CYBER MONDAY

Cyber Monday – Hvad er nu det for noget?

Cyber Monday er en dag, hvor man i USA oprindeligt prøvede at få folk til at handle online, i stedet for i de fysiske butikker. Denne dag er efterhånden en lige så stor shopping dag, som Black Friday – Og det er selvfølgelig også en dag vi deltager i.

Denne dag er typisk kun en dag, som online webshops deltager i, da vi fejrer at I som forbrugere, kan handle online på både computer, smartphone eller tablet. Så lad os gå online sammen, og finde de bedste varer i sortimentet, til priser som ALDRIG før. Du vil kunne finde kæmpe besparelser på alt fra Skærmbeskyttelse og Mobilcovers, til Powerbanks, Headsets og andet tilbehør til telefonen!

VI ER ONLINE – og det skal FEJRES med jer!

I anledningen af Cyber Monday den 26. november, vil du kunne finde produkter der nærmer sig indkøbspris. Vi vil gerne fejre denne fantastiske dag med jer alle, og kan derfor garantere jer, at der vil komme tilbud inde på shoppen, som du vil tænke er en tidlig julespøg!

Så ønsker du at få overstået julegaveindkøbene, allerede inden at vi træder ind i december måned? SÅ ER DET NU AT DU SKAL SLÅ TIL! Du får ikke vildere tilbud, beskyttelse og tilbehør til telefoner og tablets, billigere end denne dag!

Når vi siger Cyber – siger I MONDAY!

Smæk benene op på bordet, læn dig tilbage i sofaen, og tag et kig på det store udvalg fyldt med VANVITTIGE RABATTER!

Her får du altid produkter af højeste kvalitet på markedet, og vi sidder altid klar, til at rådgive dig, hvis du måtte have nogle spørgsmål. Så grib din computer, telefon eller tablet, og lad os fejre at vi er online sammen!

Det bliver ikke billigere at shoppe den bedste beskyttelse og elektronik på markedet, end til Cyber Monday! Så fyld indkøbskurven op, og lad os fejrer denne fantastiske dag sammen.

Læs også om Black Friday