Hvad vi ved om den nye iPhone 13 – nyheder og rygter

Vi er nok ikke de eneste, som slet ikke kan vente til lanceringen af den nyeste iPhone. Denne artikel kommer derfor til at omhandle alt hvad vi ved om den nye iPhone, samt gennemgå diverse rygter på markedet.  

Hvad Vi Ved Om Den Nye Iphone 13 – Nyheder Og Rygter

Hvad Bliver Navnet På De Nye iPhone-modeller? 

Når det kommer til navnet på de nye iPhones, så kan vi indtil videre kun komme med spekulationer. Det er meget svært at komme med et sikkert svar på dette spørgsmål, da Apple er kommet med forskellige navne til deres nyere modeller, som ikke nødvendigvis gav så meget mening. Hvis vi lige tænker tilbage, så sprang Apple let og elegant over iPhone 9, da de tidligere gjorde brug af nummerering til deres mobiler. Ligeledes blev iPhone 10 døbt X, som derefter blev efterfulgt af iPhone SE og Xr-modellerne.  

Det ser dog ud til at Apple har fået mere styr på deres identitetskrise, nu hvor de atter er vendt tilbage til nummereringen med iPhone 11 og deres seneste skud på stammen, iPhone 12. Vi tillader os derfor at komme til med det kvalificerede bud, at den nye iPhone kommer til at hedde iPhone 13.  

Men der er dog også en mulighed for, at den nye iPhone kommer til at gå under navnet, iPhone 12S. Denne S-betegnelse er tidligere blevet brugt ved introduktion af nyere modeller der blot indeholder mindre opdateringer.  

Design Af iPhone 13  

Hvis vi ser nærmere på selve designet for den nye iPhone, så kommer der ikke mange nye ændringer, som har betydning for mobilens udsendende.  I forhold til dette emne, så lader det til at Apple vil fastholde det kantede design. I forhold til bagsiden, er der også rygter angående mobilens kamera, hvor man anslår at Apple vil mindske kameraforhøjningen, så kameraet bliver helt fladt samt beskyttet af et lag safirglas. I forhold til farver vil Apple komme med en ny matsort farve til deres nyeste modeller. Der har ligeledes også været rygter angående testning af en ny bronze-farve, men dette er dog langt fra sikkert. 

Det ser dog ud til at der kommer en mindre ændring i forhold skærmhakket, som har irriteret flere iPhone 12 brugere. Her hentyder rygterne til at hakket reduceres med en fjerdedel, da noget af hardwaren bliver flyttet ud mod siden. Her har der også været rygter på markedet om, at skærmhakket bliver fjernet helt, men dette regner vi ikke med kommer til at være en realitet. Vi har en mindre illustration herunder, som muligvis viser hvilken retning Apple vil med deres smartphones.  

Hvad Vi Ved Om Den Nye Iphone 13 – Nyheder Og Rygter

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at denne mobil kommer med et lækkert og stilrent design. Hvis man er interesseret i mobiler, så vil man også forbinde iPhone med innovativ teknologi, smukt design og godt kamera, hvilket med stor sandsynlighed også gør sig gældende for iPhone 13. Vi anbefaler derfor, at man som iPhone brugere investerer i ordentlig beskyttelse af sin mobil, hvorpå man forsat kan nyde de innovative funktioner og lækre detaljer. Se blandt andet vores store udvalg af iPhone 13 mobiltilbehør, inklusive holdbare iPhone covers til netop denne model!  

Størrelse  

Når vi ser nærmere på størrelse, så ved vi faktisk ikke meget med sikkerhed. Vi ved, at Apple vil beholde deres 4 modeller, således der bliver udgiver en iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og en iPhone 13 Pro Max. Der er dog eksperter, som mener, at den nye iPhone kommer i samme størrelse som iPhone 12-modellerne. I dette tilfælde vil modellerne få følgende størrelse:   

  • iPhone 13 mini: 5,4″ 
  • iPhone 13: 6,1″ 
  • iPhone 13 Pro: 6,1″ 
  • iPhone 13 Pro Max: 6,7″ 

Skifter Apple Fra Lightning Til USB-C?  

Dette har været et omdiskuteret emne blandt Apple brugere gennem længere tid, hvorfor der selvfølgelig også rygter angående et skifte fra den traditionelle Lightning indgang til USB-C ved den nye iPhone. Trods de store forventninger fra brugerne, så ser det ikke ud til at Apple vælger USB-C fremfor Lightning. Tilsyneladende er Lightning kabler mere vandafvisende end USC-C, hvorfor Apple forsat tilgodeser Lightning.  

Så hvis du mangler gode Lightning kabler til dine Apple enheder, kan du finde et kæmpe udvalg af passende kabler lige her. Under vores kabel kategori kan du finde originale Lightning kabler til alle dine Apple enheder samt produkter fra andre gode producenter. Eksempelvis kan du få et yderst smart og holdbart kabel fra Baseus, som er kendt for at levere en hurtigt og sikker opladning til iPhones.  

Ny Skærmteknologi Fra Apple 

I modsætning til design, kan vi se frem til tydelige ændringer hvad angår skærmteknologien på den nye iPhone. De regulære iPhone-modeller vil få den samme skærm som iPhone 12, en OLED-skærmteknologi som giver telefonen 60Hz skærmopløsning. Her vil de dyre Pro-modeller får en væsentlig upgrade med den nye skærmteknologi kaldet, LTPO, hvilket dig mulighed for at hæve opdateringsfrekvenser fra 60Hz til 120Hz. Denne opdateringsfrekvens vil være tilkoblet funktionen, ProMotion, som automatisk hæver og sænker opdateringsfrekvensen ud fra hvad der bliver vist på skærmen. Dette vil sige, at telefonen automatisk vil hæve frekvensen ved dynamisk indhold, hvilket giver mere flydende bevægelser. Vi betragter disse rygter som bekræftet, efter Samsung, LG og BOE har startet produktionen af OLED-skærme til iPhonen.  

Ny Vågeblus Funktion  

I relation til den nye skærmteknologi får Apple også inkluderet en ny, smart funktion, hvor skærmen også vil være tændt, når iPhonen er låst. Her vil telefonen have lavt belyst skærm, så man er i stand til at se beskeder, klokken og andre notifikationer uden at aktivere hele mobilen.  

Kommer Fingeraftryksaflæsning Tilbage?  

Ifølge rygterne, kommer den nye iPhone med en genintroduktion af Touch ID, hvor man atter kan bruge sit fingeraftryk til at låse mobilen op. Dette vil ikke komme som en erstatning til det nuværende Face ID, som faktisk fungerer virkelig godt for Apple-folket, men blot være et godt supplement.  

Store Forbedringer På Kamerafronten  

Hvis vi tager udgangspunkt i de seneste rygter, så får alle iPhone 13-modeller have det samme kamerasystem som iPhone 12 Pro Max. Dette vil være en stor forbedring for især de regulære modeller. Ifølge rygterne vil Pro-modellerne dog have bedre kamera software, hvor der blandt andet er snak om en ultravidvinkel linse samt billedsensor med flere megapixels.  

Hvis vi ser nærmere på selve funktionerne i forhold til den nye kamerateknologi, så har Apple inkluderet en Sensor-shift-teknologi der bidrager til bedre billeder gennem billedstabilisering. Der er ligeledes snak om inkludering af en LiDAR-scanner til Pro-modeller. Med denne teknologi kan man konstruere 3D-kortlæg, da den lille sensor i telefonen er i stand til at måle standen til ting i nærheden.