Fede features til juleferien

Forbered dig til juleferien

Er du helt klar til at træde ind i december måned? December er en travl måde familiekomsammener, eksamener og en masse andre sociale arrangementer. Julen er uden tvivl et samlingspunkt, hvor vi kommer hinanden nær og engagerer os lidt mere end sædvanligvis.

For at du får det bedste ud af ferien har vi fundet en række fede og gratis applikationer til din smartphone, som kan hjælpe dig med at holde det kølige overblik og gøre højtiden endnu mere lunefuld. Fuldend din jul med disse fede features til jueferien.

Fede features der gør din juleferie lidt bedre

Vil du skrue op for hyggen? Se nærmere på vores guide og find de bedste features. Listen byder på underholdning til alt fra gamle nisser, og til de helt små. Scroll ned og find din nye applikation!

Fede Features Til Juleferien
Fede Features Til Juleferien

Ramasjang

Vi lægger ud med at tage os af de mindste. Ramasjang er en applikation skræddersyet til børn i alderen 3-6 år. Applikationen har alle de bedste programmer fra tv-kanalen, og er den perfekte underholdning til dine børn.

Ramasjang sikrer en dag fyldt med grin og dyb betagelse. DRs app indeholder masser af leg og spil, samt en masse historiefortælliinger, musik og tv de allerede kender og føler sig trygge ved.

Børnene kan komme endnu tættere på Bamse, Onkel Reje og mange af de karakterer. Det eneste du skal være opmærksom på er eventuelle omkostninger fra mobiltrafikken, hvis I vælger at se tv direkte fra appen.

Hvis du ønsker at undgå uro i maven og dyre skærm reparationer imens de små ser Ramasjang og leger med iPad’en, Så skal i fuldende julefreden med et skærmbeskyttelse til iPad.

eTilbudsavis

Et fællestræk for danske hustande under dagene i december, er at forbruget stiger. Vi handler mere, især mad og dagligvarer. December er nemlig en måned for forkælelse, og vi sparer ikke.

Fede Features Til Juleferien
Fede Features Til Juleferien

Henter du applikationen eTilbudsavis er du helt sikker på at kunne forkæle den søde tand lidt ekstra. Her finder du nemlig ugens bedste handler!

Du kan læse tilbudsaviser fra Netto, Føtex, Rema 100, Aldi mm. Du kan igennem applikationen lave en indkøbsliste, hvor der er mulighed for at krydse varen af, så snart at den er i kurven. For at kunne benytte den fantastiske app, så skal din telefon være velfungerende og funktionsdygtig. Få derfor din telefon godt beskyttet, med den bedste Skærmbeskyttelse, og de bedste Mobilcovers på markedet.

eTilbudsavis er et fantastisk redskab hele året, om hjælper dig med at gøre de bedste handler og spare en masse penge.

Too Good To Go: Stop madspil 

Fede Features Til Juleferien
Fede Features Til Juleferien

Som navnet antyder, er intentionen med denne app, at skabe større opmærksomhed omkring vores overforbrug og udnytte landets ressourcer helt ud til fingerspidserne.

Vi smider hvert år en tredjedel af vores mad ud, et omfang som kan og bør reduceres. Vil du gøre et godt køb og have flere penge til gaver.

Eller er din december måned en udfordrende tid økonomisk? Så kan du spare lidt ekstra penge og samtidig tage ansvar for miljøet ved at benytte Too Good To Go.

Selv hvis appen ikke er noget for dig, så kan du altid gøre hverdagen lidt nemmere for en du holder af ved at anbefale denne feature til vedkommende.

Gæt og grimasser: Det bedste festspil 

Spillet Gæt og grimasser er et morsomt spil, hvor alle kan være med. Du bliver sat på prøve og risikerer udover at gætte ord også at skulle synge, mime eller danse med vennerne.

Denne app kan få alle i det bedste festhumør, og i kampens hede kan telefonen godt blive tabt en gang eller to. Sørg derfor at den er godt beskyttet med et skærmbeskyttelse, og Mobilcover, så der ikke er nogen nervøsitet for en ødelagt skærm imens spillet er godt i gang.

Du holder telefonen på panden hele tiden, sådan at alle andre kan se skærmen undtagen dig selv. Gætter du rigtigt, så skal du vippe telefonen nedad, mens du vipper den op i tilfælde af at du ikke kan gætte udfordringen og vil videre til den næste.

Spillet er det perfekte familie- og vennespil, og indeholder kategorier om alt fra dyr, film og berømtheder. Held og lykke!

Dyst

Dyst er endnu et underholdnings- og quizspil, og en del af Danmarkhistoriens største bogudgivelser. Spillet består af 2.500 gratis spørgsmål om alt fra vikinger, danske konger, Gasolin og velkendte håndboldpræstationer.

Du kan spille mod fremmede eller mod venner (max 2-4 personer på samme telefon eller tablet.)

Udnyt dine taktiske og strategisk kompetencer. Men træf dine beslutninger med omhu! Alle spørgsmål tager udgangspunkt i hver enkelt deltagers alder. For at spillet kan forløbe uden nogen ødelagte skærme er et skærmbeskyttelse bestemt at anbefale!

Spotify 

Fede Features Til Juleferien
Fede Features Til Juleferien

Julen er bare ikke det samme, hvis ikke vi får lov at lytte til de helt rigtige toner. De fleste kender og bruger allerede Spotify, men er du en af de få som endnu ikke gør, så kan vi kun opfordre dig til at komme i gang!

Opret dig som bruger i dag og skab din helt egen playlist. Få allerede nu styr på musikken til 24. december.

Gå i selvsving med Wham, Mariah Carey og alle de andre. Spotify har et enormt stort musikbibliotek og numre inden for alle tænkelige kategorier.

Følg med i aktuelle hitister, eller abonner på dine venners playlister. Lyt til alle de numre, der gør julen til magisk højtid for dig. Kom i julehumør med Spotify i dag! For at fuldende juleferien med en lækker lyd kan du tage et smut forbi vores headsets og lyd. Her får du produkter der er blandt den bedste lydkvalitet på markedet, til helt fantastiske julepriser!