Den ULTIMATIVE guide: Hvordan beskytter du bedst din telefon?

Den ULTIMATIVE guide: Hvordan beskytter du bedst din telefon?

Den ULTIMATIVE guide: Hvordan beskytter du bedst din telefon? – De nye teknologier har stor indflydelse på, at vores smartphones i dag er blevet mere skrøbelige end før i tiden. De bliver produceret i en tidsløst design, hvor skærmen er blevet større og telefonen tyndere. Dette stiller højere krav til, hvad man skal gøres for at beskytter den mod slag, tab og ridser. Vi vil her give dig den ultimative guide til, hvordan du bedst beskytter din højt elskede smartphone.

Det er næsten alles værste mareridt at tabe sin telefon og smadre skærmen. Det er irriterende, ser trælst ud og er utrolig dyrt at få repareret. Der findes en række måder, hvorpå du kan undgå at smadre din skærm, hvis du skulle være så uheldig og tabe din telefon. Du kan eksempelvis beskytte den med et smart skærmbeskyttelse og beskyttelsescover.

Skærmbeskyttelse

Vi ønsker alle en telefon, der har en stor og lækker skærm, som understøtter de mange funktioner, telefonen i dag kan. Fra kontakt med venner og familie til streaming af serier og film. Men dette er med til at øge risikoen for en smadret skærm. Det er derfor oplagt, at du investerer i et skærmbeskyttelse, som beskytter din smartphone mod ridser, tab og slag.

3D skærmbeskyttelse: Med et 3D skærmbeskyttelse får du et skærmbeskyttelse, der dækker din telefons skærm 100%, samtidig med at det dækker kurverne. Du får dermed et skærmbeskyttelse, der dækker din telefon bedst muligt. Dette giver den bedste beskyttelse, da det absorberer tab, slag og andre uheld. Det har ligeledes et diskret design, hvilket betyder, at det næsten er umuligt at se, at din telefon har monteret sådan et glas. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din telefons stilsikre design, når du beskytter den. Hvis du investerer i et skærmbeskyttelse, vil du derfor altid have en telefon, der er som ny, uden ridser og skader på skærmen.

Beskyttelsescovers

En smadret skærm sker ofte ved tab eller slag mod telefonens hjørner. Du kan dermed med fordel beskytte den med et cover, da dette giver den optimale beskytte af hjørnerne og mindske risikoen for skader. Der findes mange forskellige slags covers, men fælles for dem er, at de giver din smartphone beskyttelse mod tab og slag. Et cover er ligeledes en fremragende måde at personificere din smartphone, således den passer til din personlige stil. Så hvad enten du er til et enkelt gennemsigtigt cover, farverigt cover med mønster, flipcover eller fuldbeskyttelsescover, så kan du finde et, der passer til dig.

360 graders beskyttelsescovers

Også kaldet håndværkercoveret. Et beskyttelsescover, der giver den ultimative beskyttelse af din smartphone. Der er tale om et todelt cover, der består af en bag- og forside, hvilket er medvirkende til at mindske risikoen for skader på mobilen. Din telefons hjørner er nemlig fuldt beskyttet. Dette er et cover, der er perfekt til håndværkeren, som anvender mobilen på arbejdet. Et arbejde, hvor der er risiko for, at en skrøbelig telefon vil blive udsat for slag og eventuelle tab.

Du kan dermed give din telefon den ultimative beskyttelse ved at anskaffe dig et 360 graders beskyttelsescover. Læs mere omkring, hvordan 360 graders beskyttelsescover beskytter din telefon i vores blogindlæg: 360 graders beskyttelsescover: Hvad er nu det?

TPU Cover

Et cover til dig, der ønsker at beskytte din smartphone, men uden at skjule dens stilsikre design bag et cover. Der er nemlig tale om et neutralt og gennemsigtigt cover, der fokuserer på at fremhæve din smartphones smukke design. TPU er en betegnelse for “Thermoplastic polyuretane” og er et blandingsmateriale af gummi, silikone og plastik. Det giver et lækkert og slidstærkt materiale, der sikrer et godt greb om en ellers glat telefon. Du mindsker dermed risikoen for, at du taber den.

Ønsker du at beskytte din smartphone, men ikke gå på kompromis med dens design, så er et TPU cover oplagt for dig.

Flipcovers

Et mobilcover er ikke blot et cover. Et flip cover er til dig, der går op i detaljerne og ønsker mere af dit mobilcover. Du får et cover, der med sin flip funktion giver dig den ultimative beskyttelse af din smartphone. Du sikrer dig mod dagligdagens slid, hvilket kan være med til at forlænge levetiden markant. Endvidere får du mere ved dette cover, da et flip cover indeholder en kortholder til dine kreditkort.

Du kan således give din smartphone den ultimative beskyttelse med masse af fede detaljer ved at anskaffe dig et flip cover.

Hvordan beskytter du så bedst din telefon? Ved at investere i et beskyttelsescover og skærmbeskyttelse. Så har du i hvert fald gjort dit for at undgå skader på din smartphone. Hos os kan du finde et stort udvalg af forskellige covers og skærmbeskyttelse af høj kvalitet.

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse