Magnetisk mobilholder til bil

Vi kender ikke en mobilholder til bil som en just køn installation i forruden. Men nu har vi den perfekte løsning til dig, der alligevel har brug for mobilholderen i bilen. Vi kender det alle sammen. Vi investerer ikke længere i en separat GPS til vores bil. For det første er de dyre og for det andet, har vi alle sammen en smartphone med indbygget GPS funktion. Så hvorfor have alle de forskellige elektroniske apparater, der alle skal være ladt op, når man skal ud af døren, når man kan samle det hele i en enkelt elektronisk enhed? Med en magnetisk mobilholder til bilen kan du få et godt og sikkert overblik over din telefon under hele din kørsel. 

Sådan fungerer den magnetiske mobilholder

En magnet mobilholder er et ganske enkelt design. Du monterer en lille ubetydelig flad magnet under coveret på din telefon. Denne magnet passer med den lille klemme der hører til i bilen. Den monteres på ventilationen under bilens forrude. Den magnetiske mobilholder er meget lille, men til gengæld udstyret med en kraftig magnet, der kan holde enhver telefon.

Sikker i trafikken

Magnet mobilholderen er utrolig lille og kan ikke ses, da den befinder sig bag din telefon, når den er i brug. Det er en meget mere sikker løsning, end de mobilholdere vi førhen har brugt. De traditionelle mobilholdere sad fast på forruden og var et klodset og stort apparat. Tænker man på trafiksikkerhed, er det ikke fornuftigt at have sådan en installation siddende midt på forruden, som tager udsynet. Det er ikke tilfældet med de nye magnetiske mobilholdere. For det første sidder den ikke på forruden, og for det andet er den så lille, at den ikke generer hverken knapper eller andre funktioner i bilen.

Enkelt design i høj kvalitet

Designet på den lille magnetiske mobilholder er så neutralt og så enkelt, at de fleste nok ikke ville kunne gætte, hvad den skulle bruges til uden at vide det. De fleste vil nok ikke engang lægge mærke til at den er der, før du nemt og elegant fører din telefon op til magneten, hvor den vil blive hængende.

Alle kan bruge Magnetisk mobilholder – Mobilholder til bil 

Der er så mange fordele ved at vælge en magnetisk mobilholder til bilen fremfor de traditionelle store mobilholdere, der monteres i forruden. Alle kan bruge en magnet mobilholder. Det er fuldkommen lige meget hvilken telefon du har. Der findes covers til alle telefoner, og da magneten skal monteres under coveret, kan du roligt bestille en magnetisk mobilholder uanset, hvilken mobil netop du har. Mobilholderen passer også til alle slags biler. Alle biler er jo naturligvis udstyret med en ventilation, og det er netop der, hvor magnetens anden pol skal sidde. Du klemmer blot den magnetiske mobilholder fast på en af rillerne. Når du på denne enkle måde har monteret din mobilholder, kan du blot fører din telefon op til mobilholderen, hvor magneterne vil gribe fat i hinanden, og din telefon vil blive hængende.

Det er i øvrigt en smart installation, hvis du af og til skifter bil. Så er det kun den lille klemme, der skal overføres til den anden bil.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter