Samsung smartphone: Fremtidens mobil med stærkere skærm?

Samsung smartphone: Fremtidens mobil med stærkere skærm?

Samsung smartphone: Fremtidens mobil med stærkere skærm? – Så er vi godt på vej igen. Nu er Samsung ude og fortælle, at de (igen) vil lave et ubrydeligt glas til deres nye skærme. Det er ikke første gang, vi hører om en mobil med stærkere skærm fra Samsung. Sidst var det Samsung Galaxy S8 Active. Som noget nyt afslører de, at skærmene vil være bøjelige. Læs med her, og lær mere om fremtidens Samsung smartphone.

OLED og plastik giver mobil med stærkere skærm

Skærmen på din fremtidige Samsung smartphone vil være lavet af en blanding mellem OLED og plastik. OLED kender vi i forvejen fra vores fjernsyn. Det består af lysdioder, hvor det øverste lag er lavet med en karbonforbindelse, der gør laget organisk. Det særlige ved OLED-skærme er, at de i modsætning til f.eks. LED (når vi snakker fjernsyn) kan gøres utroligt tynde. Kombinationen af OLED og plastik gør skærmen bøjelig.

Hvorfor vil vi have en bøjelig skærm? Fordi denne mobil med en stærkere skærm vil kunne give sig langt bedre, end skærme lavet i hårdt glas. Med denne type skærme vil vi angiveligt endda kunne være foruden skærmbeskyttelse eller lignende skærmbeskyttelse. Men hold på hat og briller, inden du kaster dem i luften – der går et godt stykke tid, før denne mobil med stærkere skærm rammer markedet.

Ubrydelig eller ”ubrydelig” Samsung smartphone skærm?

Sidste gang, vi havde en Samsung smartphone med en ubrydelig skærm, var Samsung Galaxy S8 Active. Her er det dog ekstremt vigtigt at differentiere mellem ubrydelig og ”ubrydelig.”

Skærmen er faktisk ikke 100% ubrydelig. Jo, denne Samsung smartphone klarer sig ganske glimrende i faldetesten. Denne mobil med stærkere skærm får hakker og lignende, men bliver ikke knust i flere stykker, som vi ellers kender det fra tidligere. Vil du gerne have en ridsefri skærm, bliver du slemt skuffet. Den ”ubrydelige” skærm på S8 Active bliver nemlig nemt ridset af nøgler, for slet ikke at tale om, når knivene bliver fundet frem.

Spørgsmålet er altså, om det næste vidunder af en skærm fra Samsung vil være ubrydelig eller ”ubrydelig.” Når man leger med plastik, be’r man nemlig om at blive ridset. Omvendt har de indtil videre været ude og garantere, at skærmen på den omtalte (men endnu ikke kendte) Samsung smartphone bliver lige så hårdt som glas. Vi glæder os til at se, hvilket glas de refererer til her.

Derudover kender vi til flere YouTube testere, der glæder sig som et barn til juleaften til at få den nye Samsung smartphone mellem hænderne – og vi glæder os til at se dem finde det store skyts frem.

Indtil vi får en mobil med stærkere skærm, skal du selvfølgelig stadig huske at passe godt på din Samsung smartphone. Find det ideelle beskyttelse til din Samsung smartphone mellem vores Samsung Covers og Samsung Skærmbeskyttelse. Vi sørger for, at alle vores produkter er kvalitetstestede, inden vi lægger dem op på vores webshop. På den måde kan vi garantere, at du får den bedste beskyttelse til din telefon.

Find vores øvrige Samsung Mobiltilbehør her