iPhone 8 Plus – Den ultimative telefon

Apple’s iPhone Plus serie var den første, som tilbød de kræsne brugere en telefon med en større skærm end de traditionelle telefoner. Nu kom tiden til, at den 4. udgave af Apples iPhone Plus serie udkom. Med den forventede iPhone 8 Plus har vi fået den lækre, store skærm med de samme specs som den mindre udgave, iPhone 8. Du får her også det nye spejlvendte Dual kamera, som giver mulighed for helt nye perspektiver.

iPhone 8 Plus er den dyreste model i iPhone 8-serien, og har dermed også de dyreste reservedele. Skulle uheldet være ude, så koster en ny skærm flere tusinde kroner. Det er rigtig trist, for telefonen har jo været dyr i forvejen. Selvom vi uden tvivl er bedre til at passe på vores telefoner, end dengang den ikoniske Nokia 3310 herskede mobilverdenen, så sker der jo stadig uheld. Måske havde du ikke lige set den, da du greb efter kaffen. Måske havde du glemt, den lå kamufleret oven på jakken. Måske havde du forladt den et kort øjeblik med børn i rummet. Meget kan ske, og selvom det er super ærgerligt, når det sker, så kan der også ske uheld med telefoner. Uanset hvor meget vi passer på vores telefoner, kan vi ikke kontrollere situationen omkring telefonen hele tiden.

Derfor anbefaler vi, at du beskytter din nye og dyre iPhone 8 Plus investering med et skærmbeskyttelse. Vores skærmbeskyttelse er fullscreen og full-fit skærmbeskyttelse, hvorfor de derfor dækker skærmen 100%. Vores skærmbeskyttelse beskytter telefonen fra kant til kant, så du dermed har en 100% beskyttelse af din telefon skærm på din iPhone 8 Plus mobil.

Du har også mulighed for at kombinerer vores iPhone 8 Plus skærmbeskyttelse med et af vores mange mobilcovers. Dette er ellers en sjælden set mulighed med et full-screen skærmbeskyttelse. Men her har du muligheden for at kombinere disse to produkter og få den maksimale beskyttelse til din iPhone 8. Der er et bredt udvalg af forskellige typer af covers, forskellige designs, funktioner og farver. Så der er med garanti også et mobilcover der falder i din smag.

Cover for optimal beskyttelse og funktionalitet

Sammen med et skærmbeskyttelse af højeste kvalitet anbefaler vi et TPU Cover eller et Flip Cover til din iPhone 8 Plus. Vores iPhone 8 Plus TPU cover er meget neutralt, da det er udformet i et gennemsigtigt, silikone lignende materiale, som gør, at din iPhone 8 Plus stadig står 100% skarpt og ikke får ødelagt det flotte design med et klodset cover. Dette stilrene transparente TPU cover er udviklet med fokus på en sublim stødabsorbering så din iPhone 8 Plus telefon er godt beskyttet imod diverse ridser, slag og tab. Det er typisk et hjørne der rammer jorden når man taber sin telefon. Derfor er vores TPU covers designet med ekstra fokus på coverets fire hjørner der er med til at skabe den ultimative sikkerhed til din telefon. 

Helt nyt cover til iPhone 8 Plus

Hvis du ønsker den mere elegante løsning, så anbefaler vi vores nye Flip covers til iPhone 8 Plus. Dette giver en 360 graders all-around beskyttelse af din mobil. Det fås i sort PU læder, som ser super sprødt ud og giver telefonen et elegant look. Flip coveret har på indersiden plads til forskellige kort. Coveret lukkes med en kraftig magnet, som holder coveret lukket, når den ikke er i brug. På den måde holder det telefonen beskyttet hele vejen rundt.

Som en lækker unik feature får du i dette mobilcover også en indbygget kortholder. Du vil derfor ikke længere skulle være i tvivl om hvor dine kort er. Skulle du alligevel komme i tvivl og du ikke kan finde dine kort og din telefon. Så er det så let som at ringe til din telefon, og både kort og telefon er fundet uden du har gennemsøgt det hele for hvor du nu lige skulle have lagt dine kort.  

Så alt i en løsning får du med dette fantastiske og unikke mobilcover foruden en sublim beskyttelse af din telefon. Med det lækre slidstærke materiale og flotte design skal du ikke længere gå på kompromis med hverken telefonens sikkerhed eller mobilcoverets design. Vær sikker på at få en fantastisk kvalitet ved køb af produkter fra os. Alle produkter er nøje udvalgt til den enkelte telefonmodel med fokus på de lækreste designs og den bedst mulige beskyttelse. 

Her kan du finde et udvalg af vores mest populære produkter: