Fede gadgets til din telefon 2018

Få fede gadgets til din telefon

Gadgets har udviklet sig fra at være små overflødige eller ubrugelige dimsedutter til at være teknologi som kan gøre en forskel i vores hverdag. De er udtryk for ting, som ikke er livsnødvendige for os at have, men alligevel føles meget rare. Det kan være geniale påfund eller andre ting, som hjælper os til at udføre en opgave bedre og gøre vores hverdag lidt lettere.

6 lækre gadgets til din telefon

Vi har samlet 6 totalt fede gadgets, der alle har det til fælles, at de kan bruges sammen med din telefon og på den ene eller anden måde øger din livskvalitet. Listen indeholder idéer som både mænd og kvinder vil synes om. Der er med andre ord gadgets for alle!

Fede Gadgets Til Din Telefon 2018
Fede Gadgets Til Din Telefon 2018

Mobilholder – Popsocket

Er du træt af at sidde med din smartphone i hånden? Vil du have bedre greb? Du er lovligt undskyldt, hvis du endnu ikke ved hvad en Popsocket er. Vi mener dog også, at det er på tide at du får øjnene op for denne handy gadget.  En Popsocket er uundværlig for dig når du først har prøvet den!

Du monterer den bag på din smartphone og kan herefter poppe den ind og ud. En PopSocket klæber med tape, men efterlader ingen klisterrester.

Det er en lille sag, som gør det nemmere og mere komfortabelt eksempelvis at se videoer fra ens telefon. Juster og ændrer vinklen på din PopSocket sådan at du ikke behøver at dreje hovedet mere end højst nødvendigt. PopSocket er et praktisk redskab du kan montere i bilen, på spejlet eller væggen. Mulighederne er med andre ord uendelige med PopSucket.

Trådløs oplader

Hvad med en trådløs oplader? En trådløs oplader tillader dig, at foretage en opladning uden at du skal rode med kablel dil din smartphone. Sandheden er dog, at trådløs opladning ikke er hel trådløst for selvom du undgår at skulle indsætte stik i din telefon, så kræver din oplader strøm fra stikkontakten for at virke.

Fede Gadgets Til Din Telefon 2018
Fede Gadgets Til Din Telefon 2018

Det trådløse element kommer af at opladningen sker igennem magnetisk induktion. Det betyder, at du kan lægge din telefon ovenpå ladestationen og opleve at den bliver ladet op. Der findes mange forskellige trådløse opladere, i den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på hvilke opladningsstandarder der understøtter ens telefon.

En af de mest udbredte standarder herhjemme er opladningsstandarden Qi, men mange enheder bruger også Power Matters Alliance (PMA).

Selfiestick

Vil du være i stand til at tage endnu bedre billeder? Selfiesticks har længe været populære og fungerer som en forlænget arm, så du kan tage det perfekte bilede fra den helt rigtige vinkel. Hvem kender ikke situationen, hvor man gerne vil forevige omgivelserne med et billede af sig selv i dem, men mangler en til at tage billedet?

Måske vil du også gerne tage mange billeder af dig selv? I det tilfælde kan det virke ubehøvlet og en smule akavet at bede fremmede om at medvirke i dit spontane fotoshoot. Der er intet galt i at tage selfies, tværtimod er det en fantastisk måde at forevige dine bedste oplevelser og skabe uforglemmelige minder. En selfiestick er en vildt lækker gadget til alle der kan lide at tage billeder!

Smartwatch

Du har sikkert hørt om smartwatches, men er endnu ikke helt sikker på hvad de kan. Bare rolig – vi hjælper dig! Smartwatches er digitale armbåndsure, som efterhånden er blevet en kompetencestærk ressource uanset om du skal på løbetur eller ud og handle ind.

Ring, send beskeder eller få oplyst tallene for din puls og hjertetyme med dit smarte ur. Hvis du er kunde hos Nordea eller Danske Bank vil du også snart kunne bruge dit ur til kontaktløs betaling i den nærmeste fremtid. Der er nærmest ikke det du ikke kan med dit smartwatch.

Det er en super investering for ham eller hende, som hvis du vælger rigtigt understøtter din smartphone. Det betyder, at du vil være i stand til at afspille din musik direkte fra uret helt uden at skulle bære din mobil på dig. Er du ejer af et Apple Watch skal du huske at få det godt beskyttet med et Apple Watch skærmbeskyttelse.

Trådløse hovedtelefoner

Vild med musik? Vi hører dig! Trådløse høretelefoner er det ultimative redskab, hvis du vil have den bedste musikoplevelse. Lyden overføres via Bluetooth fra din smartphone og giver dig ikke blot praktiske fordele, men også decideret bedre lyd.

Erhverv & Engros
Erhverv & Engros

Årsagen er, at audio komprimeres i kabler. Du slipper for at skulle bruge evigheder på at vikle hovedtelefonerne ud og samtidig øger dine udfoldelsesmuligheder, især i forbindelse med fysisk aktivitet. Udvalget at trådløse høretelefoner er rigtig stort, så du vil helt sikkert kunne finde nogle som passer til dit behov.

Lav dine mavebøjninger eller tag støvsugeren i hånden uden blive irriteret over ledninger som hopper og danser fra dine ører.

Gamepad

Kan du slet ikke få nok af at spille spil på din smartphone? Prøv et gamepad! Du får endnu mere ud af din spiloplevelse, hvis du spiller fra din smartphone med et gamepad.

Sæt telefonen i controllerens holder, og styr spillet på samme måde som du ville gøre med et joystick til Xbox eller PlayStation. De fleste gamepads er virker via Bluetooth forbindelse, hvilket kræver at du husker at oplade dem.

Det får du et USB-kabel til at hjælpe dig med. Derefter holder batteriet også i mange timer, så din indre gamer kan give den fuld gas!

Læs også: Hvad er Quick Charge QC3?