Nyhed: Nye Art Covers

Nye Art Covers

Vi gør alt for at give vores kunder muligheden for at være up to date med de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor kan vi nu præsentere de nye Art Covers. Vores nye Art Covers er specialdesignet til telefonens design, uanset hvilken iPhone-model du har. Art Covers kommer til alle iPhone modellerne, så du kan få det perfekte cover uanset, hvilken iPhone-model du har.

Coveret giver din telefon fuld beskyttelse, og beskytter telefonens sider og bagside mod ridser, slag og tab. De nye Art Covers er en del af vores Perfect Fit produktsortiment som sikrer dig den ultimative kvalitet og pasform. Vores Art Covers kommer i syv forskellige designs, da der har været fokus på at skabe forskellige og flotte designmæssige udtryk. Dermed har de nye covers fået et eksklusivt og feminint udtryk, og samtidig beskytter de telefonen til perfektion. Ydermere giver coveret dig et godt greb om telefonen, hvilket også er en rigtig vigtig faktor.

Herunder får du en lille gennemgang af de syv forskellige designs: 

Smoked Sky

Med Smoked Sky får du et flot cover med grå og hvide toner. Dette cover er perfekt til dig der ønsker nogle mere neutrale farver, men samtidig godt kan lide det mønstrede udtryk. Coveret har lidt marmor-effekt, og er derfor super moderne lige nu. Så hvis du er lige så vilde med marmor som vi er, så kan vi klart anbefale dette cover. Du kan også tjekke modellen White Marble ud lidt længere nede på siden.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Red Ruby

Med Red Ruby får du et cover med en flot dyb rød farve. Dette cover kan få enhver iPhone til at fremstå endnu mere eksklusiv, da farven og mønsteret på bagsiden giver dig et flot, simpel men også opsigtsvækkende cover. Det perfekte cover, hvis du ønsker et anderledes udtryk til din iPhone.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Ocean Blue

Er du mere til det naturlignende mønster, og bliver du glad når du ser havet? Så skal du helt klart vælge Ocean Blue. Med Ocean Blue får du et flot cover med blå nuancer, hvor der er bølgelignende effekt på bagsiden. Dette cover kan da kun give dig en positiv og glad følelse i kroppen.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Golden Glam

Med Golden Glam får du en eksklusiv iPhone med sorte og gyldne detaljer. Dette cover er perfekt til at give en sort iPhone et flot og feminint udtryk. De gyldne toner er også med til at få coveret til at fremstå super moderne.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Colorful Sky

Colorful Sky er perfekt til dig der gerne vil have et cover med friske pastelfarver. Det er et cover man kun kan blive glad af at se på, og det vil passe helt perfekt til en hvilken som helst iPhone.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Black Pearl

Med Black Pearl får du et moderne cover med sorte og grålige detaljer. Coveret minder om Golden Glam, men her får du blot sølv-detaljer fremfor de gyldne. Med dette cover kan du få enhver iPhone til at fremstå eksklusiv!

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

White Marble

Elsker du også marmor-udtrykket? Så skal du helt klart vælge White Marble! Med dette cover får du et super flot og feminint cover som passer godt til både hvide og sorte iPhones. Marmor trender stadig, og du kan derfor være med på moden, hvis du vælger dette cover. De hvide og grå farver er samtidig meget neutrale, så hvis ikke du ønsker et opsigtsvækkende cover, så kan du roligt vælge dette.

Nyhed: Nye Art Covers
Nyhed: Nye Art Covers

Nu hvor du har set alle de nye covers, er det sikkert ikke blevet lettere at vælge, hvilket cover du skal vælge. Selvom designet minder lidt om hinanden, så gør farverne det svært at vælge, da udtrykket herved bliver et helt andet. Ingen siger du blot skal vælge ét, køb nogle forskellige og skift ud som du vil. Måske et cover passer godt til dit outfit den ene dag og et andet passer bedre en anden dag. Hvis du kun ønsker at købe ét, så gå med et i en neutral farve eller blot den farve du allerbedst kan lide. 

Skal du være en af de første til at prøve vores nye Art Covers? Vi venter spændt hver dag på at se, hvornår vi får den første sending af Art Covers hjem. Du kan bestille dit cover allerede i dag, og være en af de første til at modtage det lige så snart vi modtager den første sending.

Du kan se alle vores Art Covers lige her.

Mangler du andet mobiltilbehør? Så kan du tjekke vores store udvalg af mobiltilbehør til iPhones lige her.