iPhone 11 – hvad er nyt?

Her er de seneste rygter om iPhone 11-serien

Apples næste satsning i form af iPhone 11-serien forventes at ville tage kampen op mod konkurrenterne i den store kamerakrig. Apple har også nogle andre mindre opgraderinger oppe i ærmet, og dette kan sagtens gøre en markant forskel for dig som forbruger, der søger forebringer, der giver en smule mere effektivitet, om end dette blot er en smule. Der er stadig en masse rygter, der florerer rundt omkring på nettet om iPhone 11, men vi prøver alligevel at koge det ned til en mere spiselig form for dig. Vi kommer omkring seriens design i form af hardware og software, og vi undersøger rygterne om det nye innovative kamera nærmere. Bliver det et hit i funktionalitet og design? Eller falder det til jorden som et skævt desperationstræk, der ikke flytter folk tilbage i folden efter et faldende salg på det seneste.

Hvornår udkommer iPhone 11?

iPhone 11-serien forventes at udkomme engang i september 2019, hvilket er standardmåneden for Apples telefonlancering. Denne lancering tager meget vel sin gang fra starten af september med lanceringen frem til den faktiske salgsdato, hvor du kan købe telefonerne. Dette forventes at være til sidst i september 2019.

Hvad koster iPhone 11?

Dette bliver vanen tro en dyr fornøjelse. Prisen på iPhone 11-serien forventes at starte ved 8899 DKK og muligvis, afhængigt at, Apples salgsstrategi for at få solgt så mange enheder som muligt efter et faldende salg i de senere år. Såfremt Apple søger at lokke tabte brugere tilbage samt bibeholde dem, der overvejer at konvertere til Android til deres næste telefon, kan dette betyde en reduktion i prisen. Alt dette afhænger af deres strategi i relation til anmeldelserne, når telefonen endelig rammer markedet.

Hvad er nyt ved iPhone 11 softwaren?

Vi ved, at der kommer tre forskellige typer telefoner, så det er da trods alt værd at undersøge nærmere. Disse tre er iPhone 11, iPhone 11R og iPhone 11 Max. Fælles for disse telefoner er, at de alle kommer til at køre på Apple A13 chip. En rigtig fed feature vil være Dual Bluetooth, hvilket betyder i kan lytte til musik fra den samme enhed med flere lydenheder på en og samme tid.

Hvad er nyt ved iPhone 11 hardwaren?

Kigger vi på konstruktionen er der ikke de helt store ændringer fra, hvad vi allerede kender det fra iPhone X-serien. Nogle områder er der dog blevet fokuseret mere på med henblik på specifik forbedring. Vi ved, at iPhone 11 vil være på 5,8 tommer, iPhone 11R vil være på 6,1 tommer, og at iPhone 11 Max være på 6,5 tommer. iPhone 11 og iPhone Max skulle angiveligt være ens i design med en mat-glas. Serien forventes at bibeholde den blanke bagside.

Det rygtes af nogle, at dette års modeller får den hidtil største batterilevetid blandt Apples iPhone-serier. De vil stadig vil have Lightning port. De skifter altså ikke til USB-C, som nogle tidligere havde spekuleret i, eftersom iPad Pro har gjort netop dette. En 5 procent stigning i batterikapacitet skulle være inkluderet. Andre har rapporteret om en 25 procent stigning, men dette foreslår vi, du tager med et gran salt. Der vil være tovejs Qi trådløs ladning, så du kan lade dine AirPods med din iPhone under brugen. Det forventes heller ikke, at iPhone 11-serien er klar til at tage 5G i brug. I stedet opgraderes den trådløse Wi-Fi forbindelse til den seneste Wi-Fi 6. Det spekuleres også i, at 2019 modellerne har Apple Pencil kompatibilitet.

Mobilkamera med bid i fra iPhone?

Som nævnt, er der tale om tre bagsidekameraer og et enkelt frontkamera. Bagsidekameraerne indkapsles i en firkant, som altså indeholder en ultra-wide linse, standardlinsen og telefotolinsen. Smart HDR skulle også få en overhaling. De modeller, der erstatter iPhone XS’erne får tre kameraer på bagsiden. Det skulle angiveligt meget gerne minde om dette illustrerede ’dummy-billede’.

Den brede kameravinkel i iPhone 11 vil have smart frame, som fanger området omkring området, som er i fokus, i billeder og videoer. Det skulle gøre det muligt for dig i et bestemt tidsinterval at justere fokus, perspektiv og andet på det ekstra billede, som ultra-wide linsen har taget. Frontkameraet får også en opgradering med mulighed for slowmotion optagelse ved 120fps samt megapixels.

Hvad med skærmdisplayet?

Der ændres ikke på skærmene fra de seneste iPhone modeller, hvor OLED bliver standard, bortset fra iPhone 11 R får LCD. Telefonerne kommer til at understøtte en ny type taptic engine, kaldet Leap Haptics og ikke 3D touch som i stedet forventes at udgå. Haptic touch forventes at blive forbedret, men i hvor stor en grad er endnu uvist.

iPhone 11 specifikationer – rygter

 • iPhone 11: 5,8 tommer, OLED-skærm, Mat glas design
 • iPhone 11R: 6,11 tommer, 4GB RAM, LCD-skærm, Klart glas design
 • iPhone 11 Max: 6,5 tommer, OLED-skærm, Mat glas design
 • Haptic Touch via Leap Touch
 • Tovejs trådløs opladning (Qi)
 • Wi-Fi 6
 • Apple Pencil kompatibilitet
 • Batteriopgradering
 • Lightning port
 • A13 Chip
 • Bagkameraer med Smart Frame samt Ultra-Wide linse
 • 12 megapixel frontkameralinse med 120fps slowmotion
 • Dual Bluetooth kompatibilitet

Opsummering

Vi slår fast, at dette blot er rygter, hvor der er god hold i mange af dem og mindre troværdighed ved nogle få af dem. Derfor venter vi spændte på den officielle udmelding om design og specifikationer, som forventes at udkomme i starten af august 2019. Alt tyder på, at Apple fortsætter smartphonekrigen med Samsung og Huawei om at have det bedste kamera, og forhåbentligt får batterilevetiden også et pænt nyk i den rigtige retning. Vi ser dog mægtig frem til de små ting som Dual Bluetooth og tovejs trådløs opladning, som er ting, mange har efterspurgt til de nye modeller.

Det nye kameradesign må siges at være excentrisk og innovativt, men som altid er det en smagssag, hvad man mener er et stilrent og elegant design. Hvad mener du selv? Er dette den rigtige vej at gå for iPhone, både med design og mulige specifikationer i kampen om at følge med konkurrenterne? Lad os vide, hvad du mener om den kommende iPhone 11 i kommentarerne!