iPhone 8 Plus – Den ultimative telefon

Panserglas til Apple iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus – Den ultimative telefon

Apple’s iPhone Plus serie var den første, som tilbød de kræsne brugere en telefon med en større skærm end de traditionelle telefoner. Nu kom tiden til, at den 4. udgave af Apples iPhone Plus serie udkom. Med den forventede iPhone 8 Plus har vi fået den lækre, store skærm med de samme specs som den mindre udgave, iPhone 8. Du får her også det nye spejlvendte Dual kamera, som giver mulighed for helt nye perspektiver.

iPhone 8 Plus er den dyreste model i iPhone 8-serien, og har dermed også de dyreste reservedele. Skulle uheldet være ude, så koster en ny skærm flere tusinde kroner. Det er rigtig trist, for telefonen har jo været dyr i forvejen. Selvom vi uden tvivl er bedre til at passe på vores telefoner, end dengang den ikoniske Nokia 3310 herskede mobilverdenen, så sker der jo stadig uheld. Måske havde du ikke lige set den, da du greb efter kaffen. Måske havde du glemt, den lå kamufleret oven på jakken. Måske havde du forladt den et kort øjeblik med børn i rummet. Meget kan ske, og selvom det er super ærgerligt, når det sker, så kan der også ske uheld med telefoner. Uanset hvor meget vi passer på vores telefoner, kan vi ikke kontrollere situationen omkring telefonen hele tiden.

Derfor anbefaler vi hos PanzerScreen, at du beskytter din nye og dyre iPhone 8 Plus investering med et PanserGlas fra PanzerScreen. Vores PanserGlas er fullscreen og full-fit PanserGlas, hvorfor de derfor dækker skærmen 100%. Vores covers beskytter altså netop telefonen fra kant til kant, så du dermed har en 100% beskyttelse af din telefon skærm på din iPhone 8 Plus mobil.

Se også: PanserGlas til iPhone 8 og 8 plus

Cover for optimal beskyttelse og funktionalitet

Sammen med et PanserGlas af højeste kvalitet anbefaler vi et TPU Cover eller et Flip Cover til din iPhone 8 Plus. Vores TPU covers er meget neutrale, da de er udformet i et gennemsigtigt, silikone lignende materiale, som gør, at din iPhone 8 Plus stadig står 100% skarpt og ikke får ødelagt det flotte design med et klodset cover.

Se også: Covers til iPhone 8 og 8 Plus

Helt nyt cover til iPhone 8 Plus

Hvis du ønsker den mere elegante løsning, så anbefaler vi vores nye Flip covers til iPhone 8 Plus. Dette giver en 360’ graders all-around beskyttelse af din mobil. Det fås i sort PU læder, som ser super sprødt ud og giver telefonen et elegant look. Flip coveret har på indersiden plads til forskellige kort. Coveret lukkes med en kraftig magnet, som holder coveret lukket, når den ikke er i brug. På den måde holder det telefonen beskyttet hele vejen rundt.

Vores PanserGlas til iPhone 8 Plus koster 189 kr. og yder fuldstændig beskyttelse af skærmen. Vores TPU covers fås til spotpris af 89 kr., og flip cover til 149 kr.

Skriv et svar