OnePlus 7T serien – det nyeste skud

OnePlus ligger op til en lancering af den kommende OnePlus 7T serie på et større event i London den 10. oktober. Allerede d. 26. september bliver der et preveiw på dele af de nyeste skud fra OnePlus, som finder sted i Indien. Grunden til at OnePlus laver et smugkig på mobilen i Indien bunder i, at det indiske marked er blevet meget vigtig for OnePlus de seneste år. Vi vil prøve at se nærmere på hvad der venter os d. 10. oktober fra OnePlus’ nyeste serie.

Forventninger til OnePlus 7T?

Fra OnePlus side har displayet været en top prioritering, da dette er noget af det vi som brugere interagerer allermest med. Derfor investerer selskabet den nyeste innovation indenfor skærmteknologi. Dermed får 7T en 90 hz skærmopdatering, der gør skærm oplevelsen mere flydende. De fleste mobiler i dag har normalt kun 60 hz, men de få med fokus på gaming har op mod 120 hz.

Skærmen bliver ligeledes en AMOLED-Skærm på 6,55” hos 7T og med en finger aftryks læser nederst på fronten. Processoren bliver en Snapdragon 855+ sammen med Adreno 640 CPU, 8 GB RAM. Lagringsplads vil blive enten 128GB eller 256GB hukommelse og så vil batteriet have en kapacitet på 3.800mAh med ASRP Charge 30T lynopladning.

7T vil derudover få et triple kamera. Denne indeholder en hovedsensor på 48 megapixel, en telelinse med 12 megapixel og en ultra vidvinkel på 16 megapixel.

Fødes med Android 10

I forrige uge var OnePlus de første til at installere Android 10 i deres OnePlus 7-serie , som kommer blot to uger efter, at Google selv har lanceret styresystemet. Nyeste information omkring lanceringen af OnePlus 7T-serien er, at telefonen bliver født med den nyeste Android 10 system og dermed overhaler OnePlus alle andre Android konkurrenter.Android 10 er således præinstalleret i OnePlus 7T-serien og dette er ellers en ære Googles egen Pixel-telefoner plejer at have.

Oneplus 7t Serien – Det Nyeste Skud
Oneplus 7t Serien – Det Nyeste Skud

Hvad så med OnePlus 7T Pro?

Hos OnePlus 7T Pro vil skærmen blive 6,65”, have en lagringsplads på 256 GB hukommelse. Triple kameraet vil, udover de førnævnte specs på 7T’en, have en telelinse med 8 mega pixel med 3x zoom fremfor 2x. Tilmed får begge modeller en ny funktion i form af en macro indstilling i kameraet, samt super slow-motion med hele 960 fps i en oplæsning på 720p. Batteri kapaciteten på 7T øges til 4.085 mAh og derudover er OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro stort set identiske og får begge en bagside i mat glas.

Er det værd at opdatere?

Stemmer alle oplysninger omkring de nyeste skud fra OnePlus overens med hvad der bliver lanceret d. 10 oktober, så er det ikke de helt store ændringer der forekommer. Dog kan det forventes at de nye OnePlus-modeller vil være blandt de kraftigste Android mobiler på markedet. Prisen kan afgøre det, for holder de prisen nede som tidligere, er der tale om en attraktiv mobil. Den tidligere OnePlus 7 Pro model startede med en pris fra 5.399 kr. og med de nye modeller kan vi forvente en mindre prisstigning. Derfor kan prisen på 7T Pro måske forventes at ligge omkring 5.599 kr.