oktober 8th, 2018

Tilbehør til telefon med flere funktioner

Tilbehør til telefon med flere funktioner – Der findes afsindig meget mobiltilbehør. Faktisk så meget, at det kan være svært at finde hoved og hale i det for nogen. Andre synes måske bare, at meget af det er smart, men at det kommer til at fylde for meget. Er du kæmpe fan af multifunktionalitet, så læs med her. Vi giver dig tilbehør til telefon med flere funktioner: 3-i-1 kabel og covers.

Læs med og hør, hvordan du kan få mere ud af dit tilbehør til telefon med flere funktioner.

Tilbehør til telefon med flere funktioner: 3-i-1 kabel

Har du tit gæster på besøg? Så ved du, hvor ofte man glemmer at tænke over at tage opladeren med til blot et aftenvisit. Køb en 3-i-1 kabel og hav en oplader til alle enheder. Så behøver dig og kæresten ikke skændes over, hvem der skal have opladt sin enhed først. Når du får gæster over, behøver de ikke stresse over mobiltelefoner, der snart løber tør. Når du er presset og gerne vil have opladt både tablet og mobiltelefon med to forskellige udgange, kan du gøre det på en gang. Nemt og hurtigt med et 3-i-1 kabel.

Cover / MobilCover / Telefon Cover

Det er ikke hvert et mobilcover, der kommer med flere funktioner. Hvis du er til tilbehør til telefon med flere funktioner, skal du derfor kigge målrettet for at finde dem. Et cover har som primær funktion at beskytte din mobiltelefon. Derfor er et ”håndværkercover” ikke et rigtigt tilbehør til telefon med flere funktioner. Det er blot et cover, der gør et umådeligt godt stykke arbejde.

I stedet skal du lede efter et mobilcover med mere end én funktion. Her er vores bedste bud mobilpungen. Med en mobilpung har du både en rimelig grundig beskyttelse af din mobiltelefon, da den beskytter hele vejen rundt. Samtidig har du også plads til visitkort, dankort og/eller pengesedler. Så du kan have nogle af dine vigtigste genstande med dig heri. Du kan også få et mobilcover med en øloplukker, men det må blive en anden historie. Se vores covers her.

Har du flere tilbehør til telefon med flere funktioner? Hvad med mobilholdere eller headsets? Eller er der kabler, der kan bruges til flere forskellige ting?

89,00 Kr.
KØB
89,00 Kr.
KØB

360 Beskyttelses cover

OnePlus 6T 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
KØB
149,00 Kr.
KØB
149,00 Kr.
KØB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.