iPhone 7 – FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot – Sort

Original price was: 279,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

iPhone 7 – FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot – Sort

Betalingsikoner

2 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone 7 – FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot – Sort

Øg din iPhone 7’s stil og beskyttelse med det luksuriøse FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot. Designet i en elegant sort farve, kombinerer dette cover funktionalitet med et moderne udseende. Dette produkt er ikke blot en almindelig etui; det er et statement om stil og kvalitet. Uanset om du er på farten eller hjemme, vil dette cover tilføje et ekstra lag af sikkerhed til din enhed, samtidig med at det holder dine kort lige ved hånden.

Overlegen Beskyttelse med Ægte Læder

Det unikke ved dette FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot er dets brug af ægte læder, som giver en udsøgt følelse samtidig med, at det tilbyder uovertruffen beskyttelse. Det hårde PC-cover er ekstremt ridsesikkert, så du kan føle dig tryg ved, at din iPhone 7 altid er beskyttet mod daglige slid og slag. Uanset om du taber den eller kommer til at støde ind i noget, vil dette cover hjælpe med at holde din enhed intakt.

Funktionalitet og Komfort i Ét

Dette cover er designet med en praktisk kortholder, der giver dig muligheden for at opbevare dit ID eller kreditkort direkte i etuiet. Det betyder, at du kan forlade din pung hjemme og have alt, hvad du behøver, lige ved hånden. Den indbyggede kortholder er let tilgængelig og placeret på en sådan måde, at det ikke kompromitterer tykkelsen eller vægten af dit cover. Du vil opleve, at det er behageligt at holde om, takket være den bløde læderoverflade.

Moderne Design, Holdbar Kvalitet

Designet er ikke kun funktionelt, men også stilfuldt. Den sorte farve giver et professionelt udseende, der passer perfekt til alle situationer – fra kontoret til fritiden. Med et spinkelt og letvægtsdesign vil du ikke engang bemærke, at du har det på din telefon. Dette cover er et perfekt valg for dem, der ønsker en kombination af elegance og praktisk anvendelighed.

Ekstra Beskyttelse til Mobilens Kamera

En af de særlige funktioner ved FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot er dens evne til at beskytte dit mobilkamera. Det innovative design sikrer, at linsen ikke bliver ridset, når du ligger din telefon på forskellige overflader. Dette er en væsentlig fordel for dem, der elsker at tage billeder med deres smartphone.

Specifikationer

  • Type: Læder Etui
  • Materiale: Plastik, Ægte Læder
  • Funktioner: Beskyttelse + Kortholder
  • Moderne udseende, holdbar og af høj kvalitet
  • Ægte læder skin overflade
  • Hard PC Cover, ekstremt ridsesikker
  • Indbygget med 1 bekvemt kortslot
  • Tilbyder ekstra beskyttelse til mobilens kamera
  • Behagelig at holde om
  • Spinkelt og letvægts design, passer perfekt

Kompatibilitet

Dette FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot er skræddersyet til iPhone 7, hvilket gør det til den ideelle følgesvend for din enhed. Sikrer perfekt pasform og funktionalitet, så du ikke skal bekymre dig om, at det falder af eller er ubehageligt at håndtere.

Pakkens Indhold

Når du køber dette produkt, vil du modtage det stilfulde iPhone 7 – FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot – Sort. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt kun omfatter tilbehør, og mobiltelefonen ikke er inkluderet.

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge FIERRE SHANN coveret til min iPhone 7?
– FIERRE SHANN coveret tilbyder både stil og beskyttelse med sit robuste design og kvalitetsmaterialer, så du kan føle dig tryg med din enhed, samtidig med at du ser godt ud.

Er kortholderen praktisk til daglig brug?
– Ja, kortholderen er designet for nem adgang, så du kan opbevare det mest nødvendige kort lige ved hånden, hvilket gør det praktisk til daglig brug.

Hvordan er beskyttelsen af kameraet i dette cover?
– Coveret er designet til at beskytte kameraet, hvilket betyder, at du kan lægge din telefon fladt uden at bekymre dig om ridser på linsen.

Er dette cover svært at påføre og fjerne?
– Nej, det er både nemt at påføre og fjerne. Coveret er designet til at passe perfekt og sidder godt på din iPhone 7 uden problemer.

Kan jeg finde dette cover i andre farver?
– Dette specifikke cover er tilgængeligt i sort, men der kan være andre modeller fra FIERRE SHANN i forskellige farver.

Er dette cover meget bulkigt?
– Nej, coveret er designet med et spinkelt og letvægts design, så det tilføjer ikke unødvendig bulk til din iPhone 7.

Gør Din iPhone 7 Lækker med Dette Cover

Det er på tide at opgradere din iPhone 7 med et cover, der virkelig gør en forskel. Med det FIERRE SHANN Ægte Læder Skin Hard Cover med Kortslot får du ikke blot beskyttelse, men også et eksklusivt produkt, der afspejler din stil. Uanset hvor du går, vil dette cover sikre, at din telefon altid ser godt ud samtidig med, at den forbliver beskyttet. Tøv ikke med at investere i dette stykke tilbehør, som har alt det, du har brug for. Besøg vores udvalg af mobilcovers for at finde det perfekte match til din telefon.

Mærke

PrisPresseren, FIERRE SHANN, NORTAGG

Farve

Sort

iPhone

iPhone 7

Materiale

Plastik, Ægte læder

Model

iPhone 7

Type

Hard Cover, Mobilcover, Mobiltilbehør

Varetype

Covers, Mobilcover, Mobiltilbehør

Cover type

Hard Case

Enhedskompatibilitet

,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side