iPhone XR Privacy SmartGlass

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 129,00 Kr..

  • Avanceret Privatlivsbeskyttelse: Privacy SmartGlass benytter avanceret teknologi til at sikre, at skærmindholdet kun er synligt for brugeren, hvilket effektivt beskytter personlige oplysninger mod nysgerrige blikke i offentlige rum.
  • Overlegen Skærmbeskyttelse: Fremstillet af højstyrke, hærdet glas, der tilbyder uovertruffen beskyttelse mod ridser, stød og fald, sikrer Privacy SmartGlass, at din iPhone XR forbliver i perfekt stand.
  • Fejlfri Brugeroplevelse: Med sit præcisionsdesign garanterer Privacy SmartGlass fuld adgang til alle funktioner og porte på din iPhone XR, samtidig med at den opretholder enhedens oprindelige berøringsfølsomhed og skærmklarhed.
Betalingsikoner

12 på lager

Hook Woocommerce_share
Ofte købt sammen med:
Apple Watch 41 Mm Metal Urrem Guld
Original price was: 249,00 Kr..Current price is: 149,00 Kr..
Iphone 11 Pro Max Privacy Perfect Cover Sølv
Original price was: 349,00 Kr..Current price is: 261,75 Kr..
Rosabuds Premium Bluetooth Headset
Original price was: 699,00 Kr..Current price is: 249,00 Kr..

iPhone XR Privacy SmartGlass – Den Ultimative Beskyttelse

Opdag en ny verden af sikkerhed og stil med vores iPhone XR Privacy SmartGlass. Med dette fantastiske produkt får du ikke kun en høj grad af skærmbeskyttelse men også optimal beskyttelse af dine personlige data, når du er på farten. Privacy SmartGlass er designet til at sikre, at din enhed forbliver beskyttet mod både fysiske skader og uønskede blikke, så du trygt kan nyde din smartphone uden bekymringer.

Overlegen Beskyttelse Til Din iPhone XR

Den iPhone XR Privacy SmartGlass skærmbeskytter er fremstillet af hærdet glas af højeste kvalitet, hvilket giver en superior beskyttelse mod dagligdagens slid. Den modstår ridser, stød og fald, så du kan være sikker på, at din iPhone XR er beskyttet mod eventuelle skader. Desuden er installationen hurtig og nem med det brugervenlige installationskit, der følger med.

Privatlivsteknologi, Der Beskytter Dine Data

En af de mest imponerende funktioner ved vores Privacy SmartGlass er den innovative privatlivsteknologi. Denne sikrer, at dit skærmindhold kun er synligt for dem, der står lige foran skærmen. Det betyder, at du kan bruge din iPhone XR offentligt uden at bekymre dig om nysgerrige blikke. Slut med, at folk kan kigge med, mens du håndterer følsomme oplysninger!

Krystalklar Visning Med Højeste Kvalitet

Privacy SmartGlass tilbyder ikke blot beskyttelse, men også en krystalklar visning. Den ultra-klare glasoverflade sikrer, at du får den maksimale farvegengivelse og opløsning ud af din iPhone XR. Uanset om du ser videoer, spiller spil eller browses på nettet, vil din visuelle oplevelse være uden kompromis.

Skræddersyet Design Til Perfekt Passform

Vores iPhone XR Privacy SmartGlass er designet med præcision for at sikre, at den passer perfekt til din enhed. Dette betyder, at du har fuld adgang til alle knapper og porte, mens du samtidig opretholder et stilfuldt look. Det elegante design gør, at din iPhone XR ikke kun bliver beskyttet, men også forbliver en attraktiv smartphone.

Enkelt og Hurtig Installation

At påføre iPhone XR Privacy SmartGlass er en leg. Det medfølgende installationskit gør det muligt at installere skærmbeskytteren hurtigt og uden bobler, hvilket er en fantastisk fordel, hvis du ønsker at komme hurtigt i gang med at beskytte din smartphone.

Specifikationer Af Vores Privacy SmartGlass

  • Superior Beskyttelse: Hærdet glas af højeste kvalitet.
  • Privatlivsskærm: Innovativ privatlivsteknologi mod uønskede blikke.
  • Krystalklar Visning: Ultra-klart glas for maksimal farvegengivelse.
  • Skræddersyet Design: Fuldt tilpasset din iPhone XR.
  • Nem Installation: Brugervenligt installationskit included.

Ofte Stillede Spørgsmål

  1. Hvordan påvirker Privacy SmartGlass skærmens berøringsfølsomhed?
    • Privacy SmartGlass er designet til at bevare din iPhone’s oprindelige berøringsfølsomhed, så du kan navigere, swipe og trykke som normalt.
  2. Reducerer skærmbeskytteren skærmens lysstyrke eller klarhed?
    • Nej, vores højkvalitets glas sikrer, at din skærms lysstyrke og klarhed forbliver upåvirket, hvilket giver en ubesværet visuel oplevelse.
  3. Hvordan bidrager Privacy SmartGlass til at beskytte mit privatliv?
    • Med dens privatlivsfilter reducerer skærmbeskytteren synsvinklen, så kun personen direkte foran skærmen kan se indholdet, hvilket holder følsomme oplysninger væk fra nysgerrige øjne.
  4. Er det kompatibelt med iPhone XR cases?
    • Ja, Privacy SmartGlass er designet til at være kompatibelt med de fleste iPhone XR cases, så du kan nyde dobbelt beskyttelse.
  5. Hvordan vedligeholder jeg skærmbeskytteren for at sikre maksimal levetid?
    • Rengør regelmæssigt din skærmbeskytter med en blød, fugtig klud. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler, som kan beskadige beskyttelseslaget.

Tag Skridtet Mod Bedre Beskyttelse!

Opgrader dit smartphone-spil i dag med iPhone XR Privacy SmartGlass! Giv din enhed den beskyttelse, den fortjener, og oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og sikkerhed. Beskyt både din smartphone og dine private oplysninger i ét produkt. Besøg os for mere information om iPhone skærmbeskyttelse og find det perfekte match til din enhed.

Vægt 0,05 kg
Type

3D Skærmbeskyttelse, Mobilcover, SmartGlass

Model

iPhone X

Mærke

iPhone, PrisPresseren, BalderClothes, NORTAGG

Skærmbeskyttelse type

3D, Privacy

Farve

Transparent

Varetype

Covers, iPhone SmartGlass, Mobilcover, Skærmbeskyttelse, SmartGlass

iPhone

iPhone XR

Enhedskompatibilitet

,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side