iPhone 8 Plus – Den ultimative telefon

Apple’s iPhone Plus serie var den første som tilbød de kræsne brugere en telefon med en større skærm end de traditionelle telefoner. Nu kom tiden til, at den 4 udgave af Apples iPhone Plus serie udkom – Netop som forventet en iPhone 8 Plus – Med den lækre store skærm har den de samme specs som den mindre udgave – iPhone 8, og det nye spejlvendte Dual kamera, som giver mulighed for helt nye perspektiver.

iPhone 8 Plus er den dyreste model i iPhone 8-serien, og har dermed også de dyreste reservedele, og skulle uheldet være ude, så koster en ny skærm flere tusinde kroner… Derfor anbefaler vi hos PanzerScreen, at du beskytter din nye og dyre iPhone 8 Plus investeringen med et PanserGlas fra PanzerScreen. Vores PanserGlas er fullscreen / full-fit PanserGlas, og dækker derfor skærmen 100% – Netop fra kant-kant, og du har dermed en 100% beskyttelse af din telefon skærm på din iPhone 8 Plus mobil.

Se også: PanserGlas til iPhone 8 og 8 plus

Cover for optimal beskyttelse og funktionalitet

Sammen med et PanserGlas af højeste kvalitet anbefaler vi et TPU Cover eller et Flip Cover til din iPhone 8 Plus. Vores TPU covers er meget neutrale, da de er udformet i et gennemsigtigt silikone lignende materiale, som gør din iPhone 8 Plus stadig står 100% skarpt, og ikke får ødelagt det flotte design af et klodset cover.

Se også: Covers til iPhone 8 og 8 Plus

Helt nyt cover til iPhone 8 Plus

Hvis du ønsker den mere elegante løsning så anbefaler vi vores nye Flip covers til iPhone 8 Plus, da dette giver en 360’ graders all-around beskyttelse af din mobil. Det fås i sort PU læder, som ser super spørdt ud, og giver telefonen et elegant look. Flip coveret har på indersiden plads til forskellige kort, og lukkes med et kraftigt magnet, som holder coveret lukket når den ikke er i brug, og beskytter telefonen hele vejen rundt.

Vores PanserGlas til iPhone 8 Plus koster 149 kr. og yder fuldstændig beskyttelse af skærmen, vores TPU covers fås til spotpris af 69 kr. og flip coveret til 99 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.