Huawei Mate 30 serien

Huawei Mate 30 serien

Der er sket en rivende udvikling hos Huawei siden de lancerede deres første telefon tilbage i 1987. Huawei er i skrivende stund vurderet til nu at være verdens tredjestørste mobilproducent. Huawei har godt gang i maskineriet med lanceringer af nye telefoner. Senest lancerede de deres P30 serie, og nu ser det ud til at der til efteråret kommer endnu en serie på markedet – Huawei Mate 30 serien.

Men hvad kan vi så forvente af denne nye mobilserie fra Huawei? Deres seneste P30 serie er blevet taget godt imod blandt forbrugerne, så det er spændende at se hvad den nye Mate 30 serie vil byde på. Læs med i dette blogindlæg, få de seneste rygter på markedet, og vurder om du skal ud og investere i en P30 model eller vente til efterårets lancering af Mate 30 modellerne.

Mate 30 og Mate 30 Pro

Det ser ud til at der både lanceres en Mate 30 og en Mate 30 Pro model. Rygterne går endda på en mulig tredje model lanceres, og at disse modeller kan fås med henholdsvis 4G eller 5G. Huawei holder meget tæt med detaljerne omkring hvilke modeller der lanceres, og de specifikationer vi kan forvente de får. Dog lyder det til at nogle få informationer er blevet lækket. 

Mate 30 specifikationer

Mate 30 får efter sigende en skærm på 6,7 tommer i QHD+ opløsning. QHD står for Quad HD og har langt flere pixels fordelt på samme område sammenlignet med almindelige FullHD-skærme. Med en QHD+ opløsning og OLED får din telefon derfor et super skarpt billede med en fantastisk opløsning. Mate 30 modellen forventes at få et batteri på 4.200 mAh med hele 55W opladning. Designet af telefonen forventes med runde kanter, quad kamera, og Kirin 985 processor.

Mate 30 med hele fem kameraer?

Efter sigende har Huawei taget patent på et design til mobilcovers, hvor rygterne går på at der vil komme mere end tre kameraer på telefonens bagside. Nogle mener endda at der vil komme hele fem kameraer i denne model. Bliver dette tilfældet, vil det sandsynligvis kunne revolutionere markedet for kameraer i mobiltelefoner. Med dette patent taget i betragtning, bliver det meget spændende når der åbnes op for flere specifikationer omkring Mate 30 seriens kamera og videospecifikationer.

Huawei mate 30 pro med 5G-modem

Der vil i denne Mate 30 serie være et indbygget 5G-modem. Med dette indbyggede 5G-modem ligger serien sig meget op af den nyligt lancerede OnePlus 7 serie der også har fået indbygget 5G-modem. Dog har alle lande ikke 5G-netværk tilgængeligt, og det vil derfor være muligt at Huawei både laver 4G og 5G modeller for deres Mate 30 serie. Med et 5G modem indbygget i telefonen vil du som forbruger kunne få en lynhurtig forbindelse, hvis du befinder dig et sted hvor der er mulighed for at benytte 5G netværk.

Mate 30 uden kompromis

Det forventes at der vil komme indbygget fingeraftryksscanner i skærmen, og Mate 30 serien vil give mulighed for trådløs opladning foruden muligheden at oplade andre enheder igennem sin Mate 30 telefon. Denne opladningsmulighed ser ud til at kunne tilbyde en opladning på op til 5W, hvilket også er en fed feature som flere telefoner begynder at få som en fast del af deres hardware.

Mate 30 forventes at komme på markedet med en pris der lyder på over 8000,-. Huawei er altså prismæssigt ved at komme godt op i den høje ende, og om det vil få mange forbrugere og mobilelskere til at fravælge dem, det bliver spændende at se.

Om denne nye Mate 30 serie bliver et hit og vil overgå P30 serien kan vi kun gisne om. Men én ting er sikkert. Det bliver interessant at se hvad Huawei har i tankerne for at kunne indtage markedet med endnu en ny top-serie indenfor mobilmarkedet.

OnePlus 7 serien eller Mate 30 serien

Med den nylige lancering af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro bliver der spændende at se hvordan denne nye Mate 30 serie vil slå igennem på markedet. Der er visse sammenligninger at drage imellem de to serier, dog med de minimale oplysninger omkring Mate 30 serien, er det svært at drage en konklusion ud fra dette. Vi venter i spænding på mere information hen imod efteråret, og holder hele tiden dette blogindlæg opdateret med den nyeste viden på markedet.