Er der forskel på Skærmbeskyttelse?

Hvad er forskellen på skærmbeskyttelse og filmbeskyttelse?

Man kan overordnet set få to slags beskyttelse til telefonens skærm, og det er en glas eller film. Filmen er et plastic-produkt, og ikke så dyrt. Det er designet til at beskytte mod ridser og mærker, som ellers ville være kommet i skærmen ved normalt brug.

Filmen er svagere end skærmbeskyttelse

Filmen besidder ikke nogen styrke som sådan, hvoraf det ikke kan tage imod slag og tab, som glasset kan. Filmen er også en del tyndere end glasset, og måler ca. 0,1 mm. skærmbeskyttelsen vi forhandler er 0,33 mm., hvilket heller ikke er meget (prøv fx. med en lineal at vurdere under halvdelen af en millimeter).

To vidt forskellige materialer

De to materialer er også vidt forskellige, da glasset i sin natur er med til at afstive hele telefonkonstruktionen, hvilket beskytter skærmen mod de uheld, som for alvor kan skade telefonen. Særligt skarpe genstande kombineret med et bestemt tryk kan også penetrere filmen, hvilket ikke vil ske med glasset.

Ødelægger skærmbeskyttelseset min telefon?

Det helt korte svar er: Nej. Et skærmbeskyttelse kommer ikke til at ødelægge din telefon.

skærmbeskyttelseset er lavet skånsomt. Det betyder, at der ikke er farlige kemikalier, der kan ødelægge din telefon eller skærm. Det betyder også, at alle hjørner og eventuelle huller i glasset er nøje slebet og renset, så det ikke skærer eller ridser i hverken omgivelser eller telefon.

Monteringen af skærmbeskyttelse sker ikke via lim. Der er altså ikke noget, der på den måde klistrer sig fast til skærmen. Glasset har derimod fået en silikoneoverfladebehandling. Det betyder, at glasset ”suger” sig fast til skærmen med en sugekop-lignende mekanisme. Det kommer på ingen måde til at skade din telefons skærm.

Har du husket at se vores store udvalg af skærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?