Byt din julegave fra os uden besvær

Byt din julegave fra os uden besvær

December er her næsten, og Julen kommer drønende med stormskridt. Vi nærmer os tiden hvor familier bliver forenet, og hvor unge som ældre finder fælles samlingspunkt. Det er tiden hvor vi tager os lidt ekstra af hinanden, hygger og forsøger at forsøde hverdagen for os selv og vore omgivelser. Det er en tid udover det sædvanlige, og det afspejler optakten i den grad.

Juletid er fyldt med følelser. Glæde, påskønnelse og sorg. Det er den éne tid på året, hvor mange af os tager i kirke, spiser and og får set alle de, som vi har savnet hele året, på samme tid. Der er tryk på, og vi sætter forventningsfuldt en masse ting i værk, i et forsøg på at skabe en snert af den samhørighed og ikke mindst magi, som nisser og andre søde fortællinger, så gavmildt minder os om.

Forskel på hvor du handler

Julen er en lærerig tid, som hvert år beriger os med uforglemmelige minder. For mange er tiden synonym med familiekomsammener, lækker mad og småkager. En stor del af december måned går oftest også med at skulle tænke i og handle gaver. Der skal planlægges og forbruges – og det bliver der.

Mange handler i dag over nettet, men selvom der selvsagt er forskel på at handle i fysiske butikker og netbutikker.

Så er det måske ikke alle der er opmærksomme på hvilke forskelle der hersker i forhold til de rettigheder man har som forbruger. Som kunde er det naturligvis altid vigtigt, at du kender dine rettigheder.

Det sikrer at du får hvad du har krav på og tjener til at begge parter får en tilfredsstillende oplevelse ud af kontakten med hinanden. Så hvad er dine rettigheder?

Dine rettigheder hos os

Det er din lovbestemte ret at kunne få pengene tilbage og fortryde et køb af varen eller ombytning hos enhver online-forretning med adresse indenfor EU. Ligeså forlanger EU at den sælgende virksomhed skal tilbyde minimum 14 dages fuld returret.

Du skal være opmærksom på, at du selv hæfter for returportoen, og har ansvaret for varen under forsendelsen fra dig til os.

Vi tilbyder vi helt unikt 365 dages returret, dog tages forbehold hvis en vare har været ibrugtaget, eller plomberingen har været brudt. Se vores returnerings / reklamationspolitik for nærmere information.

Glædelig Jul

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter til nogle af markedets bedste priser. Det er vores ambition, at du skal have den bedst tænkelige oplevelse, hvorfor vi også er meget lydhøre overfor eventuelle spørgsmål eller kommentarer. Kontakt os i dag, ved den mindste tvivl. Vi vil tage hånd om din henvendelse hurtigst muligt.

Så byt dine køb fra fx. Cyber monday eller black friday uden problemer!