Sommergadgets 2019

Sommeren er på vej, og det begynder at kunne mærkes. Så snart temperaturerne stiger, og solen titter frem, får man med det samme lyst til at rykke udenfor. Sommeren er nemlig tiden til picnics, strandture, festivaler og mange andre ting, der gøres med den åbne himmel som tag.

Men inden man kommer så langt, er det en god idé at have styr på sine sommergadgets her i 2019. Når sommeren står for døren, og det bliver tid til at tage på rejser, festivaler og spontane roadtrips, kan man nemlig gøre livet en del nemmere for sig selv ved at have det rigtige tilbehør til telefonen.

Hos os finder du fx et stort udvalg af powerbanks, høretelefoner, opladere og andre smarte gadgets, som er uundværlige om sommeren. Derfor har vi samlet en guide til netop de sommergadgets 2019, som er rigtig gode at have med i tasken på sommerens mange eventyr.

Sommergadgets 2019
Sommergadgets 2019

Pas godt på din telefon

Mange forbinder sommeren med frihed. Når vejret bliver bedre, er det ganske få timer, som vi tilbringer indenfor. I stedet mødes vi med vennerne og griller i parken, tager på stranden og bader eller noget helt tredje. Det er skønt at være på eventyr, og også skønt at have sin telefon med til at komme i kontakt med folk, høre musik og finde vej. Derfor er det rigtig smart at købe sommergadgets 2019, der hjælper dig med at passe godt på din telefon.

Når man har telefonen med alle vegne på fx festival eller en rejse, kan den nemmere blive tabt eller på anden måde komme til skade, end hvis man sidder derhjemme. Mange oplever, at deres risiko for at smadre skærmen eller på anden vis skade telefonen er større, når man hele tiden er udenfor og bevæger sig rundt.

Har du ikke allerede investeret i beskyttelse af din telefon, er det en rigtig god ting at gøre forud for sommeren. Så undgår du, at den hyggelige dag eller aften bliver ruineret af, at din telefon bliver smadret.

Vores bedste beskyttelsescover

Et cover er en skudsikker måde at beskytte din telefons bagside og kanter mod ridser, skrammer og mærker. Når du shopper sommergadgets til 2019, kan du derfor roligt se nærmere på et beskyttelsescover, der har til formål at passe ekstra godt på din telefon. Det sikrer, at du kan have din telefon med overalt og bruge den helt uden bekymringer.

Vores 360 beskyttelsescover fås til en lang række af de mest populære smartphones på markedet. Uanset om du er til iPhone, Samsung eller noget helt tredje, kan du give den optimale beskyttelse ved hjælp af vores beskyttelsescover.

Coveret er fremstillet af de absolut bedste materialer og i en så lækker og tynd kvalitet, at det ikke går ud over brugeroplevelsen. Vores 360 beskyttelsescover er derfor den oplagte sommergadget for dig, der gerne vil have din telefon med på festival, rejse eller roadtrip uden bekymringer.

Beskyt skærmen med skærmbeskyttelse

Vores beskyttelsescover beskytter ikke skærmen på din telefon – men det gør vores skærmbeskyttelse til gengæld. De to ting kan sagtens bruge sammen og sikrer, at din telefon er optimalt beskyttet hele vejen rundt. Med skærmbeskyttelse er din skærm langt mere modstandsdygtig over for ridser, skrammer og skader, hvis du fx har den med i lommen eller tasken.
Når man er ude om sommeren for at nyde livet, er det endnu vigtigere end ellers, at man ikke behøver bekymre sig om, hvordan man bruger sin telefon. Det er ærgerligt, hvis man skal lade telefonen blive derhjemme eller hele tiden være over den for at sikre sig, at den ikke kommer til skade. Ved hjælp af et beskyttelsescover og et skærmbeskyttelse kan du beskytte din telefon optimalt, så du slipper for belastende bekymringer midt i festen.

Vores skærmbeskyttelse er utroligt stærkt og tyndt. Det sættes nemt på din telefon uden irriterende luftbobler. Alle vores skærmbeskyttelse er fremstillet til en specifik telefon, som sikrer, at du får optimal beskyttelse af skærmen. Som en del af dine sommergadgets 2019 kan du roligt købe et skærmbeskyttelse. Det kan nemlig vise sig at være en investering, da det er langt nemmere og billigere at erstatte et ødelagt skærmbeskyttelse end en ødelagt skærm.

Sommergadgets 2019
Sommergadgets 2019

Løb aldrig tør for strøm

Når man er på farten, kan man nemt risikere, at telefonen løber tør for strøm. Det er ikke noget problem at oplade telefonen, når man jævnligt er forbi sit hjem. Men hvis man er på festival eller bilferie, kan det hurtigt blive problematisk med strømmen – ikke mindst fordi man ofte er afhængig af sin telefon i den slags situationer.

Vi har heldigvis et stort udvalg af opladere og stik, som kan bruges i bilen og andre steder, hvor der er mulighed for opladning. Har du altid et stik på dig, kan du hurtigt genoplade din telefon, uanset hvor i verden du befinder dig.

Hos os finder du også forskellige powerbanks, som kan være din ven i nøden, når du ikke har adgang til strøm. Vi har forskellige modeller, så du kan finde netop den, der passer til dine behov. De mindre powerbanks er nemmere at have med på farten, men til gengæld vil de større af slagsen kunne holde mere strøm af gangen. En powerbank er en uundværlig sommergadget, da den sikrer, at du aldrig behøver løbe tør for strøm – uanset hvor du er.

Skru op for musikken

Glad musik og lækker lyd er en fast del af sommerlivet. Det er både tilfældet på festivaler og til diverse gadefester, fx Distortion i København. Men også når man bare hænger ud med vennerne i parken eller på stranden, kan det virkelig gøre noget for stemningen, at der bliver sat til lækre toner på.

Når det bliver tid til at skulle på ture eller rejser, er det også rigtig smart at have et par gode høretelefoner med. At høre musik er nemlig den perfekte måde at få sig en pause fra omverdenen og få lidt ro i hovedet. Et par høretelefoner med lækker lyd er derfor perfekt til løbeturene, cykelturene eller i transportmidler som bus, fly eller tog.

Vores airpods er et utroligt populært valg, fordi de giver lækker lyd. Derudover har de mange smarte funktioner, som gør dem til et perfekt valg denne sommer. Det gælder ikke mindst det trådløse design, som sikrer, at du aldrig bliver begrænset eller generet af ledninger.

Sommergadgets 2019
Sommergadgets 2019

Skal du på roadtrip?

Uanset om du skal på tur med vennerne eller bilferie med familien, er det oplagt at have telefonen med på farten. Igen kan den have mange funktioner – blandt andet spille musik og bruges som kort. Hvis du har planer om at tilbringe en del af sommeren i bilen, er en mobilholder til bilen derfor en uundværlig sommergadget.

Når du har en mobilholder, er det helt lovligt at bruge din telefon som GPS. Kombinerer du det med en oplader til bilen, er du sikret både underholdning og hjælp hele vejen til din destination. Det er også et oplagt valg, hvis man har børn på bagsædet, som skal underholdes med film eller serier. På den måde kan sommergadgets 2019 være med til at gøre dit liv på farten lidt nemmere og bedre.