Find din næste gadget til mobilen: 5 Gadgets til under 200,-

Sensommeren er efterhånden ved at være over os. Selvom ferien er slut, inviterer det lækre vejr nu stadig til spændende eventyr. Nyd nuet og vær til stede i oplevelserne omkring dig. Med en lækker gadget til mobilen eller flere kan du nemmere koncentrere dig om at være på. Med telefonen ved du altid, hvornår næste togafgang går, hvordan du bedst kommer hjem fra skovturen. Og så kan du også nemt tage musikken med dig og tage billeder af de flotte omgivelser og sjove oplevelser.

Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-
Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-

Gadget til mobilen #1: Løbearmbånd

Der er ingenting så lækkert, som at tage en løbetur i det nærmeste grønne område. Grøn er godt for øjet, og natur er godt for krop og sind. Forkæl dig selv med en løbetur i skov eller park, hvor der er fokus på nydelse mere end præstation. Tag din yndlingsmusik med i ørerne og track din tur via apps. Hvis du vil give helt slip, så løb ad off-road ruter. Du behøver trods alt ikke være bange for ikke at kunne finde hjem, når du har din telefon med dig.

Find din nye mobilholder til løb og hav løbeskoene klar.

Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-
Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-

Gadget til mobilen #2: Mobilholder til cykel

Vil du ud på en længere aktiv tur? Så hiv cyklen frem og pak en god madpakke. Tag til din yndlingsstrand, en god tur i skoven eller tag på overnatning i det fri. Med en mobilholder til cykel har du overblik over musik i ørerne, kort og beskeder. Alt sammen i én gadget til mobilen. Husk, at du stadig skal være opmærksom på trafikken. De samme regler gælder derfor på cykel som i bil.

Vores cykelholder fås i orange og passer til de fleste modeller.

Gadget til mobilen #3: Mobilholder til bilen

Skal du helt derud, hvor pebret gror? Eller vil du gerne steder hen, du aldrig har været før? Så tag bilen med på et sensommereventyr. Hiv venner eller familie med på tur, og hav oplevelseshatten på. Hvis du ikke allerede har en, er en mobilholder til bilen en uundværlig gadget til mobilen. Med telefonen oppe i en rimelig højde har du nemt overblik over GPS’en, når den viser dig på tur.

Vi har flere forskellige mobilholdere til bilen, men særligt denne er vi glade for. Den passer nemlig til absolut alle mobilmodeller, fordi der slet ikke er greb på. I stedet fungerer den via en magnet.

Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-
Find Din Næste Gadget Til Mobilen: 5 Gadgets Til Under 200,-

Gadget til mobilen #4: Mobiloplader til bilen

Nu vi er ved biler: kender du det, når telefonen løber tør for strøm, netop som du skal bruge den allermest? Midt i et opkald, midt i vejvisningen, midt i den bedste playliste. Hvis du kan genkende dette scenarie alt for godt, har vi ét spørgsmål til dig. Hvorfor har du ikke købt en mobiloplader til bilen endnu? Det er virkelig endnu et uundværligt gadget til mobilen til dig, der ofte kører på 4 hjul. Sensommeren inviterer til fede road trips til spændende steder. Hvad er en road trip værd, hvis I konstant farer vild eller løber tør for lækker musik? Find en oplader her.

Gadget til mobilen #5: 3-i-1 oplader

Sensommeren byder på vin på terrassen, lækre gåture og fællesskaber. Det skal nydes, at gæsterne er ekstra sjove at invitere på besøg, inden vi rammer den grå og triste vinter. Så snart det bliver koldere, bliver det sværere både for os selv såvel som vennerne at komme ud ad døren.

Gør det nemt for vennerne at blive lidt længere med en 3-i-1 oplader. Med en 3-i-1 oplader har du nemlig en oplader til alle typer smartphones og tablets. Så behøver gæsterne ikke længere tage hjem, før telefonen løber tør, eller bekymre sig om manglende information om vejvisning og busafgange. En 3-i-1 oplader er også ideel til dig, der har flere forskellige enheder i hjemmet. Så behøver du ikke at have 3 forskellige opladere fremme hele tiden.