Tilbehør til den aktive type

Er du den aktive type, har vi en liste over tilbehør til din telefon, som du kommer til at blive rigtig glad for. Få ekstra meget ud af din telefon, når du dyrker sport med tilbehør, der understøtter dine aktiviteter. Hold styr på telefonen med et løbearmbånd til løbeturen eller en cykelholder, når du er på cykel. Hav din telefon lige ved hånden uanset hvor du er, så du altid kan holde track over dine aktiviteter.

Tilbehør til løbeturen: Løbearmbånd

Er du glad for de lange løbeture, hvor du rent og skær får hverdagens trængsler på afstand og løberytmen ind i blodet? Så ved du også, hvor rart det er, når der ikke er noget, der forstyrrer løbeturen. Derfor er det også ekstra træls, når din telefon truer med at falde ud af lommen for hvert skridt, du løber. Det ødelægger uden tvivl dit fokus. Alternativet er at finde på mærkelige løsninger. Hvor godt synes du selv, det fungerer, når du holder din telefon i hånden? Håndfladerne bliver svedige, og det samme gør telefonen. Men der er ikke andre muligheder. Jo, selvfølgelig er der det. Et løbearmbånd tager alle bekymringerne ud af dine hænder og væk fra dine skuldre. Bær din telefon på armen via et løbearmbånd. Det bedste er, at det passer til alle modeller op til 5,1 tommer i højden. Det betyder, at du kan bruge dit løbearmbånd til alle dine fremtidige telefoner. Se også vores Bluetooth headset her, hvis du vil have god musik i ørerne, mens du løber.

Cykelholder til din telefon

Tag din telefon med på tur med en cykelholder. Uanset om du er til off road cykling eller flad cykling på cykelstierne, kan du bruge en cykelholder. Følg med på skærmen og vær sikker på, at du følger ruten. Bruger du de rette apps, kan du også via en cykelholder holde track med din kurs og din fart. Så brug din cykelholder som led i din træning, eller til at holde øje med rute og tid. Er du i det musikalske hjørne, hver gang du cykler? Så er det temmelig vigtigt at kunne skifte sangene, som det passer dig. Drop alt om telefonen, der sidder fast i lommen. Med det rette tilbehør har du telefonen på sin plads foran dig.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter