Disse nye features SKAL du kende på de nye iPhones

Disse nye features SKAL du kende på de nye iPhones

Disse nye features SKAL du kende på de nye iPhones – Apple har gjort det igen og lanceret tre nye lækre iPhones. Og de indeholder en masse smarte features! Så er du den heldige ejer af en af Apples nye iPhones, er det med at have styr på de nye features. Vi har nedenfor samlet nogle af de features, vi mener, du SKAL kende på de nye iPhones. Er du interesseret i at få en overordnet forståelse for de nye iPhones, kan du med fordel læse vores blogindlæg: Tre nye iPhones – Ét udseende, tre størrelser og tre vidt forskellige priser.

Mobilcovers I Banevis – Hvilket Skal Jeg Vælge?

Ansigtsgenkendelse FaceID

Apple siger definitivt farvel til home-knappen med de tre nye modeller og dermed fingeraftryksgenkendelse TouchID. De nye modeller er i stedet udstyret med ansigtsgenkendelse FaceID, som er kendt fra iPhone X, der blev lanceret sidste år. Med FaceID kan du nemt og sikkert låse din telefon op, logge ind i apps og betale for ting med et enkelt blik. Det bliver ikke nemmere!

Det er nemt at sikre din iPhone, da dit ansigt er din adgangskode. Du skal ikke længere være opmærksom eller bekymret for, at andre ser din kode. Med FaceID er det nemlig kun dig, der kan åbne og bruge din telefon. En smart og sikker måde at beskytte din mobils indhold på. Der er tale om den sikreste ansigtsautentificering nogensinde i en smartphone. Og med de nye modeller er FaceID blevet endnu hurtigere. Det er således blevet både hurtigt, nemt og smart at åbne og bruge din smartphone.

Du kan ligeledes med en af de nye iPhones oprette din egen Animoji. En sjov funktion der anvender din stemme og gengiver dine ansigtsudtryk. Du kan dermed gør det endnu sjovere at chatte ved at lave små beskeder, hvor din Animoji er baseret på din stemme og ansigtsudtryk.

Dobbelt-sim funktion

For første gang nogensinde lancerer Apple, med iPhone XS og iPhone XS Max, muligheden for at håndtere to telefonnumre. Dette bliver muligt via den såkaldt dobbelt-sim funktion. Med denne funktion bliver det muligt udover et fysisk simkort at tilføje et ekstra telefonnummer. Det kræver dog, at dit telefonselskab understøtter eSIM-teknologien.

Nye kamerafunktioner

iPhone XS og iPhone XS Max består af et banebrydende dobbeltkamera system, mens iPhone XR har et enkeltlinse kamera system. Det gælder dog for alle modellerne, at kameraet er blevet optimeret, således du kan tage billeder som aldrig før. Med forbedringerne af kameraerne følger en række funktioner, som er værd at kende, når du skal i gang med at tage fantastiske billeder.

Smart HDR: Som noget nyt har kameraet fået en funktion, der gør det lettere at tage gode billeder under vanskelige forhold, såsom modlys eller motiver der er i bevægelse. Du kan nemlig via nye sekundære billeder, en hurtigere sensor og den stærke A12 Bionic-chip tage billeder, der får endnu flere detaljer i højlys og skygge.

Portræt funktion: Både iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR’s kamera har den populære portræt funktion, der er kendt fra iPhone X. Det bliver med denne funktion muligt at tage billeder, hvor personer i forgrunden er i skarp fokus, mens baggrunden på smuk vis bliver sløret. Funktionen er blevet forbedret via bokeh-effekten, der gør, at billeder taget med portræt funktionen ser endnu mere professionelle ud. Som noget nyt er det blevet muligt at justere dybdeskarpheden i dine portrætter, efter du har taget dem.

Trådløs opladning

Trådløs Oplader – Hvordan Virker Trådløs Opladning?
Trådløs Oplader – Hvordan Virker Trådløs Opladning?

Når nu du har købt en ny smart iPhone, er det oplagt at optimere din opladning til at være ligeså smart. Dette kan du gøre med en trådløs oplader, hvor du undgår irriterende ledninger, der ligger og roder. De nye iPhones er designet med en glasbagside, hvilket betyder, at den kan oplades nemt og trådløst. Det er værd at nævne, at iPhone XS og iPhone XS Max oplader endnu hurtigere end iPhone X.

Se vores udvalg af smarte trådløse opladere.

Se vores udvalg af billige iPhone covers og skærmbeskyttelse.