Samsung Galaxy S20 Serien

Samsung Galaxy S20 Serien | 5G er standarden

Nu står Samsung nyeste topmodeller snart klar, til at komme ud på hylderne i de danske butikker med store skærme, vilde kameraer og høje priser. I den anledning har vi undersøgt de forskellige specifikationer og forskellen imellem de 3 modeller. Der er noget helt specielt ved Samsungs S20 serie, da de som de første telefoner i Danmark, kommer med 5G teknologi som standard.

Nyt design?

Før vi dykker ned i specifikationerne, skal vi tage et hurtigt kig på designet. Ved denne modelserie kan man genkende de bløde kanter og udformning fra tidligere modeller. I sin helhed en meget afbalanceret og behagelig telefon at kigge på, man kan slet ikke vente, med selv at få den i hånden. Serien er også endnu engang, blevet større end sine forgængere.
Farverne for de forskellige modeller er, Samsung Galaxy S20 med 4G kommer i farverne Cosmic Grey og Cloud Pink, mens 5G-modellen kommer i Cloud pink, Cloud Blue og Cosmic Grey. Samsung Galaxy S20+ og S20 Ultra findes i Cosmic Grey og Cosmic Black.

Samsung Galaxy S20 Serien kan noget ingen andre kan

De store skærme er derud over udstyret med en opdaterings hastighed på hele 120 Hz. Husk at du selv skal ind og slå den funktion til, hvis du vil benytte det, vi påpeger lige at det også forøger dit strømforbrug. Denne højre opdaterings frekvens har været med til at gøre, at batterierne er blevet bedre, netop for at kunne holde til dette strømforbrug, som blandt andet kommer fra den her skærm, vi har hørt så meget om. En stor opgradering er specielt ved deres S20 Ultra model, som har et primært kamera med 108 megapixel. De andre to modeller kommer også med tre linser og 64 megapixel, det giver mulighed for at tage nogle flotte billeder lige meget, hvilken model du vælger. Galaxy S20 modellen er lige som de to andre udstyret med 5G som standard, men S20+ og S20 Ultra modellerne er mere fremtidssikret, eftersom de er udstyret med mmWave 5G og sub-6 teknologi, som er bedre til at håndtere 5G. Årsagen til dette udfald, kan blandt andet findes i ting som pladsmangel og batteri. Den lille Galaxy S20 model har nemlig ikke den samme mængde plads og batteri tilgængelig, som de to andre. Denne udfordring har nok været for stor for Samsung også at implementere, og måske heller ikke nødvendig for os i Danmark endnu. Da vi stadig ikke ved med sikkerhed, hvornår vi får 5G i Danmark, de fleste peger på at de bliver til efteråret.

Størrelsen

Den lille model Galaxy S20 har en 6,2 tommer skærm og er 7,9mm tyk, den mellemste model Galaxy S20+ går helt op til 6,7 tommer i skærm og er 7,8mm tyk. Samsungs Galaxy S20 Ultra er 6,9 tommer, og 8,8mm tyk, det er altså en skærmstørrelse der minder om en lille tablet. Denne størrelse er også med til at give plads til en masse nye og stærke komponenter. Skal du have beskyttet din skærm, så tjek vores skærmbeskyttelse, allerede klar til udgivelsen.

Specifikationer

Der er rigtig mange gode komponenter i disse modeller f.eks. har de alle som udgangspunkt 128 GB lagerplads, Exynos 990 7nm processor og har hver især imellem 8 og 12 GB RAM afhængig af model. Samsungs Galaxy S20+ kan opgraderes til 512 GB lagerplads og de kan alle udvides eksternt med 1 terabyte. Med til disse store opgraderinger i deres komponenter, kræver det også et ordentligt batteri. I forhold til batteri levetid kan du for, hver model se en lille forskel. Den almindelige S20 model har en batteristørrelse på 4000 mAh, hvor S20+ og S20 Ultra har henholdsvist 4500 mAh og 5000 mAh. Dette batteri kræver selvfølgelig også en hurtig opladning dette understøttes med 25W opladning på alle modellerne. I S20 Ultra understøttes der 45W-hurtigoppladning, men det skal tilkøbes, eftersom det er Samsungs standard 25W-oplader som følger med. Find en oplader der passer til dig.

Hvad koster det?

Nu kommer vi til den mere kedelige del, nemlig prisen. For prisklassen for disse modeller er i den høje ende. De er som udgangspunkt cirka 500-1000 kroner dyre end deres forgænger.

Der er kommer færre og færre store opgraderinger med de nyeste telefonmodeller. Det er også med at levetiden forlænges på de enkelte telefoner, derfor er det en vigtig ting af have med i tanker, når man går ud og investere i en ny telefon, specielt til så mange penge. Så nu er det ekstra vigtigt at du passer godt på din nu telefon, tjek disse 360 Covers for fuldkommen beskyttelse.

Udgivelsen

Det bliver derfor en spændende fremtid vi går i møde, så vi kan se om denne S20 Serie kommer til at, ændre denne trend. Da Samsung igen virker til at være kommet på forkant, af deres konkurrenter med denne model serie, som jo virkelig har mange fede features. Vi runder af med at sige vi ikke kan vente på at se, hvordan telefonen bliver modtaget når de bliver udgivet i butikkerne d. 13. marts. Vi glæder os i hvert fald selv, til at få fingrene i dem. Tjek alt vores udstyr til Samsung.