Det første Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse er beskyttelsesglas til din telefon, når det er bedst. skærmbeskyttelse må ikke forveksles med plexiglas. Plexiglas er nemlig udelukkende fremstillet af akryl, hvor skærmbeskyttelse er lavet af hærdet glas. Derfor har dette beskyttelsesglas også en meget længere historie, end plexiglas. Læs med her og lær mere om, hvordan din telefon har fået sit beskyttelsesglas.

Skærmbeskyttelse til telefon bygger på en gammel opfindelse

Det første glas kan dateres tilbage til omkring 5000 år siden, højst sandsynligt i Ægypten. Glasset blev hovedsageligt brugt til glasperler. Det er først for omkring for 3500 år siden, at vi begyndte at bruge glas til beholdere. Opdagelsen af glas var formentligt også et ”uheld,” da det opstod som biprodukt ved keramikfremstilling. Keramik blev i brændt i lerovne, og netop i Ægypten var der meget sand og soda i leret. Disse materialer kunne så smelte ved de meget høje grader og sammen danne glas. Vi havde altså glas længe før vi overhovedet tænkte på at få en telefon.

Glas som vi kender det i dag: Beskyttelsesglas

Først i 1100-tallet blev der opfundet en glaspusterteknik, hvoraf man kunne lave glasvinduer. Dette var dog en luksus, som kun blev brugt i kirker og på slotte. I 1800-tallet blev det billigere i takt med industrialiseringen, og i 1890’erne blev det masseproduceret. I 1962 blev Gorilla Glas opfundet af glasproducenten Corning Incorporated. Dette var op til 3 gange mere hærdet end almindeligt glas. Der var dog ikke rigtig nogen, der havde brug for det, så det blev lagt i glemmebogen. Først i 2008 i forbindelse med smartphones blev det taget frem igen. Gorilla glas er nemlig svært at bøje, ridse og knække. Derfor er det nu brugt på over 40 millioner telefoner verden over. TV-skærme er også siden 2011 begyndt at blive lavet af dette hårdføre glas.

Hvad er det nu, skærmbeskyttelse er igen?

Skærmbeskyttelse er hærdet glas, der bliver hele 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det gennemgår en længere proces, hvor det bliver opvarmet adskillige gange. Denne hærdningsproces gør det ekstremt stærkt. Derfor er det modståligt over for ridser og revner. Gennem denne proces kan vi få beskyttelsesglas ned til 0,33 mm i tykkelse og med en gennemsigtighed på 100%.

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i markedets stærkeste materiale silicate glass. Dette er op til hele 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse og du vil derfor kunne opnå en maksimal sikkerhed til din telefon ved brug af vores skærmbeskyttelse. 

Alle vores skærmbeskyttelse dækker 100% kant til kant selv på kurvede skærme. Dermed er din telefon godt beskyttet på hele skærmen. Med de kun 0,33 mm vil det ikke videre bemærkes at der er monteres et skærmbeskyttelse på sin telefon. Men du vil kunne mærke det næste gang du er uheldig at tabe din telefon.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter