Disse ting er gode at have med på ferien!

Måske er du så heldig lige at have fået ferie, måske befinder du dig midt i ferien eller måske venter den lige rundt om hjørnet. Uanset hvad, så vil vi komme med en anbefaling til, hvad man kan tage med på ferien.

Disse ting er gode at have med på ferien:

Bilferien

Skal I på bilferie og besøge nogle af Danmarks mange seværdigheder, eller skal I blot køre nogle timer til I rammer sommerhuset, så er det altid en god idé at have en mobilholder til bilen. På den måde kan I let tilgå GPS’en og komme sikkert frem.
Derudover kan det også være en god idé at have en USB oplader med på turen, så du altid kan få ladet mobilen. GPS’en skulle jo nødig gå ud på halvvejen, og samtidig kan mobilen være ladet helt op og klar til at tage billeder og videoer når I kommer frem til jeres destination.

Hvis det er en lidt længere køretur I skal ud på, så kan det måske også være en fordel at have noget underholdning med til ungerne. Mange børn kan godt synes, at det at køre lange ture kan være lidt kedeligt. Derfor kan I med fordel investere i en iPad-holder som kan monteres på nakkestøtten. På den måde kan ungerne blive underholdt med film på bagsædet, mens du nedlægger kilometer på landevejene.

Hertil kan trådløse headsets også være en god ting at have med, så du ikke skal høre på Gurlig Gris hele vejen 😉 Det giver samtidig børnene en bedre filmoplevelse, da de bedre kan høre hvad der bliver sagt uden at blive forstyrret. Det trådløse headset kan også bruges når I kommer frem til sommerhuset og børnene har brug for lidt ”alene tid”. Hvad enten de så vil høre deres yndlingsmusik eller se en god film på iPaden.

Hvis I nyder at synge med på jeres yndlingssange når I skal på tur, så kan I med fordel tage et AUX-stik med, så I kan høre jeres favoritnumre samt udgå at blive forstyrret af radioreklamer. Her kan det godt være at teenageren vil foretrække at have sit eget headset med, da andres musiksmag (mors og fars) ikke altid er et hit.

Den aktive ferie

Foretrækker du at have en aktiv ferie, så har vi også nogle gadgets der er gode til dig. Hvis I f.eks. skal på cykelferie, så kan det være en god idé at have en mobilholder med til cyklen. På den måde kan du have GPS’en fremme under hele turen og sikre at I ikke kører forkert. Derudover kan man også med fordel have et trådløst headset med, hvis man nyder at høre musik, mens man cykler afsted mod næste destination.

Hvis du gerne vil tracke din forbrænding, antal cyklede kilometer mv. så kan du også have dit smartwatch med på ferie. På den måde kan du bedre holde øje med, hvor aktiv du har været under hele ferien. Du kan endda sammenligne dine resultater med resten af familien, hvis I har en intern konkurrence kørerende. Hvis du f.eks. har et Apple Watch, så har vi en lang række forskellige urremme, så du kan skifte den standart urrem ud med noget der passer bedre til din personlighed. Her har vi også nogle remme i silikone, som er super gode til når man er aktiv og skal have en praktisk urrem.

Den sidste ting vi vil anbefale jer at have med på ferie er en powerbank. En powerbank er uundværlig, da du med den kan lade din telefon, din tablet, dit smartwatch mv. op uden at være i nærheden af en stikkontakt. Den er især god at have med på cykelferie, da man jo ikke kan tilgå en stikkontakt før man er fremme ved den pågældende destination. Den er super praktisk og fylder ikke meget i tasken. Den er desuden god at have med på ture, hvor der skal tages mange billeder og videoer. På den måde sikrer man sig at telefonen ikke går ud, idé feriens største oplevelse skulle dokumenteres.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie!