360 graders beskyttelsescover: Hvad er nu det?

360 graders beskyttelsescover: Hvad er nu det?

360 graders beskyttelsescover: Hvad er nu det? – Vi har fået et nyt familiemedlem, nemlig de populære 360 graders beskyttelsescover. Med et 360 graders beskyttelsescover kan du give din telefon den ultimative beskyttelse mod slag og tab. Det er et solidt cover, der mindsker din bekymring for en smadret telefon. Du vil nedenfor kunne læse omkring nogle af de fordele, der er ved at anvende et 360 graders beskyttelsescover.

Smart og solidt todelt design

De fleste skader på smartphones sker ved tab, hvor uheldet går ud over kanterne. Det er nemlig her, at telefonen er mest skrøbelig. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvordan du kan beskytte netop dem, hvis du ønsker at undgå skader. Et 360 graders beskyttelsescover er et godt bud herpå, da det har et todelt design. Det todelte design betyder, at din telefon er beskyttet med et bag- og forcover. Det todelte design gør coveret mere støddæmpende ved tab af mobilen. Det giver den maksimale beskyttelse af din smartphone, hvilket er med til at mindske risikoen for skader herpå, da både kanterne og skærmen er beskyttet. Et 360 graders cover har et design, som er let at montere og givet et godt greb omkring en ellers glat telefon. Et greb der kan være med til at mindske risikoen for, at du taber din telefon og ødelægger den.

Et håndværkercover

Et 360 graders beskyttelsescover er også kaldet et håndværkercover. Det kan selvfølgelig anvendes af alle, men da det er et solidt cover, der kan tåle meget modstand, er det specielt velegnet til personer, der anvender sin smartphone ved udendørs arbejde, lagerarbejde samt for personer, der tilbringer meget tid i naturen. Coveret kan dog ligeledes være oplagt til forældrene, hvis børn anvender den til underholdning, hvilket øger risikoen for, at den falder på gulvet. Du kan således med et 360 graders beskyttelsescover låne din elskede smartphone ud til din børn uden bekymringen for, at du får den tilbage med en smadret skærm.

Vores 360 graders beskyttelsescover er designet i et elegant og enkelt design, så selvom du ønsker et håndværkercover, behøver du ikke at gå på kompromis med din smartphones smukke design. Det er nemlig fokuseret på, at coveret hverken er klodset, vejer eller fylder for meget. Du får således et cover, der på en let og elegant måde giver den ultimative beskyttelse af din mobil.

Vores 360 beskyttelsescovers er designet og udviklet med fokus på at skabe den ultimative stødabsorbering. Coverets fire hjørner er ekstra stærke, da det ofte er her at telefonen tager imod slaget når uheldet er ude at man taber den. 

Suppler dit 360 graders cover med et skærmbeskyttelse og du har den ultimative beskyttelse af din smartphone. Du får dermed tryghed omkring din telefon i forhold til ridser, slag og tab.

Se vores udvalg af 360 graders beskyttelsescover & Skærmbeskyttelse.