Guide: Opgrader din iPhone oplader eller din iPad oplader, så du får hurtigere opladning!

Opgrader din iPhone Oplader / iPad Oplader – Har du en iPhone eller iPad – så læs med her. Her kan du læse om, hvor stor en oplader din iPhone eller iPad skal bruge, og hvor meget strøm den max kan modtage. 

Du kan selvfølgelig vælge at oplade din iPhone eller iPad med den oplader, som følger med. Men denne kan jo gå i stykker eller blive væk. Og når du så står og skal købe ny, så har du faktisk flere muligheder end at vælge den eksakt samme model, som hørte med fra start. 

iEnhederOriginal oplader (inkl. i købet af enhed)Max strøm den kan modtage (Hvad kan du opgradere din oplader til?)
iPhone 1-5s5W USB oplader5W USB oplader
iPhone 6, 6s og 7 5W USB oplader10W USB oplader
iPhone 8, 8 plus, X, Xr, Xs, 115W USB oplader27W USB-C oplader
iPhone 11 Pro og Max18W USB-C oplader27W USB-C oplader
iPad’s12W USB oplader12W USB oplader 
iPad Pro m. lightning stik12W USB-oplader20W USB oplader
iPad Pro med USB-C18W USB-C oplader27W USB-C oplader
Oversigt over hvilken oplader du kan opgradere til, alt efter hvilken Apple enhed du har

Opgrader din iPhone oplader og få hurtigere opladning

Opgrader din iPhone oplader og få en hurtigere opladning. Og hvem vil ikke have hurtigere opladning, så man kan komme hurtigere afsted? Du skal ikke bekymre dig om, at du ødelægger din iEnhed, fordi du ikke bruger samme oplader-kapacitet, som den der hørte med i dit køb. Så længe du bare holder dig indenfor max antal Watts.

I ovenstående tabel kan du se, hvor meget mange flere watts din givne enhed kan modtage. De fleste iEnheder har faktisk mulighed for opgradering af opladeren, dvs. flere antal watts, da iEnheden er bygget til at kunne holde til fire antal watts, end den oplader som fulgte med fra start.

Så hvis du f.eks. har en iPhone 7, så kan du med en 10W oplader oplade dobbelt så hurtigt (fra 5W til 10W). Din iPhone 7 er lavet til at kunne holde til 10W, så du ødelægger ikke noget.

iPad opgradering?

Som du kan se i tabellen, så er der ikke mulighed for at opgradere opladning af din iPad som sådan – de fleste iPad opladere understøtter nemlig de antal Watts, som opladeren, der fulgte med, også har. Medmindre du har en iPad Pro. Så er der gode muligheder – også muligheder med en del hurtigere opladning! Din iPad Pro med lightning kabel kommer med en oplader på 12W, men kan faktisk oplades med 20W. Det vil sige, at den kan blive ladet 67% hurtigere op.

Fra 5W standardopladeren til 27W oplader – lader jeg så 5x hurtigere op? 

Der må vi svare både ja og nej. Hvis du starter opladning, hvor din iPhone er på 40-50%, og ydermere har en god temperatur, så er 27W iPhone opladeren 5x hurtigere. Men lad os sige, at du er gået tør for strøm, hvor du skal lade op fra 0% – og så op til 100% – så går det ikke 5x hurtigere med 27W iPhone opladeren. Den oplader nemlig kun med 27W, når alle forhold er perfekte – så det er faktisk sjældent, at denne iPhone oplader lader din iPhone op med 27W. Derfor er der faktisk ikke meget forskel på en 18W oplader og 27W oplader. 

Hvilken iPhone oplader skal du så vælge? 

Du behøves ikke altid at opgradere. Det vigtigste er, at du udskifter din iPhone oplader i tide, så du sikrer din telefons batterilevetid. Selvfølgelig hvor du holder dig til max antal watts. Så har du en iPhone 7, så skal du ikke købe en iPhone oplader med 18W eller 27W – fordi den mængde strøm kan den enhed ikke holde til at modtage. Max antal watts for en iPhone 7 er 10W. Så tjek altid vores tabel ud – her får du et hurtigt overblik over, hvilken iPhone oplader ift. antal watts passer til din model.

Hvis du har en iPhone 8 eller nyere, så anbefaler vi en 18W iPhone oplader. Den er nemlig lidt mindre i størrelsen end 27W og giver dig næsten samme hastighed (95%) af opladning. 

Du kan købe din nye iPhone oplader her. Her får du et originalt Apple produkt i original emballage. Vær sikret hurtig og nemlig opladning. Opgrader din iPhone oplader i dag.