NORTAGG SmartGlass®

NORTAGG SmartGlass®

Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen indenfor vores udvalg af mobilbeskyttelse. En skærmbeskyttelse udviklet med omtanke for at skabe den ultimative sikkerhed for din telefonskærm.

Det nye revolutionerende produkt er en innovativ udvikling mellem det velkendte klassiske skærmbeskyttelse og TPU-film. Med omtanke for at skabe den stærkeste skærmbeskyttelse, har vi taget det bedste fra begge verdener. Klarheden, touch sensitiviteten og styrken fra skærmbeskyttelse kombineret med den utrolige fleksibilitet og lette montering der er velkendt fra TPU-film har resulteret i vores helt nye type skærmbeskyttelse – SmartGlass®

NORTAGG SmartGlass®

✓ Ultratyndt (0.2mm) og 100% touch sensitivitet
✓ Ultimativ stødabsorbering
✓ Beskytter maksimalt mod både ridser, slag og tab
✓ Utrolig fleksibilitet
✓ Passer med alle covers & Fingerprint sensorer
✓ Verdens nemmeste montering af skærmbeskyttelse

Med vores SmartGlass følger en monteringsapplikator som anvist på billedet herunder, så din montering vil blive udført 100% korrekt.

Monteringsapplikatoren og Smartglassets full coating, sørger for at du får en nem, hurtig, og problemfri montering, hver gang du ønsker at montere et NORTAGG SmartGlass®

Nortagg Smartglass®
Nortagg Smartglass®

Kombiner både NORTAGG SmartGlass og mobilcover

NORTAGG SmartGlass dækker 100% af telefonskærmen fra kant til kant. Det er oftest således at benytter man et skærmbeskyttelse der dækker kant til kant på telefonskærmen, betyder det et fravalg af visse typer mobilcovers, da dette ikke kan kombineres. Vi har arbejdet på at imødekomme markedet med en type skærmbeskyttelse, hvor man kan benytte alle typer af mobilcovers sammen med vores SmartGlass uden nogen form for komplikationer.

Selvom vores NORTAGG SmartGlass er full-screen og dækker kant til kant, kan det grundet sin utrolige fleksibilitet kombineres sammen med et mobilcover uden der vil opstå gener som luftbobler mv.

En utrolig fleksibilitet med maksimal stødabsorbering

Du vil ikke bemærke at du har et NORTAGG SmartGlass monteret. Det er specialdesignet til den enkelte telefonmodel, med 100% præcise udskæringer, så det passer perfekt på telefonen.

Du vil opleve en touch sensitivitet på 100%. Dermed vil du ikke skulle gå på kompromis med en forringelse af denne funktion, for at kunne få din telefon beskyttet til det maksimale. Som noget unikt fungerer alle vores SmartGlass med fingeraftryksfunktionen. Vores store mål er at kunne levere den ultimative skærmbeskyttelse, uden du skal gå på kompromis med nogle af telefonens funktioner, eller designet. Dette har vi formået at skabe med vores nyeste skud på stammen indenfor skærmbeskyttelse – vores nye innovative NORTAGG SmartGlass®