iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve-

Original price was: 79,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

Betalingsikoner

3 på lager

Hook Woocommerce_share
Ofte købt sammen med:
Originalt Mfi Lightning Kabel 2m
119,00 Kr.
Iphone Oplader
Original price was: 229,00 Kr..Current price is: 149,00 Kr..
Magnet Telefon Holder Til Bilen
89,00 Kr.

iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve

Oplev den perfekte kombination af stil og beskyttelse med vores iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve. Dette cover er ikke blot en smuk accessory for din iPhone, men også en effektiv beskyttelse, der sikrer, at din enhed forbliver i perfekt stand i hverdagen. Dens guldfarve giver et elegant touch, mens det hårde plastik sikrer, at din telefon er beskyttet mod fald, stød og ridser.

Overlegen beskyttelse til din iPhone 7 Plus

Det iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve er designet til at give førsteklasses beskyttelse til din enhed. Med sin hårde plastik konstruktion er dette cover udviklet til at modstå dagligdagens udfordringer. Uanset om du taber din telefon, eller den bliver udsat for stød, vil dette cover være din trofaste beskyttelse, der holder din iPhone i topform.

Unik design og materialer

IPAKY’s 3 dele design inkluderer et ydre lag af hård plastik, der ikke kun ser flot ud, men også giver en behagelig greb. Det lette design af iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve sikrer, at din telefon ikke bliver klodset, men bevare sin slanke profil. Det er en perfekt løsning for dem, der ønsker både æstetik og funktionalitet i deres mobilcover.

Funktionalitet uden at gå på kompromis

Sig farvel til covere, der begrænser din telefons funktionalitet. Med iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve har du fri adgang til alle porte og knapper. Du kan oplade din telefon, tilslutte høretelefoner og bruge alle funktioner uden at tage coveret af. Det praktiske design er skræddersyet til iPhone 7 Plus og giver dig den bekvemmelighed, du har brug for i din hverdag.

Optimal pasform og let at påføre

En af de store fordele ved iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve er den perfekte pasform. Det er designet specielt til iPhone 7 Plus, hvilket sikrer, at det sidder tæt og sikkert, så din telefon ikke glider rundt. Desuden er det let at påføre, så du hurtigt kan få din telefon klar til brug.

Enestående beskyttelse mod ridser og skader

Med det hårde plastikmateriale tilbyder iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve en ekstra beskyttelse mod ridser og skader. Uanset om du ligger din telefon i lommen sammen med nøgler eller skrider på den på en hård overflade, vil coveret fungere som en skoldede barriere, der beskytter din dyrebare enhed.

Materiale af høj kvalitet

Denne hårde plastik cover er lavet af førsteklasses materialer, der sikrer langvarig kvalitet. Uanset om det er sollys eller fugtighed, er iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve designet til at modstå selv de mest udfordrende forhold. Hold dit cover friskt og flot gennem daglig brug.

Tilgængelighed af mobilcover i forskellige stilarter

IPAKY tilbyder et bredt udvalg af mobilcovere, så du kan finde det, der passer bedst til din stil. Uanset om du ønsker et cover med et enkelt design eller noget mere farverigt, er mobilcover sortimentet fyldt med muligheder, der opfylder dine behov. Tjek de mange stilarter ud og find din favorit!

Specifikationer

  • Model: iPhone 7 Plus
  • Materiale: Hard plastik
  • Farve: Guldfarve
  • Design: 3 dele

Konklusion og opfordring til handling

Forkæl din iPhone 7 Plus med et iPhone 7 Plus – IPAKY 3 Dele Hard Plastik Cover – Guldfarve, der giver både stil og beskyttelse. Gør din telefon til dit personlige statement ved at vælge et cover, der skiller sig ud. Besøg vores udvalg af mobilcovers i dag og find den perfekte stil til dig!

FAQ

Hvordan påfører jeg coveret korrekt?
– For at påføre coveret skal du starte med at placere den nederste del af din telefon ind i coveret og derefter trykke den øverste del på plads, indtil den sidder perfekt.

Er coveret let at rengøre?
– Ja, det hårde plastik kan nemt rengøres med en fugtig klud for at fjerne fingeraftryk og snavs.

Vil coveret gøre min telefon tykkere?
– Nej, coveret er designet til at være slankt og vil ikke gøre din telefon tykkere end nødvendigt.

Kan jeg bruge trådløs opladning med coveret på?
– Ja, dette cover er kompatibelt med trådløs opladning, så du kan oplade din telefon uden at fjerne coveret.

Holder farven i lang tid?
– Ja, farven på coveret er designet til at forblive lys og attraktiv, selv efter lang tids brug.

Er dette cover virkelig stødabsorberende?
– Ja, det hårde plastik i coveret giver en god stødabsorbering, hvilket beskytter din telefon mod skader ved fald.

Vægt 0,05 kg
Farve

Guld

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side