Nyt gigantisk Apple museum åbner

Skal du en tur østpå forbi Polen, og er du Apple-person, så er det værd at tage et smut forbi verdens største Apple museum. Det gigantiske museum kan du finde i Polens hovedstad Warszawa, og det indeholder intet mindre en 1.600 genstande fra Apples historie, fordelt ud over de næsten 50 år. siden 1976. Dette er den mest komplette samling i verden, hvorfor man har måtte flytte til nye store lokaler. Meget er derfor sket, siden den polske arkitekt og ivrige Apple-samler, Jacek Lupina, startede museumet i sin bolig tilbage i 2017. Nu befinder samlingen sig i en stor tidligere fabrik i centrum af byen, og her kan du altså opleve alt i Apple produkter med hardware, software, reklamer og tilbehør fra hele Apples historie.

Formålet med udstillingen skulle ifølge Lupina være at vise teknologiens fremskridt siden 1976 til nu. Du får mulighed for at lære om og interagere med Apples historie. 1.600 Apple genstande, 100 timers video materiale og en 350m2 bygning til at begå sig i.

På det nye Apple museums hjemmeside, applemuzeumpolska.pl, kan du bestille billet til at se det efterhånden berømte museum.

Se vores udvalg af Apple tilbehør