Mobilholder til bilen – Hvilken type skal jeg vælge?

Mobilholder til bilen – Hvilken type skal jeg vælge?

Mobilholder til bilen – hvilken type skal jeg vælge? – Vores telefoner har vi med overalt. Det har vi, fordi vi har så mange funktioner i den. Det betyder også, at der er rigtig mange ting, vi kan bruge den til, mens vi kører i bil. Gennem Bluetooth i bilen kan vi føre samtaler, mens vi kører. Via Jack Stick kan vi høre musik fra telefonen. Og gennem mobilholder til bilen kan vi bruge vores telefon som GPS. Der er altså rigeligt af årsager til at have telefonen med på køreturen. Men hvis vi gerne for alvor vil have styr på vores kørsel, er det en ret god ide også at have styr på telefonen. Undgå at telefonen pludseligt triller rundt mellem benene på dig med en mobilholder til bilen.

Der findes flere forskellige typer mobilholdere til bilen, og det kan måske være svært at bevare overblikket over. Vælg den rigtige mobilholder ved at læse med her.

Mobilholder til bilen: Magnetholder

Vælg den rigtige mobilholder med en magnetholder. Den er til dig, der gerne vil have en enkel mobilholder til bilen, der tilmed passer til alle modeller. Magnetholderen sætter du i luftgitteret ved hjælp af et simpelt klik. Herfra virker den blot som en stor magnet. Den holder altså nemt fast i din telefon uden brug af coverfunktion eller lignende. Du kan altså bruge den til alle mobilmodeller, og du kan tilmed bruge den til nøgler, hårnåle eller andre metaller, du gerne vil have styr på.

Vælg den rigtige mobilholder med en magnetholder, hvis der er flere, der bruger jeres bil, eller hvis I gerne vil have styr på flere ting.

Mobilholder til bilen: Tre-punkts greb

Mobilholderen med tre-punkts greb har styr på din telefon både i siderne og for neden. Vælg den rigtige mobilholder med denne variant, hvis du gerne vil være helt sikker på at have din telefon spændt fast under kørsel. Denne sættes også fast i luftgitteret via en lille tang. Som noget særligt kan du vælge, om mobilholderen skal sidde stabilt, eller om den skal kunne rykkes frem og tilbage ved et snuptag. Begge dele kan have fordele i hver sin situation.

Bedste mobilholder til bil – Mobilholder med sugekop

Vil du gerne kunne være mere mobil med din mobil? Så brug en mobilholder til bilen med sugekop. Så kan du selv bestemme, hvor din telefon skal sidde. Bruger du den tit som GPS, kan det være en fordel at have den siddende i vinduet. Bruger du den ofte til musik, er det måske nemmere at have den placeret ved instrumentbrættet.

Vælg den rigtige mobilholder, der passer til dine behov.

Se vores mobilholder til bil her

Her finder du et udvalg af vores øvrige produkter: