Beskyttelsesglas: Hvordan laves Skærmbeskyttelse?

Beskyttelsesglas: Hvordan laves skærmbeskyttelse?

Beskyttelsesglas: Hvordan laves skærmbeskyttelse? – Spørgsmålet om hvordan laves skærmbeskyttelse kan man blive nysgerrig på, når man tænker på, hvor mange der bruger det.

Skærmbeskyttelse er et skudsikkert sikkerhedsglas. Det består af lag af glas og plastglas, som klæbes sammen og tilsammen skaber en skudsikker flade. skærmbeskyttelse har fået dette navn, ikke fordi det er lavet efter samme procedurer, men fordi det er for telefoner, hvad dette beskyttelsesglas er for biler og butikker.

Så hvordan laves skærmbeskyttelse egentligt? Det har vi taget et nærmere kig på her.

Hærdet beskyttelsesglas

Så hvordan laves skærmbeskyttelse? skærmbeskyttelse er noget af det stærkeste beskyttelsesglas, du kan få til telefoner i dag. I modsætning til plexiglas er dette beskyttelsesglas lavet af rent glas. Glasset kommer igennem en længere proces, hvor den opnår den hærdning, som den er kendt for. Men det siger kun lidt om spørgsmålet ”Hvordan laves skærmbeskyttelse?”

En del af hærdningsprocessen er at blive opvarmet. Normalt varmes glas op til 1500-2000 grader, før det er i en tilstand, hvor det kan bearbejdes.

skærmbeskyttelse bliver først behandlet som almindeligt glas. Efter en række procedurer bliver det varmet op til 500 grader. Det er selvfølgelig en vanvittig høj temperatur for os mennesker, og det vi ellers plejer at have omkring os i f.eks. køkkenet. Men for glas er det faktisk en ret lav temperatur.

Til gengæld er glasset i varmen i 5 timer. Det er meget længere tid, end glas normalt ville udsættes for varme. Så på den ene side er det en hård behandling, da det udsættes for varme i lang tid. På den anden side er det en meget blid behandling, da det blot er 500 grader. Det er et af de vigtigste faktorer til svaret på ”Hvordan laves skærmbeskyttelse.” Denne del af behandlingen gør, at glasset kan være så stærkt og fleksibelt.

Gennem denne kemiske proces får vi et beskyttelsesglas, der har en 9H hårdhed mod ridser og slag. 9H betyder, at denne skærmbeskyttelse er 9 gange hårdere end almindeligt glas.

Glas designet til at beskytte din telefon

Hvordan laves skærmbeskyttelse, så det ikke går i tusind stykker ved det mindste slag?

Dette beskyttelsesglas er specialdesignet til at beskytte din telefon. Derfor får det som en del af slutprocessen en overfladebehandling. Denne overfladebehandling sikrer blandt andet, at dit beskyttelsesglas har en selvklæbende effekt. Derudover giver denne behandling også en anti-shatter effekt. Så slipper du for skærende glassplinter, hvis dit beskyttelsesglas får et hårdt slag en dag. skærmbeskyttelseset kan nemlig godt gå i stykker – det er endda på sin vis designet til det. Det er naturligvis først og fremmest designet til at beskytte din telefon mod slag. Men får beskyttelsesglasset et slag, der er for hårdt, er det meningen, at skærmbeskyttelseset skal gå i stykker frem for telefonen. Det er trods alt derfor, vi køber beskyttelsesglas til vores telefoner – fordi det er meget billigere at erstatte end skærmen.

Full-screen skærmbeskyttelse i den bedste kvalitet

Skærmbeskyttelse er fremstillet i markedets bedste materiale, der er op til 200% stærkere end det regulære skærmbeskyttelse du finder på markedet. Alle vores skærmbeskyttelse bliver designet til den specifikke telefonmodel og dækker 100% kant til kant. Du vil derfor ikke opleve noget hverken synlig eller mærkbar kant på din telefon med et skærmbeskyttelse herfra monteret.

Her kan du finde et udvalg af vores populære produkter

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse