Samsung Galaxy Note 20-serien – hvad vi ved indtil videre

Så er der nyheder om Samsungs nyeste Note – Samsung Galaxy Note 20-serien

Hvert år er der bare nogle specifikke mobiler, som får os til at vente i spænding. En af de mobiler er Galaxy Note – en af årets topmodeller. Note debuterede på markedet i 2011, og nu venter vi på, at Note 20-serien rammer markedet, meget snart. (Ja, Samsung har omrokeret lidt i navngivningsstruktur og springer fra Note 10 til Note 20). 

Der er har floreret en masse rygter, spekulationer og meget mere på nettet. Her er hvad vi ved indtil videre.  

Der kommer umiddelbart to varianter: Samsung Galaxy Note 20 og Samsung Note 20 Ultra

Der er en masse tale om, at der ikke kommer en Galaxy Note 20 Plus, som vi ellers kender fra Galaxy Note 9 og Galaxy Note 10. Der er derimod rygter om, at Samsung går all-in på ”Ultra”-navnet, som de også brugte i Galaxy S-serien. Det skal siges, at der også er stærke beviser for, at der kommer en Ultra. Vi kan altså forvente, at den kommende Note-serie består af Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. 

Der har dog været spekulationer, om Note 20-serien faktisk består af 3 modeller – en Vanilla, en Plus og en Ultra. 

Lanceringsdato: 5. august 2020

Samsung har inviteret til Galaxy Unpacked event d. 5. august. Det er dog ikke bekræftet, at Galaxy Note 20 vil blive lanceret til dette event – men det forventer vi selvfølgelig. Samsungs Unpacked event bliver ikke helt, som det plejer, pga. corona. For første gang bliver deres Unpacked event nemlig afholdt virtuelt. Hvis du heller ikke kan vente til Note-serien rammer butikkerne, så se Samsungs livestream d. 5. august kl. 16.00, dansk tid.

[Invitation] Samsung Galaxy Unpacked 2020
Samsungs offentlige invitation til Unpacked event d. 5. august 2020

Der er også rygter om, at Samsung præsenterer næste generation af foldbare telefoner, Fold 2, samt Galaxy Watch 2 og Galaxy Tab S7 til dette event. 

Vi kan formode, at Samsung Galaxy Note 20-serien er klar i butikkerne et par uger efter eventet. Måske d. 21. august.

Hvad er nyt?  Ny farve?

Selvom at Samsung altid er tavse omkring specs og design, så var det alligevel fra Samsung selv, at der blev lækket billeder af den kommende Note 20 Ultra. 1. juli kom Samsungs russiske website nemlig til at showcase 2 billeder af Note 20 Ultra. Som du kan se på billedet, så ser det ud til, at at Samsung Galaxy Note 20-serien kan fås i en metallisk kobberfarve. Denne nye farve er siden blevet understøttet af Samsungs offentlige invitation. I videoen hintes der nemlig også om denne farve. Derudover kan det ses, at S-pennen også er en feature igen. 

Det ligner også, at Note 20 Ultra er meget lig Galaxy S20+ og S20 Ultra. I hvert fald i forhold til det store kamera på bagsiden.

Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre
Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre

Men se den lige, er den ikke flot? 

Efter lækning af disse billeder fik vi også ”real-world” billeder af den hypede Galaxy Note 20 Ultra. Disse billeder blev delt af YouTuber Jimmy Is Promo d. 6. juli – få dage efter Samsungs egen lækning. 

Se billederne nedenfor. Her får vi også et sneak peek på telefonens front. 

Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre
Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre
Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre
Samsung Galaxy Note 20-serien – Hvad Vi Ved Indtil Videre

Specs og design: 

 • Skærm: Note 20: 6,4 tommer på Note 20 og 6,9 tommer på Note 20 Ulta.
  • Note 20 Ultra får en opdateringshastighed på 120 Hz.
 • 5G modem – det forventes, at 5G er en feature i Note 20-serien
 • Qualcomm processor – Snapdragon 865 eller Exynos 992 processer (afhænger af region) 
 • 12GB ram – måske muligt med en upgrade på 16GB ram
 • Lagerplads varierer fra 128, 256 og 512 GB.
 • 4300 mah batteri på Note 20 og 4500 mAh batteri på Note 20 Ultra
 • Trådløs opladning
 • S-pen 
  • Selvfølgelig er Note’s signature feature inkluderet. Stylus har hidtil været på højre side. Men billederne indikerer, at den nu er for neden til venstre. 
 • Minus jackstick
 • 3 bagkameraer og 1 frontkamera
  • Begge modeller er angiveligt udstyret med ultra vidvinkel- og telefoto-kameraer. 
  • Note 20 Ultra får HM1-hovedsensor på 108 megapixel samt et laserfokus. Dette skulle gerne forbedre den ellers sløve autofokus, som S20 Ultra er blevet kendt for. 
 • Ny farve mulighed: kobber
  • Forventes også i standardfarverne sort, hvid, sølv og rød. Måske en grønlig nuance.  

Hvad kommer den til at koste herhjemme? 

Vi har jo været vant til at priserne på smartphone kun går én vej – og det er op. De bliver dyrere og dyrere for hver lancering af flagskibet. Der har også været forventninger om at Samsung Galaxy Note 20-serien ville blive et af de dyreste flagskibe på markedet – i hvert fald Ultra modellen. Men nu forlyder det sig, at Samsung vil sætte prisen lidt ned på den kommende Note 20 og Note 20 Ultra (måske pga. corona, hvem ved?). Det betyder, at Samsung Galaxy Note 20-serien faktisk bliver billigere end S20-serien, som blev lanceret i foråret. Galaxy S20 med 5G fik en dansk udsalgspris på 7.799 kroner og Galaxy S20 Ulta fik en udsalgspris på 10.499 kr. i Danmark. 

Hvis disse rygter er sande, kan det regnes med, at Note 20 vil få en pris under 7.799 kroner og Note 20 Ultra en pris under 10.499 kr. Men vi må vente og se. 

Mobiltilbehør 

Der er store forventninger til, at Galaxy Note 20 bliver en af de bedste telefoner i 2020.

Vi glæder os til, at Galaxy Note 20-serien rammer markedet. Vi ser frem til at tilbyde skærmbeskyttelse og covers til at beskytte denne topmodel helt optimalt og forlænge dens levetid.