iPad og tablet covers

Når man køber en ny teknologisk gadget, kan det være rigtig smart samtidig at investere i et cover. De fleste køber helt automatisk et cover med, når de investerer i en ny telefon. Ikke helt så mange gør det samme, når de får fingrene i en iPad eller en anden tablet. Men der er rigtig mange fordele ved også at gå efter tablet covers, når du anskaffer dig en ny tablet. Et cover har nemlig mange funktioner. Det er ikke kun praktisk og beskyttende, men giver også din tablet sit eget unika og personlighed. Samtidig er der så mange forskellige slags at vælge imellem, at du med garanti også kan finde lige den løsning, der matcher dine ønsker og behov allerbedst. Uanset om du bruger din iPad eller tablet som underholdning, til arbejde eller lidt af begge dele, kan det være rigtigt smart at købe et eller flere covers. Det gør nemlig brugen af din tablet både nemmere, smartere og mere sikkert. Det gælder også uanset, om du mest bruger din tablet derhjemme, eller om du gerne har den med i tasken, når du skal på tur. Som sagt er der mange forskellige covers til iPad og tablet at vælge imellem. Men hvilket iPad cover er det rigtige valg for dig? Vi har samlet en guide, hvor du kan blive klogere på de forskellige løsninger, der findes inden for tablet covers.

Lækkert og skrøbeligt design

Tablets er kendt for at være utroligt lette og lækre i deres design. Det gør den nemme at have med at gøre, da de ikke fylder mere end en almindelig skolebog i tasken. Den store skærm og de få knapper giver samtidig en lækker og moderne brugsoplevelse, som har gjort både iPads og andre tablets til et rigtigt smart valg. Men desværre kommer det lækre design og den ultratynde, følsomme skærm også med en pris. De fleste tablets er nemlig kendt for at være meget skrøbelige. Kommer man til at tabe sin kæmpe iPad eller en anden tablet på gulvet, kan man godt regne med, at den går i stykker. Det er dyrt både at reparere på tablets samt at anskaffe sig en ny. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at beskytte sin investering. Et cover er den oplagte måde at yde beskyttelse af din iPad eller anden tablet. Det sikrer nemlig, at din investering er pakket godt ind og passet på, hvis du fx kommer til at tabe den. Men det er også med til at sikre, at den ligger trygt og beskyttet, hvis den fx kommer med i tasken.

Ipad Og Tablet Covers
Ipad Og Tablet Covers

Beskyttende tablet covers

De fleste covers vil være beskyttende i en eller anden grad. Så snart der kommer et ekstra ”lag”uden om din tablet, er den nemlig beskyttet mod ridser, skrammer og andre irriterende skader. Men hvis du vil være sikker på, at du undgår de dyre og besværlige reparationer, så findes der også covers, der har til formål at beskytte din tablet eller iPad ekstra godt. Disse covers vil ofte være fremstillet af en kombination af bløde og hårde materialer, som pakker din tablet godt ind og beskytter den. Er du en af dem, der gerne vil have din tablet med overalt, er et beskyttende tablet cover en rigtig smart idé. Med et sådant iPad cover er du nemlig helt fri for at bekymre dig, når du bruger din iPad eller tablet. Et beskyttende tablet cover er også oplagt til dig, der har mindre børn. Børn elsker at sidde med en iPad og kan også lære meget af det – men det er ikke altid, at de er lige forsigtige. Derfor kan man med fordel gå efter et beskyttende tablet cover til den situation. Der findes også iPad covers, der er specielt udviklet til at blive brugt af børn.

Pas godt på skærmen

Tablets og iPads er som sagt skrøbelige. Det er irriterende med skrammer og ridser på kanter og bagside af din tablet. Men det er især den tynde glasskærm, der er udsat over for skader, og som samtidig er dyr at reparere. Derfor er et beskyttende tablet cover ikke altid nok, hvis du vil beskytte din iPad eller tablet optimalt. Nogle covers kan foldes ind over skærmen, så de passer på din tablet, når du ikke bruger den. Men hvis man taber sin tablet, mens man bruger den, vil et godt cover ikke gøre megen nytte. Derfor kan det være en god idé at kombinere sit tablet cover med et skærmbeskyttelse. Vi har skærmbeskyttelse i højeste kvalitet til forskellige iPads og tablets. Alle vores skærmbeskyttelse er skræddersyet den enkelte model, så du får fuld og optimal beskyttelse af skærmen. Ved at tilføje et ekstra lag tyndt og utroligt stærkt glas på den oprindelige skærm, er man bedre beskyttet mod ridser og revner. Vores skærmbeskyttelse er dansk designet og fremstillet i de bedste materialer, hvorfor det er op til 200% stærkere end andre valg. Et skærmbeskyttelse vil beskytte skærmen på din iPad og tablet. Og skulle der mod forventning alligevel ske skader på din tablet, så er det langt nemmere og billigere at erstatte skærmbeskyttelse end den oprindelige skærm. Derfor er det en løsning, der er værd at overveje, hvis man alligevel er på jagt efter tablet covers for beskyttelsens skyld.

Ipad Og Tablet Covers
Ipad Og Tablet Covers

Tablet covers med holder

Det er ikke kun i forhold til beskyttelse, at et tablet cover kan være løsningen på et problem. Mange er irriterede over, at deres iPad eller tablet enten skal holdes i hånden eller ligge fladt på bordet. Hvis man fx arbejder på tabletten eller gerne vil se film, er det irriterende, at man ikke kan få skærmen til at stå selv. Med det rigtige cover kan du få en holder, som simpelthen løser det problem for dig. Netop fordi der er så mange tablet og iPad covers at vælge imellem, kan du med garanti finde den holder, der passer til dine behov. Nogle covers kan foldes, så de skaber et fundament for din tablet, så den kan stå selv. Andre har en fod, der kan foldes ud og bruges til at holde den opretstående. Nogle tablet covers med holder kan indstilles, mens andre har den højde og form, som de nu har. Det gør det langt nemmere at se film og arbejde på din kæmpe iPad. Har du et tablet cover med en holder samt et trådløst tastatur, kan du ende med at bruge din iPad på samme måde, som du ville bruge en lille computer. Det gør brugsoplevelsen bedre, uanset hvor du er, da et cover med holder er nemt at tage med. Du kan også få en holder til din tablet til bilen. Det sikrer, at du kan underholde børnene på bagsædet med en god film eller bruge din tablet til at finde vej uden problemer. Hvis du kører meget til daglig eller skal på bilferie, er et tablet cover til bilen derfor værd at se nærmere på.

Giv din tablet personlighed

En iPad eller tablet vil være kendetegnet ved sit lækre design. Men det er også meget anonymt og kan blive kedeligt at se på i længden. Har man flere af de samme tablets i hjemmet, kan det være problematisk at skulle finde rundt i dem. Med tablet covers kommer samtidig en mulighed for at gøre noget ved det. Du kan nemlig give din tablet personlighed og gøre designet unikt ved at vælge netop det cover, som du synes bedst om. Hvis man virkelig vil skille sig ud, kan man også få lavet sit helt eget iPad cover, hvor man fx bruger et personligt billede eller fotografi. Tablet covers fås i et væld af forskellige farver, materialer og udformninger. Et lækkert cover i blødt, sort læder giver et eksklusivt look til din tablet. Men er du mere til en farverig løsning, findes der også mange smukke valg i plastik eller gummi. Derfor er der rig mulighed for at finde netop det, der falder i din personlige smag. Har du børn med deres egen iPad, vil de uden tvivl også elske at kunne udsmykke den ved hjælp af et flot cover.