iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort

Original price was: 119,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

– Høj kvalitet iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort.
– Designet til optimal beskyttelse.
– Nem påføring og fjernelse.

iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort er et must-have tilbehør, der giver pålidelig beskyttelse og stil til din enhed.

Betalingsikoner

3 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort

Belæg din iPhone 7 Plus med stil og beskyttelse ved hjælp af iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort. Dette etui er designet til at kombinere elegance med funktionalitet, hvilket gør det til et absolut must-have for enhver smartphone-bruger. Det robuste materiale sikrer en optimal beskyttelse mod dagligdagens slid, mens det stilfulde skindmønster tilføjer et luksuriøst touch til din enhed. Uanset om du er på vej til arbejde eller en aften i byen, vil dette etui forbedre dit look og samtidig holde din telefon sikker.

Robust Design og Materialer

Det unikke design af iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort fremhæver både stil og holdbarhed. Fremstillet af højkvalitets PU læder, er dette etui ikke kun slidstærkt, men også meget let at vedligeholde. Den bløde inderside beskytter din skærm mod ridser, mens det ydre læder sikrer en imponerende modstandsdygtighed over for stød og skader. Derudover er etuiets skindmønster designet til at tiltrække opmærksomhed, hvilket gør det til en ideel accessories for stilbevidste brugere.

Optimal Beskyttelse og Funktionalitet

Med iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort behøver du aldrig at bekymre dig om ridser og stød. Det er designet til at give maksimal beskyttelse, uanset hvor du går. Uanset om du ligger din telefon i lommen eller i tasken, vil etuiet fungere som en stærk forhindring mod uheldige hændelser. Desuden giver det indbyggede stativ mulighed for at se videoer eller deltage i videoopkald med en behagelig vinkel, hvilket gør det ekstremt praktisk i hverdagen.

Egenartet Elegance

Det stilfulde skindmønster, der kendetegner iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort, er skabt til at komplementere enhver mode. Få et løft til din tilstedeværelse med dette etui, der passer perfekt til både formelle og uformelle lejligheder. Den sorte farve giver et tidløst udtryk, og materialet udstråler kvalitet fra hver synlig kant.

Let Adgang til Knapper og Porte

En af de mest imponerende funktioner ved iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort er den enkle adgang til alle knapper og porte. Designet sikrer, at du nemt kan tilgå volume- og tænd/sluk-knapperne samt ladeporten uden besvær. Du behøver ikke at fjerne etuiet for at bruge din telefon – alt er inden for rækkevidde.

Nemme At Påføre og Fjerne

Påføring og fjernelse af dit iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort er en leg. Den gennemtænkte konstruktion gør det muligt at påføre etuiet uden at beskadige din enhed. Så hvis du ønsker at skifte look eller have mobilcoveret af, kan du gøre det hurtigt og effektivt.

Specifikationer

  • Materiale: PU læder
  • Design: Skindmønster
  • Farve: Sort
  • Funktion: Stand funktion
  • Model: iPhone 7 Plus
  • Beskyttelse: Ridser og stød

FAQs om iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort

Er iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort modstandsdygtig over for ridser? – Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.

Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? – Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.

Er det svært at påføre og fjerne coveret? – Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Hvordan rengør jeg etuiet? – Du kan blot tørre det af med en fugtig klud for at holde det rent og pænt.

Passer det til alle modeller af iPhone 7 Plus? – Ja, etuiet er specifikt designet til iPhone 7 Plus.

Er der nogen garanti med etuiet? – Vi tilbyder fremragende kvalitet og holdbarhed, men hermed kan vi ikke garantere for slid efter brug.

Gør Din iPhone til et Stilfuldt Statement

Opgrader din iPhone 7 Plus med iPhone 7 Plus – Pung PU Læder Stand Etui med Skindmønster – Sort nu og oplev, hvordan stil og beskyttelse går hånd i hånd. Det er din chance for at vise din personlighed og smag, samtidig med at du holder din telefon sikker. Med sin blanding af elegance, holdbarhed og praktiske funktioner, kan du være sikker på, at dette etui kun vil berige din oplevelse som smartphone-bruger. Tjek flere mobilcovers og find det perfekte look til øvrige enheder!

Vægt 0,0 kg
Color

Sort

Mærke

iPhone, NORTAGG

Model

iPhone 7 Plus

Farve

Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side