Den nye Samsung Galaxy S10-serie

Den nye Samsung Galaxy S10-serie

Meget vand er løbet under broen, siden Samsung udgav deres første Galaxy S, for ti år siden. Hvert år har Samsung lanceret en ny Galaxy S-model, med innovative løsninger, lækkert design og teknologi i verdensklasse. De forskellige Galaxy S-modeller har skabt nye muligheder for smartphones og deres brugere verden over.

Nu lancerer Samsung deres nye Galaxy S10-serie, og der er ikke sparet på den banebrydende teknologi. Serien bygger på 10 års konstant udvikling af de forskellige muligheder som smartphonen kommer med. Samsung lancerer tre forskellige modeller og i dette blogindlæg kan du blive klogere på ligheder og forskelle imellem S10, S10e og S10 Plus.

Den Nye Samsung Galaxy S10-serie
Den Nye Samsung Galaxy S10-serie

Ledende indenfor Display Teknologi

Samsung er klart førende leder når det kommer til display og skærmteknologi, og de nye modeller er ingen undtagelse. S10-modeller kommer med et fantastisk display hvor du får mulighed for at se alt fra livlige og pulserende farver, til mørk og markeret sorte nuancer. Displayet giver brugeren gode vinkler, så du ikke går glip af nogen detaljer på din telefon.

Med det innovative display har du op til 1,200 ’nits of brightness’, hvilket beskriver den lysstyrke som telefonen giver. Denne lysstyrke har betydning for kvaliteten på dine billeder og i det moderne samfund er et godt kamera et absolut must-have. Med display teknologi fra Samsung får du mere realistiske billeder, der fokuserer på de enkelte detaljer og sørger for de er super skarpe.

Alle tre Galaxy S10 telefoner kommer med skærmteknologien Infinity-O, der gennem et hul i displayet er udstyret med en række sensorer og kamerateknologi, så forbrugerne kan få mest muligt ud af skærmen uden notch.

Markedets muligvis bedste kamera

Kigger på vi selve kameraet er der lidt forskel på de tre modeller. S10 og S10 Plus kommer med et triple kamera på bagsiden. Det primære kamera kan med sine 12 megapixels tage fantastiske billeder. Det primære kamera er assisteret af yderligere to kameraer, et telephoto og ultra-wide, som giver dine billeder bedre dybde. Med et ”ultra wide”-kamera, får du 123 graders field of view.

Samsung Galaxy S10e kommer med et dual kamera. Det primære kamera er det samme som det du finder på S10 og S10 Plus, mens det sekundære kamera er et ”ultra-wide”.

Den Nye Samsung Galaxy S10-serie
Den Nye Samsung Galaxy S10-serie

Alle modellerne giver deres brugere mulighed for at optage ful d4K UDH optagelse gennem deres frontkamera. Frontkameraerne består af et primært kamera på 10 megapixels, som assisteres af et sekundært kamera på 8 megapixels. Det er første gang vi ser så god opløsning på et frontkamera og er du typen der vlogger eller tager mange selfies, så er dette en absolut must-have feature.

Sammen med kameraet har Samsung lanceret en række forskellige features der kan hjælpe dig med at tage de bedste billeder. Én af disse features er ’best composition’, som er kameraet guideline for at få det bedste billede.

Der er ingen tvivl om at Samsung sprænger sine egne rammer med deres nye serie. De forskellige Samsung Galaxy S10-modeller kan forudbestilles nu og forventes på markedet den 8. marts 2019.

Samsung Galaxy S10-serien

De tre modeller fra Samsung kommer med en række ligheder. Udover at de alle kommer i et klassisk og elegant design, så har de alle en skærm der går fra kant til kant. Telefonen fremstilles i en metalramme, med glas paneler foran og bagved. Telefonen er støv- og vandafvisende, og derudover er alle tre Galaxy-modeller drevet af enten Qualcomm Snapdragon 855 eller Samsung Exynos 9820, som er nogle af de hurtigste processorer på markedet.

Samsung Galaxy S10 og S10 Plus

Samsung Galaxy S10 og S10 Plus er de to mest avancerede telefoner fra den nye serie. Begge telefoner har et utrolig smukt design, med store skærme får du masser af mulighed for at navigere rundt i de forskellige apps og funktioner. S10 kommer med en 6,1” skærm, mens S10 Plus kommer med 6,4”. Det kruvede design går igen på begge modeller og hvis du ønsker at beskytte skærmen, er det vigtigt at du investerer i et skærmbeskyttelse der tilgodeser designet. Begge telefoner kommer med Quad HD+ Resolution, som giver en bedre pixel-densitet og fuld HD-opløsning.

Den Nye Samsung Galaxy S10-serie
Den Nye Samsung Galaxy S10-serie

Samsung Galaxy S10 Plus tager alle de tekniske specifikationer til næste niveau. Det er konge-modellen af S-modellerne og er udviklet til dem der ønsker en premium smartphone med markedets bedste teknologi. Med sit fabelagtigt design, fantastisk kamera, fremragende skærm, forrygende hurtig brugerflade og fortræffelig spiloplevelse får du en telefon i verdensklasse.

Prisen for hhv. Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10 Plus ligger mellem 7.000 og 13.000 kroner.

Samsung Galaxy S10e

I den lidt billigere ende kan du finde Samsung Galaxy S10e. E-et står for ”essential”, hvilket betyder at du her får en telefon der har de vigtigste funktioner. Telefonen har en skærm der måler 5,8” og kommer i et flat-screen design (ingen kurvede ender).

Fordelene ved at investere i en Galaxy S10e er at du får den fantastiske og velkendte flagship kvalitet, til en mindre pris. Den mere kompakte mobil kommer med et 3,100 mAh batteri og fingerscanner på siden. Selvom du ikke får alle de fancy features som i de andre modeller, så kommer du ikke til at mangle specs eller features. Her får du en super god mobil med en række forskellige og essentielle funktioner og er uden tvivl et godt valg til dig der er på udkig efter en Samsung telefon til en god pris.

Prisen for Samsung Galaxy S10e ligger på cirka 6.000kr.

Den Nye Samsung Galaxy S10-serie
Den Nye Samsung Galaxy S10-serie

Beskyt din nye Samsung Galaxy telefon

Hvis du er en af dem der bare skal investere i en af de fantastiske modeller fra Samsung, så er det en idé at give den optimale beskyttelse med et skærmbeskyttelse og eller mobilcover.

Vi har gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Vi synes det er vigtigt at du beskytter din telefon mod hverdagens slitage, ridser og skrammer. Hvis du investerer i en af de fantastiske S10-modeller fra Samsung, ville det være oplagt at beskytte skærmen med et skærmbeskyttelse.

Vores skærmbeskyttelse er specialfremstillet og skræddersyet til de forskellige modeller. Det betyder at du får et skærmbeskyttelse der tilgodeser telefonens funktion og design og sørger for du kan bruge telefonen uden gener. Du har også mulighed for at investere i et mobilcover til din Samsung Galaxy.

Læs vores blogindlæg omkring hvorfor det er vigtigt at beskytte sin telefon

Her finder du et udvalg af vores andre relaterede produkter: