ved en Lite udgave

Selv har selskabet Nothing benægtet, at en Lite er tæt på lancering, men ikke desto mindre, florerer mange rygter omkring, og nogle af dem omhandler specifikationerne og prisen i relation til standardudgaven. Startprisen for en evt. Lite-udgave skulle ligge på 2500 kr. for en model med 6 GB RAM. Dette er til sammenligning med standardmodellen Nothing Phone, hvor prisen er 3700 kr. med 8 GB RAM.

Muligt større batteri

En typisk eftertragtet feature er batteriet, da dem, der typisk vinder kapløbet om forbrugere i Android-branchen er dem med god batterilevetid foruden kamerakvaliteten. Rygter har gået på, at en evt. Lite udgave vil have et større batteri på 5.000 mAh, da der vil være mere plads til hardwaren, hvis man fjerne LED bagsiden og funktionaliteten med trådløs opladning.

Mest hypede telefon i 2022

Nothing Phone er uden tvivl den mest hypede nye telefon i 2022, grundet det meget innovative design og nonchalant brandudtryk. Teleselskaberne har i høj grad øje på telefonen, da dens smarte udtryk i høj grad vækker opsigt blandt det yngre segment og appellerer til dem. Vi må se, hvad fremtiden bringer, og hvorvidt selskabet bag kommer med den rygtede Lite version.

Android tilbehør