Kan jeg montere et Skærmbeskyttelse på en ridset skærm?

Vi fraråder som udgangspunkt at montere skærmbeskyttelse på skærm med ridser. I princippet kan du godt montere glasset, men afhængigt af ridserne kan skærmbeskyttelsesets effekt blive markant reduceret. Såfremt der er tale om nogle meget få overfladeridser, som ikke er nemme at se med det samme, burde glasset kunne monteres med god effekt til følge. Er der dog tale om markante ridser i skærmens struktur, fraråder vi på det kraftigste at montere skærmbeskyttelseset. I så fald kan vi ikke stå inde for dets effekt, da det er produceret til at klæbe helt tæt ind til telefonskærmen. Hvis der så er markante ridser, kan dette ikke lade sig gøre, og du vil ikke kunne få bugt med luftboblerne. Dette vil resultere i en væsentlig forringelse af produktet. Derfor er det optimale altid at montere et skærmbeskyttelse på en skærm, som ikke har nogen synlige ridser. Så får du den optimale effekt af beskyttelse, da luftboblerne (hvis glasset er monteret korrekt) bør forsvinde. Glasset vil kunne klæbe helt ind til skærmen og hærde korrekt, fremfor hvis dette gøres på en ridset skærm.

Husk at lade glasset hærde!

Det er utroligt vigtigt, at du lader glasset sidde og hærde efter montering. 24 timer er det optimale for at sikre, at alle luftbobler er væk, og glasset sidder helt tæt og fast. Det betyder naturligvis ikke, at du skal låse telefonen inde i en boks i 24 timer. Det betyder blot, at du skal være meget forsigtig med skærmen i løbet af de første 24 timer efter montering. Lad den IKKE ligge steder, hvor den er meget udsat for faldskader, og lad den IKKE ligge på skærmen. Alt dette er for at opnå den optimale effekt af skærmbeskyttelseset. Følges disse anvisninger ikke vil glasset ikke have den optimale effekt, og så vil din telefon ikke være optimalt beskyttet. Vores glas er 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse, men derfor skal det stadigvæk behandles nænsomt i hærdningsperioden. Hærdningsperioden kan variere fra hver individuel situation, men vi anbefaler en hærdningsperiode på 24 timer, hvor man er ekstra forsigtig.

Er du i tvivl om monteringen af dit skærmbeskyttelse?

Har du brug for hjælp til monteringen af dit skærmbeskyttelse, så frygt ej. Vi har flere guides og solid information om netop den korrekte montering af skærmbeskyttelse fra os. Se blot her!

Hvordan monterer jeg mit skærmbeskyttelse?

Hvordan fjerner jeg luftbobler under mit skærmbeskyttelse efter montering?

Hvordan fjerner jeg skærmbeskyttelseset igen?

Du kan fjerne skærmbeskyttelseset relativt nemt. Det kræver blot lidt forsigtighed. Vi anbefaler IKKE brugen af spidse redskaber og lignende, da disse ridser glasset. Brug i stedet din negl og kom nænsomt ind under et af hjørnerne. Løft herefter langsomt op, så skærmbeskyttelseset giver slip af sig selv. Løft ALDRIG hurtigt op i glasset, når du har fået fat. Herved risikerer du, at skærmbeskyttelseset beskadiges.

Har du flere spørgsmål til montering, anvendelse & generelle ting?

På vores FAQ-side finder du en lang række svar på en masse forskellige spørgsmål om montering, brugen af skærmbeskyttelse, spørgsmål om tilbehør og meget mere.

Få svar på dine spørgsmål lige her

Ønsker du en ekstra gardering mod uheld?

Den bedste mobilbeskyttelse, du kan have er et stærkt skærmbeskyttelse, som er hærdet i 24 timer, og et solidt cover. På denne måde er telefonen beskyttet hele vejen rundt og ikke kun på henholdsvis for-og bagsiden. Er din telefon ofte meget udsat for hårdhændet behandling, bør du overveje en skærmbeskyttelse forsikring. Sådan en forsikring vil i så fald betyde, at vil få tilsendt et nyt skærmbeskyttelse, når det gamle går i stykker.