Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU cover – Sort

Original price was: 69,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

– Høj kvalitet Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU cover – Sort.
– Designet til optimal beskyttelse.
– Nem påføring og fjernelse.

Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU cover – Sort er et must-have tilbehør, der giver pålidelig beskyttelse og stil til din enhed.

Betalingsikoner

5 på lager

Hook Woocommerce_share

Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort

Generel Beskrivelse af Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover

Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort er det ideelle valg for enhver ejer af denne fantastiske telefon. Dette cover kombinerer funktionalitet og stil i et elegant design. Det er fremstillet af et holdbart TPU-materiale, som sikrer, at din telefon er beskyttet mod hverdagens slid og stød, samtidig med at det giver en komfortabel brugeroplevelse. Dette cover giver ikke blot beskyttelse, men forbedrer også grebet om enheden, som ellers kan være glat at holde på.

Hvad er et TPU Cover?

Et TPU cover som Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort er lavet af et fleksibelt og slidstærkt materiale, der er en kombination af plastik, silikone og gummi. Dette giver coveret alle de bedste egenskaber, der er nødvendige for at beskytte din telefon mod stød, ridser og skader. Med dets smidige design kan du nemt påføre og fjerne coveret uden at beskadige din enhed, hvilket gør det til et praktisk valg.

Fordele ved Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort

  • Høj kvalitet og holdbarhed.
  • Optimal beskyttelse mod ridser og stød.
  • Elegant design, der komplementerer din enhed.

Optimal Beskyttelse til Din Iphone 7 Plus

Med Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort får du ekstra sikkerhed til din enhed. Det innovative TPU-materiale beskytter din telefon mod dagligdags nedslag og utilsigtede skader. Dets højkvalitetsmaterialer sikrer, at du kan bruge din telefon uden bekymringer, hvilket gør det til det perfekte valg for den aktive bruger.

Design og Funktionalitet i Én Pakke

Designet af Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort er ikke blot funktionelt, det er også stilfuldt. Coveret har et slankt og elegant udseende, der supplerer din telefon perfekt. Det er udformet til at give dig nem adgang til alle knapper og porte, så du nemt kan bruge din telefon uden at skulle tage coveret af. Dette gør det til en udmærket løsning for dem, der ønsker både æstetik og funktionalitet.

Kompatibilitet med Skærmbeskyttelse

Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort er også kompatibelt med alle typer skærmbeskyttelse. Dette betyder, at du kan beskytte både skærmen og bagsiden af din telefon uden at gå på kompromis med stil eller funktionalitet. Du kan trygt anvende dit vælge af skærmbeskyttelsesløsninger, vel vidende at din telefon er helt beskyttet.

Ofte Stillede Spørgsmål om Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover

  • Er Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort modstandsdygtig over for ridser? – Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.
  • Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? – Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.
  • Er det svært at påføre og fjerne coveret? – Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.
  • Hvad gør TPU materialet specielt? – TPU giver en fantastisk kombination af fleksibilitet, slidstyrke og greb.
  • Er coveret let at rengøre? – Ja, du kan nemt tørre det af med en fugtig klud.
  • Vil det påvirke signalstyrken på min Iphone 7 Plus? – Nej, coveret er designet til at ikke påvirke signalstyrken.

Gør Din Iphone 7 Plus Til Et Must-Have

Iphone 7 Plus – BASEUS Simple Series TPU Cover – Sort er ikke blot et almindeligt cover, men en essentiel tilføjelse til din telefon. Med sin kombination af elegance og holdbarhed er dette produkt det perfekte valg for alle, der ønsker at beskytte deres enhed med stil. Investér i dit udstyr med dette fantastiske cover, så du kan nyde din smartphone med ro i sindet. Din Iphone 7 Plus fortjener det bedste, og med dette cover får du netop det.

Specifikationer

  • Fremstillet af TPU-materiale
  • Fleksibel og holdbar
  • Optimal beskyttelse mod ridser og stød
  • Kompatibel med skærmbeskyttelse
  • Elegant og slankt design

Gør din Iphone 7 Plus til en del af din stil med dette fantastiske mobilcover. Beskyt din telefon med et cover, der virkelig gør en forskel. Besøg vores [kategori for mobilcovers](https://panzerscreen.dk/kategori/mobilcovers/) for at finde flere muligheder, som også kan forbedre din oplevelse.

Vægt 0,0 kg
Color

TRANSPARENT

Type

TPU Cover

Model

iPhone 7 Plus

Mærke

Baseus, NORTAGG

Farve

Sort, Transparent

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side