Vælg den rette Powerbank

Vælg den rette Powerbank

Vælg den rette Powerbank – Der findes næsten ikke noget værre end en smartphone, der er ved at løbe tør for strøm, mens du er på farten. Heldigvis findes der en løsning på dette problem, nemlig en powerbank. Med en powerbank kan du nemt og smart oplade din telefon, selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Der findes dog mange slags powerbanks. Derfor kan det være en jungle at finde den perfekte powerbank til dig og dine behov. Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du køber en powerbank. Nedenfor giver vi nogle gode tips til, hvordan du finder den perfekte powerbank til dig.

Batterikapaciteten på din powerbank

Hvilken Powerbank Skal Jeg Vælge?
Hvilken Powerbank Skal Jeg Vælge?

Som nævnt findes der et stort udvalg af powerbanks. Et udvalg med forskellige størrelser og former. Den primære grund til dette er batteriets kapacitet. Jo større batterikapacitet, jo større powerbank. Det vil sige, at en stor powerbank har strøm til adskillige opladninger af din telefon eller tablet. Hvor en mindre diskret powerbank typisk kun kan oplade din smartphone 1-2 gange per opladning. Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig – Batterikapaciteten eller størrelsen. Du får nemlig to forskellige produkter afhængig af, hvad du vægter højst. Det er derfor tydeligt, at der er en sammenhæng imellem powerbankens batterikapacitet og størrelse. Det er dog nødvendigt at pointere, at det ligeledes afhænger af batteriets kvalitet, samt hvor meget strøm der kan lagres der på.

Hvis du ønsker en effektiv powerbank, der kan være i lommen, skal du kigge efter en på omkring de 2.000-5.000 mAh i kapacitet. I disse tilfælde er der ofte tale omkring de aflange, smalle og tynde powerbanks, der ikke er generende at have liggende i lommen. Hvis du derimod gerne vil have en større powerbanks, skal du kigge efter en på omkring de 10.000 mAh i kapacitet. Du får dog en væsentlig tykkere og bredere powerbanks. En powerbank der ikke er lige så nem at have med på farten, da den ikke er til at have i lommen sammen med telefonen. Er du på udkig efter en powerbank, kan du altså med fordel tjekke ud, hvor mange mAh den har i forhold til at opnå en forståelse for dens batterikapacitet.

Ligegyldigt hvilken powerbank du ønsker, er du dog altid garanteret, at den har nok kapacitet til, at den kan oplade din telefon i hvert fald én gang.

Ladehastighed på din powerbank

Hvilken Powerbank Skal Jeg Vælge?
Hvilken Powerbank Skal Jeg Vælge?

Er du på udkig efter en powerbank, er det ligeledes væsentligt, at du holde øje med de forskellige modellers ladehastighed. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget strøm der bliver sendt fra powerbanken til din smartphone. Og dette har indflydelse på, hvor lang tid det tager af oplade den. Tjek derfor powerbankens specifikationer for at være sikker på, at du får en med en effektiv ladehastighed. Det kan nemlig være afgørende for, hvor glad du bliver for den. Eksempel på, hvordan det kan stå angivet er “Output: 2x DC 5V / 2.1A”. Det kan dog være svært at forstå disse tal, men en hovedregel er, at jo højere output, desto hurtigere kan den oplade din telefon. Hvis du ønsker en powerbank, der har en hurtig ladehastighed, kan du dog med fordel tjekke de modeller ud, der har Quick Charge. Tjek f.eks. vores PowerBank Quick-charge ud.

En hårdfør powerbank?

De fleste powerbanks er, ligesom mange smartphones, skrøbelige. Derfor er det vigtigt, at ens powerbank behandles forsigtigt og ikke undsætte for fugt og vand, hvis man ønsker, at den skal have en lang levetid. Du kan dog finde modeller, der er ekstra hårdføre ved at være stødabsorberende og vandafvisende. Så hvis du er typen, der er uheldig og ofte taber din elektronik, kan du med fordel være opmærksom på, hvilket materiale de forskellige powerbanks er lavet af. Et eksempel herpå kan eksempelvis være vores JOYROOM Powerbank.

Find din Powerbank her

Vi sælger også også tilbehør til din smartphone, såsom powerbanks. Vi vægter kvalitet højt og sælger kun produkter, vi selv kan stå inde for. Så er du op udkig efter en effektiv powerbank, kan du med fordel tjekke vores udvalg ud. Du vil med sikkerhed finde en, der passer til dig og dit behov. Tjek det ud i dag og bliv en af vores mange glade kunder.

Har du set vores smarte trådløse oplader? Ellers er det vist på tide, at du får tjekke den ud. Med den får du en hurtig og smart opladning af din smartphone.