Magnetcover: 5 gode grunde til hvorfor

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Vi anbefaler på det varmeste, at du skaffer dig et cover, når du har købt en ny telefon. Vi anbefaler naturligvis også, at du skaffer dig et cover til din nuværende telefon, hvis du ikke allerede har et. Et mobilcover kan være fantastisk i rigtig mange situationer og redde din telefon fra diverse ridser og skrammer, når du enten taber den, slår den mod noget eller når din hund, eller dit barn, bruger den som legetøj. Hverdagen er fyldt med finurligheder og overraskelser, men alle er ikke lige gode og din telefon kan nemt komme til at lide.

Hvordan vælger man et cover?

Der er ikke noget definitivt svar på dette spørgsmål, men vi har alligevel tænkt os at give et godt bud og det er her, at et magnetcover kommer ind i billedet. Markedet for covers og skærmbeskyttelse er enormt, så man bliver nemt forvirret og overvældet. Vi mener, at det skal være en fornøjelse at vælge et cover til sin telefon, så derfor hjælper vi dig med at finde det perfekte cover. Hos os har vi naturligvis et kæmpe udvalg af covers til mobiler og det gælder alt fra store etuier med kortholdere til tynde men stærke magnetcovers.

Magnetcovers

Som titlen på dette indlæg hentyder til, så handler denne artikel om magnetcovers, for det er nok vores bedste covers, når det både kommer til stil, styrke og kvalitet. På vores side er det Perfect Covers, der tager titlen som de førende covers og det er altså magnetcovers, der er lavet af kun de bedste materialer.

5 grunde til at vælge et Magnetcover

Vi har valgt at komme med 5 gode grunde til, at du skal vælge et Perfect Cover, som dit nye cover til din mobiltelefon. Nogle af disse grunde kommer til at overlappe lidt, da coveret er multifunktionelt og generelt bare beskytter din telefon mod stort set alt! Men uden mere ligegyldig snak, så får du her de 5 gode grunde til at vælge et magnetcover.

1) 360 beskyttelse

Når vi siger 360 beskyttelse, så tænker du måske; hvad er det? Det er et glimrende spørgsmål. 360 beskyttelse betyder simpelthen, at telefonen bliver beskyttet 360 grader rundt; altså at hele telefonen er beskyttet. Med et Perfect Cover er din mobil beskyttet foran, bagved og på alle 4 kanter og hjørner, så uanset hvad der sker og hvordan du taber din telefon, så er den beskyttet. Der findes ikke ét ømt punkt. Det er meget normalt at få skærmbeskyttelse til sin telefon og det er også noget, som vi anbefaler, men selvom skærmen er beskyttet, er telefonen nødvendigvis ikke. Skærmen er det vigtigste, men den er ikke den eneste del, der bør beskyttes.

2) Silicate Glass

Silicate Glass siger dig måske ikke noget, men det er det materiale, som vores bedste skærmbeskyttelse er lavet af. Et Perfect Cover har nemlig Silicate Glass skærmbeskyttelse inkorporeret og dette er utrolig stærkt. Det er faktisk så stærkt, at selvom det kun er 0,33 mm tykt, så beskytter det op til 200% bedre end almindelig skærmbeskyttelse. Bagsiden af coveret er lavet af et tykkere lag, 0,7 mm tykkelse, og det giver op til 800% bedre beskyttelse end almindelig skærmbeskyttelse. På mange moderne telefoner er bagsiden lige så skrøbelig som skærmen og det giver simpelthen bare god mening også at have fantastisk beskyttelse her.

3) lækker aluminium ramme

Som vi snakkede om, så er det hele telefonen, der er beskyttet og det gælder naturligvis også kanterne og hjørnerne. Alle vores Perfect Covers har en kant er stærkt aluminium, hvor mange andre covers er lavet af plastik. Dette er især godt, da det bare er mere holdbart. Derudover, så ser det også rigtig lækkert ud og det giver en begrundet fornemmelse af kvalitet, fremfor havde det været plastik. I denne ramme finder du så magneterne, der gør det til et magnetcover og dette bringer os til punkt 4.

4) Kraftige magneter

Det er som sagt et magnetcover, vi snakker om og det vil sige, at coveret sidder fast om telefonen med kraftige magneter. Dette gør for det første, at coveret er super nemt at installere. Bare sæt telefonen ned i “bunden” af coveret og klik toppen på. Så sidder din mobil som hånd i handske i det måske bedste cover på markedet. Der har været lidt tvivl om, hvorvidt det er sikkert for telefonen med magneter, men vi forsikrer dig om, at hverken din telefon eller signalet bliver påvirket. Generelt er magneter ikke længere farlige for ny teknologi, da man ikke længere bruger de komponenter, der blev påvirket af magnetisme.

5) Flot stilrent udseende

Et magnetcover, eller Perfect Cover, ser super godt ud, når det sidder om din telefon. For det første kommer det i et væld af forskellige farver, så du kan nok godt finde et, der passer dig. For det andet, så er det, som sagt, meget tyndt og det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med din telefons design, form eller vægt. Du lægger knap nok til, at din telefon er beskyttet med den bedste beskyttelse på markedet. Med et Perfect Cover er det altså slut med store klodsede covers, der gør, at din mobil ikke kan være i bukselommen eller i håndtasken.

Perfect Covers

Der er en grund til, at Perfect Covers er nogle af vores bestsellers, for det giver bare god mening at beskytte telefonen på den bedst mulige måde. En telefon er ofte en dyr investering og med et Perfect Cover forlænger du levetiden gevaldigt, så du ikke skal af med spidsen af en jetjager til reparatøren, fordi du ved et uheld tabte telefonen. De nyeste og bedste telefoner er desuden også så kraftige, at vi forventer, at de forbliver gode i lang tid, så derfor giver det bare mening at forlænge deres levetid med et Perfect Cover.