Trådløs opladning til iPad Pro på vej

Apple forventes at være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang nogensinde. Derudover har man også planer om at integrere dem med den nyeM2 Chip. Læs med her.

Apple iPad har i øjeblikket M1 chippen integreret, men Apple har efter sigende planer om at indsætte den nye M2 Chip til de kommende iPad Pro modeller. Her vil der være tale om opdaterede versioner af eksisterende iPad Pro modellerne på 11 og 12,9 tommer.

De nuværende iPad Pro spekuleres i at blive opdaterede fra næste år til at få den nye M2 Chip og den trådløse opladning.

Nye hardware ændringer

For at kunne understøtte trådløs opladning, vil man være nødt til at gå væk fra aluminiumsbagsiden, da denne ikke understøtter trådløs opladning, og man tænker, at glas kan være en mulighed, og denne skal eftersigende foregå med Magsafe-teknologien.

Apple har ikke officielt bekræftet rygterne, som Bloomberg har fundet frem til, men det giver god mening, at næste skridt for Apples iPad teknologi må være at integrere trådløs opladning og den seneste chip teknologi.

Hvornår forventer man de nye iPad modeller

De nye iPads kommer til efteråret, men det kan sagtens være, at denne nye teknologi, hvis rygterne taler sandt, først lanceres fra næste år som del af en ny og revolutionerende serie.