Der kan være op til 5 dages svartid, afhængigt af travlheden, men vi besvarer normalt hurtigt. Tjek din spam mappe!

Ny RMA form

Har du spørgsmål til et produkt på vores shop? Skriv dit spørgsmål her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! 🙂 

Bemærk - Ved reklamationer og annulleringer, gå tilbage og benyt venligst den korrekte formular.

Udfyld venligst din information på næste side →

Du kan altid nemt sende din pakke retur, og så håndterer vi ombytningen. Husk at vedlægge en note i pakken om, hvad produktet skal ombyttes til fx ”Ombyttes til iPhone 13 Pro Max Perfect Cover i rød”.

Hos os ombytter vi dine varer ALTID 🙂
Du kan nemt, hurtigt og enkelt købe din returfragt igennem os.

Køb returfragt

Obs! Vi tager kun varer retur, som er ubrugt og i original emballage!

Når du har udfyldt formularen, og købt returfragten, så sender du bare din(e) vare retur, og så håndterer vi resten helt automatisk – Du får derfor ikke et svar retur.

Udfyld venligst din information på næste side →

Du kan nemt sende din pakke retur til os – Husk, at vi kun tilbyder 14-dages returret, det er derfor vigtigt, at din pakke returneres rettidigt.

Du kan nemt, hurtigt og enkelt købe din returfragt igennem os.

Køb returfragt

Obs! Vi tager kun varer retur, som er ubrugt og i original emballage!

Når du har udfyldt denne formular, så sender du blot pakken retur til os. Så håndterer vi processen automatik. Vi besvarer ikke denne henvendelse. Husk at pakke  forsendelsen godt og tilstrækkeligt ind, således den ikke går i stykker under din returnering – Det er stadigvæk dig, som bærer ansvaret til vi har fået pakken tilbage. Refunderingen sker typisk indenfor samme uge, vi modtager pakken retur. Refunderingen sker til det kort betalingen er modtaget fra.

Vedr. Erhvervskøb! – Har du fortaget et erhvervskøb hos os? Så tilbyder vi ingen returret. Et erhvervskøb forstås som når køber/modtager er angivet som en virksomhed.

Bemærk! - Du kan IKKE sende pakker retur med DAO med mindre din label er købt igennem os, da den i så fald ikke når frem. Når du sender en pakke retur, er det dit ansvar, at pakken når frem på den korrekte adresse og i uskadt tilstand. Dette er nærmere beskrevet i vores handelsbetingelser

Udfyld venligst din information på næste side →

Bemærk, at fingeraflæseren altid bør genindlæses, når du kommer enhver form for skærmbeskyttelse ovenpå!

Vælg venligst dit brand på næste side →

IPHONE (OS)

Oplever du udfordringer med din touch sensitivitet ved fingeraflæser i iPhone, bedes du kigge denne guide igennem.

Gå til guide

SAMSUNG (ANDROID)

Oplever du udfordringer med din touch sensitivitet ved fingeraflæser, bedes du kigge denne guide igennem.

Gå til guide

ØVRIGE (ANDROID)

Oplever du udfordringer med din touch sensitivitet ved fingeraflæser, bedes du kigge denne guide igennem.

Gå til guide

Perfect Covers har en 0.7mm bagside i silicate glass. Dette er det samme, som premium skærmbeskyttelse er lavet i. Da det er et glas materiale, kan det naturligvis forholdsvis nemmere gå i stykker end fx et blødt mobilcover, da glas uanset, hvordan det er lavet, i de mm-mål er sårbart.

Derfor kan det ved tryk, tab og slag godt gå i stykker. Dette er en håndterings-/brugsskade, som desværre bare er super ærgerlig, når det så sker. Vi kan desværre ikke tilbyde en afhjælpning på den baggrund.

Vi skriver ligeledes i produktbeskrivelsen, at det ikke er lige så holdbart som fx et gummicover mv.

Dog, så har det formentligt reddet en ødelagt skærm hos dig, hvorfor det trods det gik i stykker, har gjort sit job. Selv ved blide tab kan glas og en skærm sommetider nemt gå i stykker – Lidt ligesom hvis man kommer til at vælte et vinglas – Nogle gange sker der intet, og andre gange, går de uheldigvis itu. Perfect covers er fantastisk designede og moderne covers, der tager hverdagens ridser og skrammer.
Ønsker du den absolut stærkeste beskyttelse af din hardware, anbefaler vi en kombination af et silikone cover og skærmbeskyttelse til din telefon.

Upload venligst billeder af, hvad du har modtaget.

Upload venligst billeder/Video af fejlen / manglen – Husk det skal være tydeligt, samt fra flere vinkler