BLACK FRIDAY

En af årets største shopping dage er lige om hjørnet – Black Friday. Denne dag blev for første gang, en del af de danske webshops tilbage i 2013. Sidenhen har både webshops, butikker og varehuse taget denne dag til sig, og interessen for Black Friday har de seneste år, oplevet en kraftig stigning. Det er efterhånden blevet en nødvendighed for alle danske butikker og webshops, at deltage i en eller anden grad i Black Friday, og det er da heller ikke nogen undtagelse hos os.

Julen kommer tidligt i år!

Har du fået de ønskelister du skal have handlet til i år? Eller ønsker du bare at forkæle dig selv lidt ekstra op til jul? Spark gang i julehandlen med os til BLACK FRIDAY! Der vil være tilbud som aldrig før – Så du kommer afsted med en masse lækre produkter, til kun en brøkdel af den oprindelige pris! Dette gælder både Skærmbeskyttelse, Power banks, Mobilcovers, Headsets og en masse tilbehør til din telefon!

Black Friday er lige om hjørnet, og spørgsmålet er bare, om du er klar med det helt store shopping-humør? Vi nøjes ikke med at holde Black Friday vi vælger i stedet for, at holde BLACK WEEK. Dette betyder, at den 23-25 november i år, vil komme helt VANVTTIGE rabatter og tilbud! Bliv en del af denne kæmpe shopping begivenhed sammen med os.

Få mere for dine penge – TIL BLACK WEEKEND

Som forbruger er der ikke noget bedre end at spare penge! At spare penge, betyder at du kan få endnu mere for dine penge, og dermed få endnu flere fantastiske produkter sendt direkte hjem til din adresse!

I anledningen af dette års Black Friday, har vi fået en masse nye produkter ind på shoppen, og på disse produkter, vil du selvfølgelig også kunne få VANVITTIGE RABATTER!

Ses vi på shoppen den 23-25 november? Vi har i hvert fald gjort vores, for en vanvittig dag, med rabatter som ALDRIG før! Lad julefreden falde over jer, og få det bedste beskyttelse og tilbehør til telefoner og tablets her!

Læs også om: Hvilken Powerbank skal jeg vælge?