Motorola One Zoom – fed mellemklasse

Lækker OLED-skærm, fantastisk ydelse, kraftigt batteri, firedobbelt kamera og så endda til en fair pris – Motorola One Zoom sparker døren ind. En smartphone fra Motorola i mellemprisklassen, som er deres nye flagskib i one-serien. One Zoom har specs, der kan forveksles med de dyrere flagskibsmodeller:

  • 4000 mAh batteri
  • Firedobbelt kamera
  • OLED-skærm
  • Spækket med kunstig intelligens
  • Og en ren udgave af Android

Den har desuden en vejledende pris på 2.999 kr. og adskiller sig dermed markant fra de reelle flagskibe på markedet. Men nu tænker du sikkert…Hvad får man så for pengene?

One Zoom – Stærkt kamera i miniformat

Motorola One Zoom satser stærkt på kameraet, som også leveres med hele 48 megapixel primær sensor og quad-pixel teknologi. Desuden har den en blænde på f/1.7 OIS. Telen i kameraet, der går med en blænde på f/2.4, skaber mulighed for 3x optisk zoom, og dette svækker ikke billedkvaliteten, som holdes 100%. Der er ligeledes:

  • 10x hybrid zoom
  • Ultra wide angle sensor til vidvinkel fotos med f/2.2 blænde
  • Et front kamera med 25 megapixel

Den kommer med Dual OIS, som netop sikrer skarpe billeder og videoer. Motorola kalder det en revolution indenfor mobilkameraer i mellemklassen.

Motorola One Zoom – Det lækreste design i årevis

Skærmen er en 6,4” (H158mm – B75mm – D8.8mm) super AMOLED fuld HD-skærm med 19:9 Max Vision format.. Dette gør, at skærmen fylder hele 85% af fronten. En fed detalje, som er muligt på grund af, at super AMOLED skærmen, der gør det muligt at se ur, dato, batteriprocent og beskeder på startskærmen, selv i standby tilstand.

Fingerscanneren er kommet med op foran, hvor den tidligere var placeret bagpå. Det interessante ved Motorola One Zoom er, at den er bygget af 3D Satin glas af typen Gorilla Glass 3, som afviser fedtfingre. Det giver et lækkert finish rent visuelt til One Zoom, men er også et af de steder, Motorola har sparet på. En anden detalje, der er værd at bemærke er, at Motorolas logo på bagsiden lyser op ved notifikationer og endda i forskellige farver afhængig af hvilken. Ligeledes er One Zoom stænkafvisende, og let støv klarer den tilmed også.

4000 mAh power

Med det store batteri leverer One Zoom en batterilevetid på op mod 2 dage, afhængig af brug. Med hurtigopladning kan One Zoom være oppe på 100% strøm på under to timer, viser en test lavet af mobil.nu. Den kommer derudover med snapdragon 675 processer, 4GB RAM, lagringsplads på 128GB og en 100% Android brugerflade i form af Android v9.0.

One Zoom vs. One Action og One Vision

Hvad er det så, der gør forskellen fra de tidligere modeller i One-serien? Tre funktionelle, elegante og stilfulde telefoner i mellemklassen fra Motorola – Motorola One Vision bygger på et høj kvalitetskamera system med 48MP, drevet af AI og Quad Pixel-teknologi for at hæve brugeroplevelsen af kameraet.

Motorola-one-zoom-skaermbeskyttelse-optimized-png

Motorola One Vision – En milepæl for brandet

One Vision gjorde det godt med et Fuld HD+ CinemaVision (21:9) skærm, som går fra kant til kant og derved bidrager til den fulde brugeroplevelse af telefonen. Det samme gælder hos Motorola One Action, som ligeledes har en Fuld HD+ CinemaVision (29:9) skærm.

One Vision’s front kamera leveres med 25MP, hvorimod One Action kun leveres med 12MP frontkamera og et 12MP hovedkamera bagpå. Det er dog vigtigt at forholde sig til, at One Action og One Vision rammer to forskellige brugere, så One Action sætter fokus på den action fyldte bruger, hvor bagkameraet kan være med til at opfylde disse behov.

One Vision sætter markant mere fokus på selve kameraet og billedkvaliteten til den daglige bruger, der derfor har et stor behov for frontkameraet. One Vision kommer med AI funktionen, som bidrager til endnu bedre billeder. Hertil er One Vision designet med afrundede kanter af Corning Gorilla-glas og tilmed er den vandafvisende til under en omgang træning og ved let regn.

Motorola One Action – Innovation på højere plan

Kigger vi på Motorola One Action, så leverede denne telefon industriens første ultravidvinkel action kamera tilbage i sommers. Det gør det dermed muligt at optage spændende 117 graders ultra-vidvinkel videoer med 4x mere i billedet. Tilmed gør den selvsamme AI funktion, som også One Vision har, det muligt at lave de bedste optagelser.

Begge modeller kommer med en batterikapacitet på 3500mAh, som gør telefonen kan arbejde en hel dag. Andre funktioner, som inkluderer både One Vision og One Action, er lækker Dolby Audio, der giver lækker kvalitets lyd, hertil en kraftig Octa-Core processer og så hurtig opladning.

Motorola har altså formået allerede ved One vision og One Action at skabe mellemklasse telefoner med en høj kamerakvalitet, men rykker alligevel grænsen yderligere ved One Zoom, som altså kommer med:

Motorola One Zoom – Ultra Populær & en klasse for sig

Alle modeller kommer med et elegant, stilfuldt udtryk, som virkelig giver mellemklassen et ekstra spark. One Zoom kan på mange punkter forveksles med en high-end model med dens høje standard. One Zoom leveres med Motorola’s banebrydende quad-kamera system og giver med dets tre lenser det helt perfekte mobilkamera til alle øjeblikke i nyere tid. Hertil kan One Zoome byde på hele 2 dages batteriliv, afhængig af forbrug, med des 4000mAh batterikapacitet. Dermed rykker One Zoom fra både One Action og One Vision, både på det indre såvel på det ydre.

Motorola One Zoom gør det altså godt på alle områder til en mellem klasse mobil og så til en pris på under 3000 ,-. De har slået sig fast som en af de førende på markedet. One Zoom er en opgradering af One Vision på alle områder, mens der måske kan ses en senere opgradering af One Action modellen, men dette må tiden vise, hvad Motorola fisker op af lommen på denne front. Indtil videre er der helt fantastisk efterspørgsel på One Zoom, som høster roser fra alle sider.