Oplader: Hvor mange skal jeg bruge?

Oplader: Hvor mange skal jeg bruge? – Når du køber en ny telefon, følger der 9,9 ud af 10 gange en oplader med. Det tager vi som den største selvfølge, og det skal vi da også. Uden strøm dur helten ikke, og der er ingen tvivl om, at telefonen er vor tids digitale superhelt. Der følger altså en mobiloplader med ved køb af ny telefon, og så er man klar til at bruge den. Og så har man det vel meget godt ikke? Én oplader må da vel være mere end rigeligt?

Mere end en oplader kan være nyttig

Vi har af bitre erfaringer lært, at det bestemt kan være gavnligt at have flere end en mobiloplader. Tag nu bare derhjemme. Uanset om du bor alene eller sammen med kæresten, har vi en tendens til at have nogle underlige rutiner. Mange af os oplader f.eks. telefonen ved siden af sengen (selvom vi er blevet belært om risici derved). Så er det jo meget rart at have en oplader lige der.

Men hvis du så har glemt at sætte den til opladning, så skal den jo bruge strøm, når du vågner. Men du vil også gerne lige holde dig opdateret, mens du spiser morgenmad. Så hvorfor ikke lige så godt have en mobiloplader ved kaffemaskinen? Nå ja, og til dig, der ofte er på farten. Er det ikke meget fedt at have en mobiloplader, der bor i rejsetasken?

Biloplader

Apropos det der med at være på farten. Kender du det, hvor du er på vej til en uvant destination, og du skal bruge GPS’en på telefonen? Men du har kun strøm til 50% af vejen. Det er ret surt, ikke? Med en biloplader er du totalt ude over det problem. Oplad din telefon med en biloplader i bilen, og vær klar til at køre videre på ingen tid. Du kan sågar bruge din biloplader, mens du kører. Nogle ville være kække og sige, det var hele fidusen ved at have en biloplader.

Find din oplader eller biloplader her, og slip for at løbe tør for strøm igen. Så kan du nemt lade op på farten og i hjemmet.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter