Derfor skal du vælge et Xtreme Cover

Xtreme Cover er en ny type mobilcover til din iPhone. Det særlige ved dette mobilcover er at dets funktionalitet består af ekstra hærdet TPU gummi, som er virkelig god til at absorbere slaget, hvis man f.eks. taber sin mobil på gulvet. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvorfor man bør vælge et Xtreme Cover næste gang man skal have et nyt mobilcover.

Derfor Skal Du Vælge Et Xtreme Cover
Derfor Skal Du Vælge Et Xtreme Cover

Hvad er TPU gummi?

TPU står for Thermoplastic polyuretane og er en meget slidstærk plastikblanding. Dette materiale har mange kvaliteter, men den primære årsag til at TPU materiale egner sig godt til mobilcovers, er at det har en rigtig god elasticitet og beskytter din telefon mod slag. Derudover har materialet en glat overflade og er modstandsdygtig overfor bl.a. olie, fedt og selvfølgelig slag!

Med et TPU cover får du et meget holdbart cover, der er super let at påføre din mobil grundet elasticiteten. Selvom TPU er et blødt materiale, så er denne type cover dog mere fast end f.eks. et silikone cover. Materialet forhindrer fedtede fingre og giver din mobil den mest optimale beskyttelse. Der findes mange forskellige TPU Covers til forskellige mobilmodeller, og du kan derfor let finde et TPU Cover uanset hvilken mobil du har.

Hvad kan et Xtreme Cover som andre covers ikke kan?

Det kan være svært at gennemskue, hvilket cover man skal vælge – især når man ikke ved hvad forskellen er på materialerne. 

Hvis du vælger et cover i silikone kan du være sikker på at det passer perfekt til din telefon, da materialet er meget elastisk. Men coveret vil også give sig med tiden, og du kan derfor risikere at skulle skifte dit cover oftere, hvis du bruger et silikone cover fremfor et plastikcover.

Fordelen ved at have et plastik cover er at det kan fåes i mange forskellige prints og farver. Du skal dog finde et cover der passer perfekt til din mobilmodel, da coveret ellers ikke vil beskytte telefonen optimalt. Et plastik cover er desuden hårdt, så du vil f.eks. ikke kunne presse en lidt bredere mobil ned i det. Derudover kan du risikere at coveret flækker, hvis du skulle være uheldig og tabe din mobil. 

Du kan også vælge at have et PU læder cover, hvor Polyurethanen giver et beskyttende lag til coveret. På den måde bliver læderet beskyttet og får samtidig en blank og glat overflade. Polyurethan er et plastmateriale, og er derfor med til at gøre denne type cover slidstærk. Coveret er dog ikke lige så fleksibel som f.eks. Silikone eller TPU covers.

Et Xtreme Cover består af et stærkt TPU materiale som tilmed er skridsikkert og nemt at tage af og på. Som nævnt tidligere er et TPU Cover meget modstandsdygtig overfor slag og er samtidig meget slidstærk. Derfor er denne type cover et godt valg, hvis du vil sikre din mobil bedst muligt. Du undgår desuden fedtede fingre på dit nye cover, da denne type cover også er modstandsdygtig overfor olie og fedt.

Vi har Xtreme Covers til alle nye iPhone modeller i fire forskellige farver. Farverne har et klassisk og ensfarvet udtryk, hvilket gør dem meget diskrete af udseende. 

Kan man kun bruge Xtreme Covers til iPhone?

På nuværende tidspunkt har vi kun Xtreme Covers til forskellige iPhone-modeller. Vi har dog et bredt udvalg af modeller, så der skulle være en chance for at du kan finde et Xtreme Cover til netop din iPhone-model. Vores Xtreme Covers kommer i 4 forskellige farver: Navy Blå, Rød, Armygrøn og Sort.

Skal dit næste cover være et Xtreme Cover?

Vi håber du har fået et bedre overblik over, hvad fordelene er ved et Xtreme Cover. Du kan finde hele vores udvalg af Xtreme Covers her på siden.