Hvad er Quick Charge QC3?

Hvad er Quick Charge QC3?

Konceptet Quick Charge er som navnet antyder en effektiv måde at oplade din mobiltelefon. Er du ved at løbe tør for batteri? Så er Quick Charge QC3 det du drømmer om. Quick Charge QC3 er udviklet af Qualcomm, hvilket sandsynligvis ikke siger dig en masse.

Hvad Er Quick Charge Qc3?
Hvad Er Quick Charge Qc3?

Qualcomm er velkendt for deres innovative udviklinger og en anerkendt fabrikant i mobilbranchen som leverandør af processorer til smartphones for blandt andre Apple, Samsung, HTC. Hvis du undrer dig over hvad ”QC3”-delen betyder, så er det en betegnelse for selve opladningsprotokollen.

Oplader med Quick Charge QC3 – Hvordan fungerer det?

Du ved sikkert, at du skal være ekstra opmærksom på hvordan du benytter dine elektroniske enheder når du er ude i verden, right? Det skal du, fordi at strømnettet er anderledes og at der forskel på strøm og ampere i Nordamerika og Europa. Strøm er bevægelsen af elektriske ladninger, mens ampere er et udtryk for energi og betegner strømstyrke.

Hvad Er Quick Charge Qc3?
Hvad Er Quick Charge Qc3?

Alle elektroniske enheder har nogle konkrete specifikationer som angiver hvor mange volt og ampere de skal bruge. Hvad har det at gøre med Quick Charge-opladere? Jo, Quick Charge-opladere besidder en opladningsteknologi, som tillader dit batteri at modtage kvalitetsstrøm med henblik på at maksimere ladningens udbytte. Det vil sige, at Quick Charge tilbyder strømoverførsler af store styrker til dine enheder. De fleste opladere og enheder er i stand til henholdsvis at transportere og modtage strømforsyning i en i en bestemt størrelsesorden, f.eks. 5V / 1A. Gennem Qualcooms nyeste og innovative videnskab vil outputtet i teorien kunne øges helt op til 20V og 3A for nogle enheder. For det unikke ved Quick Charge teknologi er imidlertid, at den ”taler sammen” med den enhed du ønsker at oplade, og selv finder ud af med hvor stor en spænding og styrke at enhver opladning kan foregå.

Hurtige Quick Charge QC3 opladere

Quick Charge er altså dynamisk og ca. 75 % hurtigere end en almindelig oplader. Det svarer til at 3-4 opladninger vil kunne lade sig gøre på én enkelt opladning med en Quck Charger. Skal Quick Charges potentiale udnyttes til fulde, er det dog af afgørende betydning at din telefon og oplader er kompatibelt med samme spændingsstrømme. I tilfælde hvor dine enheder ikke understøtter samme energikilde, der vil Quck Charges fordele naturligvis mindskes. For at være på den sikre side og skabe de bedste betingelser for den hurtigst mulige opladningscyklus af smartphone eller tablet, så kræver Quick Charge foruden ens spændingsstyrke også at enhederne er certificerede til anvendelse. Vælger du at anvende strømforsyningen til en enhed som ikke dækker hurtig opladning, så vil du som oftest heller ikke opleve en hurtigere opladning. Vi anbefaler altid at man læser produkternes specifikationer.

Quick Charge QC3 oplader med flere USB

Lad os bare slå fast én gang for alle. Quick charge er uhyggeligt effektiv og for mange ubeskrivelig stort værdsat for dens evner til at levere perfekte strøm til alle enheder. Faktisk er de fleste Quick Charge produkter så leveringsdygtige, at de består af flere USB-indgange.

Hvad Er Quick Charge Qc3?
Hvad Er Quick Charge Qc3?

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt dit batteriniveau er tilstrækkeligt stort til at række til resten af dagen. For nu kan du og resten af familien oplade to enheder til fuld styrke på samtidigt – endda på rekordfart. Det gør enhver længere køretur mere underholdende og overskuelig. De fleste Quick chargere har et moderne udtryk og kommer med et minimalistisk design. Det er produkter, som er enormt nemme at tage i brug og straks øger fleksibiliteten af dine online-brugeroplevelser. Fælles for Quick chargere og hovedparten af alle andre opladere er, at de er mindre store og som regel ikke optager en masse plads. Der findes adskillige trådløse hurtig opladere, hvis du foretrækker den type. Alle sammen i en vægt på allerhøjst nogle hundrede gram.

Vores Quick Charge QC3

Hurtig oplader, Turbo oplader eller Dash charge? Quick charge har mange navne. Oftest beror de mange kaldenavne på producenternes ønsker om, at differentiere lige præcis deres oplader fra sine konkurrenters. Nogle af de førende brands indenfor Quick Charge er Baseus, Anker, Earldom og Belkin.

Fede Gadgets Til Din Telefon 2018
Fede Gadgets Til Din Telefon 2018

Flere virksomheder har et tæt samarbejde med Qualcomm og det er af logiske årsager en meget udbredt og populær strømforsyningsmetode inden for alle typer af opladere, hvorfor der hvert år lanceres mange produkter indeholdende denne smarte og effektive teknologi. Vi forhandler selv opladere som Powerbanks og bilopladere med Quick Charge fra netop Baseus og Earldom til markedets bedste priser. Se nærmere på vores store udvalg og bestil den skarpeste strøm til dine elektroniske enheder på shoppen her. Vi tager hånd om dig og sørger for det bedste tilbehør til din elektronik! Se vores store udvalg af oplader til telefoner og tablets og trådløse opladere.

Læs også: Virker Fast-charge til alle enheder?