Hvorfor skal jeg have skærmbeskyttelse?

Hvorfor skal jeg bruge skærmbeskyttelse?

Det kan være en rigtig god idé at investere i skærmbeskyttelse, da det er en billig måde at beskytte din skærm mod slag, ridser og skræmmer. En skærmbeskyttelse kan være med til at sikre at din skærm ikke flækker, hvis uheldet en dag skulle være ude. Man kan dog ikke helt garantere at skærmbeskyttelsen kan redde din skærm fra at gå i stykker, da det også afhænger af påførelsen og slaget mod skærmbeskyttelsen. For at sikre dig selv bedst muligt, kan du evt. læse vores monteringsguide.

Hvad er skærmbeskyttelse lavet af?

Skærmbeskyttelse eller beskyttelsesglas – kært barn har mange navne. Beskyttelsesglasset er en type glas, der via kemiske teknikker, er gjort stærkere end almindeligt glas, så det lettere modstår slag og ridser.

Det tempererede glas er mere holdbart og sikkert, og derfor bliver det ofte brugt til skærmbeskyttelse til mobiltelefoner, tablets og smartwatches. Tempereret (eller hærdet) glas bruges ofte som beskyttelsesglas til mobiltelefoner.
Tempereret glas er mere resistent mod varme, ridser og slag og er derfor at foretrække fremfor almindeligt glas. Glassene har en klarhed på 99%, hvilket vil sige at du ikke kan se forskel på Skærmbeskyttelsen og telefonens eget glas – i hvert fald ikke med det blotte øje.

Vores Skærmbeskyttelse er skræddersyet og præcisionsfremstillet til hver enkelt model, så du får optimal beskyttelse, samtidig med at du kan bruge touchskærmens mange funktioner, uden begrænsning.

Kan skærmbeskyttelse ikke gå i stykker?

Jo, det kan det, og man kan sige det er som sådan også meningen. En skærmbeskyttelse skal gerne sikre din skærm fra at gå i stykker, så derfor vil skærmbeskyttelsen gå i stykker, hvis enheden bliver udsat for meget stærke slag. Skærmbeskyttelsen absorberer med andre ord slaget, som ellers ville have påvirket/ødelagt telefonens skærm nedenunder. Ved ekstra hårde slag, der har ramt et specielt og uheldigt sted, så kan det nogle gange ske, at telefonens skærm under kan ødelægges. Skærmbeskyttelse er med andre ord ikke uigennemtrængeligt, men er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, for at øge telefonens styrke i hverdagen ved almindelige tab og stød.

Hvordan monterer jeg min skærmbeskyttelse?

Det kan være svært at montere skærmbeskyttelsen, hvis man aldrig har prøvet det før. Du kan derfor med fordel læse vores monteringsguide, hvor vi guider dig step by step til, hvordan du selv kan montere din skærmbeskyttelse.

Skærmbeskyttelse

Så tænker du nok: Hvorfor skal jeg så lige købe min skærmbeskyttelse her?

Vi går meget op i kvaliteten, og det er vores mission at levere god beskyttelse til danskernes telefoner, tablets og smartwatches! Derfor har vi et stort udvalg af skræddersyet og tilpasset skærmbeskyttelse til forskellige mærker og modeller.

Vores Skærmbeskyttelse til smartphones er 0.33mm tykt og har en perfekt pasform, som sørger for at din skærm er dækket fra kant til kant – uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Det er nemlig vigtigt at skærmbeskyttelsen bevarer telefonen eller tablettens funktion, og samtidig beskytter skærmen mod slag. På denne måde kan du stadig bruge enheden uden at have en nedsætning i funktionaliteten. Der er ikke noget mere irriterende end når din mobil ikke reagerer på dit tryk eller swipe. Det slipper du heldigvis for med skærmbeskyttelse herfra!

Vores produkter er desuden udviklet i Danmark, så du får tilmed dansk kvalitet når du køber vores skærmbeskyttelse til mobil eller tablet. Alt vores skærmbeskyttelse er fremstillet i markedets stærkeste materiale indenfor skærmbeskyttelse – et materiale man kalder for Silicate Glass.

Skærmbeskyttelse kan samarbejde med covers for fuld beskyttelse

For at få fuld mobil beskyttelse, kan vores skærmbeskyttelse samarbejde med mange af vores covers. Vi har en lang række covers at vælge imellem, alt fra et gennemsigtigt cover til et cover med et unikt personligt design på bagsiden.

Du kan se hele vores udvalg af skærmbeskyttelse her.