Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster

Original price was: 99,00 Kr..Current price is: 39,00 Kr..

Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster

Betalingsikoner

2 på lager

Hook Woocommerce_share

Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster

Oplev den perfekte kombination af stil og funktionalitet med vores Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster. Dette elegante mobilcover er designet til at beskytte din iPhone 7 mod hverdagens udfordringer, samtidig med at det giver dig mulighed for at opbevare dine vigtigste kort og kontanter. Med sit unikke stencil mønster, kombinerer det en moderne æstetik med praktiske funktioner, hvilket gør det til det ideelle valg for den stilbevidste bruger.

Robust Beskyttelse i Høj Kvalitet

Med dette moderne cover kan du være sikker på, at din enhed er beskyttet mod ridser, stød og daglig slitage. Dets PU læder yder en førsteklasses beskyttelse, mens det indre TPU-materiale sørger for ekstra støddæmpning. Denne kombination af materialer gør Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster til et must-have for alle, der ønsker maksimal sikkerhed for deres enhed.

Praktisk Kortholder

En af de mest fremtrædende funktioner ved dette Iphone 7 cover er de indbyggede kortslots. Med plads til to kort og en sidelomme til kontanter, bliver du i stand til at forlade din tegnebog derhjemme. Den praktiske kortholder gør det nemt at bære det mest essentielle med dig, uden at gå på kompromis med stilen.

Elegant Design, der Gør Indtryk

Det stilfulde stencil mønster på denne pung tilføjer et unikt præg til din iPhone 7, som helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Det moderne look supplerer enhver beklædning og gør det til et perfekt valg til både hverdag og fest. Du vil uden tvivl føle dig godt tilpas, mens du bruger dette cover, der viser din personlige stil.

Integreret Stativ til Horisontal Visning

Glem alt om at skulle holde din telefon under videoopkald eller filmvisning. Med den indbyggede stativfunktion kan du nemt placere din telefon i horisontal position, så du kan nyde film og serier med optimal komfort. Det er blot endnu en funktion, der gør Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster til et praktisk valg for alle, der elsker underholdning på farten.

Præcise Åbninger til Optimal Brugervenlighed

Du behøver ikke at bekymre dig om at miste adgang til din iPhones funktioner, når du bruger dette cover. Det er designet med præcise åbninger, der giver nem adgang til alle knapper og porte. Du kan betjene din telefon lige så nemt som før, uden at skulle tage coveret af.

Nem at Bære med Håndremmen

For at gøre oplevelsen endnu mere praktisk, er Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster udstyret med en håndrem. Dette gør det ikke kun let at bære med sig, men tilføjer også en ekstra dimension af sikkerhed, når du er på farten. Håndremmen giver dig friheden til at bevæge dig uden bekymringer for at miste din enhed.

Specifikationer

  • Type: Læder Cover
  • Materiale: PU Læder, TPU
  • Funktioner: Beskyttelse + Kortholder
  • Moderne mønster, viser din smag.
  • Indbygget med 2 kortslots og 1 sidelomme til kort og kontanter.
  • Indbygget stativ til horisontal visning.
  • Præcise åbninger til alle kontroller og porte.
  • Sikker magnetisk lukning.
  • Er nem at bære pga. håndremmen.

Ofte Stillede Spørgsmål

Er Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster modstandsdygtig over for ridser? – Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.

Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? – Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.

Er det svært at påføre og fjerne coveret? – Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Hvilket materiale er coveret lavet af? – Coveret er lavet af PU læder og TPU for optimal beskyttelse.

Kan jeg bruge håndremmen til at bære andre ting? – Håndremmen er primært designet til coveret, men kan eventuelt bruges til lette genstande.

Kan jeg få coveret i andre farver? – Dette specifikke design kommer med stencil mønsteret, men farver kan variere afhængigt af tilgængelighed.

Tag Dit Mobilcover til Næste Niveau

Investér i Iphone 7 – PU Læder pung med håndleds spænde med kortslots – Stencil mønster og oplev en ny standard for mobile covers. Ikke blot tilbyder det enestående beskyttelse, det gør også din hverdag mere praktisk og stilfuld. Det er det perfekte valg for alle, der ønsker et mobilcover, som kombinerer design, funktionalitet og kvalitet – alt sammen pakket ind i et slankt og moderne design. Gør dig selv en tjeneste og opgrader din iPhone 7 i dag!

Vægt 0,0 kg
Model

iPhone 7

Mærke

iPhone, PrisPresseren

Farve

Multi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side